Moderator: administrator
Mai testeaza Nenea si alte remedii. Spre exemplu pentru Dunare si Delta exista un club al Dunarenilor unde daca ai reusi sa achiesezi ai obtine si tot felul de informatii decat sa deturnezi aici topicul.Bull_Terrier77 wrote:Am incercat sa ,,scap'' de ,,,,,,,DOMNIE''''',,,.. in adresarea catre dumneavoastra dar chiar ai probleme cutensiunea??????
![]()
Exista remedii
cu adevarat naturiste......
TESTATE====PERSONAL!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Domnule, adresa e cam confuza acum...Vad ca se poate si mai bine, asa ca imi cer scuze pentru confuzia facuta.Bull_Terrier77 wrote:Sal. Domnule CLAUDIU, sunteti un ,,dragut'', dar pentru chestia cu ---ornitorincul--- , aveti cumva o adresa directa???? Eu nu m-am prins..... nu am inteles despre ce este vorba''''.
In curand va apare un nou tabel actualizat (azi s-a mers la Giurgiu, maine va fi Buftea etc.); depinde oarecum ci cand dupa 15 martie, dar, in principiu, ar trebui sa aiba ANPA + 2 PG-uri. Care PG-uri...in functie de cand au intrat pe circuit.marin1 wrote:doar ca informare as dori sa stiu situatia permiselor si a carnetelor ANPA, cererile sunt depuse dupa data de 15 martie
despre cele afisate deja(depuse inainte de 1 martie ) si care au cele 2 pg-uri oltenita si teleorman ce stiti ???cezar wrote:In curand va apare un nou tabel actualizat (azi s-a mers la Giurgiu, maine va fi Buftea etc.); depinde oarecum ci cand dupa 15 martie, dar, in principiu, ar trebui sa aiba ANPA + 2 PG-uri. Care PG-uri...in functie de cand au intrat pe circuit.marin1 wrote:doar ca informare as dori sa stiu situatia permiselor si a carnetelor ANPA, cererile sunt depuse dupa data de 15 martie
Cred ca de maine va incepe distribuirea.maryoo wrote:Ce se mai aude de permise si PG-uri.Cand putem sa beneficiem de ele?Am depus prin februarie actele.
POPA MARIUS
PETRE VALENTIN
MIHALACHE MIHAI
DUMITRU TUDOREL
Toti am solicitat si cele 4 PG-uri
multumesc anticipat