Clubul Snagov

Moderator: cezar

bogdanenescu1

Re: Clubul Snagov

Post by bogdanenescu1 »

Vreme urata astazi cu multa ploaie. A inceput pe la 7.30. Mi-au inghetat si mainile. Eu am rezistat pana pe la ora 13.30 pe apa. Capturi multe mici, foarte mici. Doar vreo 2 sa zicem asa .... punctabile. Am scapat destul de multe langa barca ceea ce intr-un fel ma bucura ca nu mai trebuia sa ma chinuiesc eu. :)
Bogdan Enescu
lkruger71

Post by lkruger71 »

Salutam si noi initiativa. SUntem un grup de amici din Bucuresti care obijnuim sa pescuim din barci pneumatice pe lac. Pentru primavara, cu un proiect clar, am putea sa punem si noi umarul la renovarea pontonului. Fie cu cate o contributie baneasca sau chiar si cu munca fizica. Este o adevarata aventura sa dai barca la apa din cauza cuielor infipte intentionat in ponton sau a sarmelor din apa.
Se poate face ceva in acest sens? Nu avem nevoie de justificari contabile ci pur si simplu vrem sa avem unde sa andocam sau sa lansam gumele in siguranta.
bogdanenescu1

Post by bogdanenescu1 »

Bineinteles, sunteti bine veniti!!
Sincer eu nu cunosc de cuie pe acest ponton de la Astoria, am vazut barci pneumatice lansate fara probleme la apa. Dar poate sunt pe dedesubt, trebuie verificat.
Pe alte pontoane sunt cuie, le-am vazut si stiu de ele. Se mai rup scanduri si raman cuiele. Poate unele sunt puse intentionat desi nu cred. Ce interes ar avea cineva sa-ti sparga barca?

Va invit sa va inscrieti in club. Regulamentul, (partial, spre discutie, asa cum este el acum) il gasiti mai sus putin postat de unul dintre colegi.
Justificari contabile avem.

Pana in primavara mai e mult. Abia suntem in plin sezon de pescuit de toamna. Tinem legatura.
Bogdan Enescu
lkruger71

Post by lkruger71 »

Sint destule pe laterala stanga a pontonului si nu par a fi ramase in urma ruperii vreunor scanduri, plus o sarma din fier beton ce iese dintr-o bucata de beton. Prin stanga nu intram ca este acel "domn" cu papucul scurt care isi revendica pontonul. Vine si-si tranteste peridocul pe rampa si acolo il lasa cu tupeu si nesimtire.
Din pacate pana in primavara nu putem promite nimic concret ca eu am un botez si o nunta luna urmatoare, alaltaieri a nascut cumnata mea, si a murit si mama unuia dintre noi, urmeaza sa nasca inca una dintre sotiile amicilor si alte investitii inainte de iarna.
lkruger71

Post by lkruger71 »

Regulamentul nu ne intereseaza ca nu suntem membrii ai asociatiei dumneavoastra si nici nu credem ca vom fi. Dorim doar sa participam la crearea unor conditii normale de exploatare a barcilor noastre, bineinteles daca e cu putinta. Tocmai de aceea spuneam ca nu ne intereseaza justificarile contabile.
bogdanenescu1

Post by bogdanenescu1 »

In cazul acesta noi vom astepta pana la primavara dupa dezghet sa vedem ce se va mai intampla. Pontonul nu este al nostru, daca doriti il puteti renova oricand. Ca de altfel orice ponton de pe Snagov.
Daca totusi doriti cand vom avea actiuni de intretinere si reparare, ne-ar prinde bine o mana de ajutor.
Noi ne intalnim Miercuri si Vineri sa punem cate ceva la punct. Dar depinde de vreme. Urmariti forumul.
Bogdan Enescu
lkruger71

Post by lkruger71 »

In mod sigur vom urmari si multumim pentru accept. In ceea ce priveste contributia fizica ne putem implica imediat ce trecem de perioada asta incarcata.
Mult succes in continuare.
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

lkruger71 wrote:Regulamentul nu ne intereseaza ca nu suntem membrii ai asociatiei dumneavoastra si nici nu credem ca vom fi. Dorim doar sa participam la crearea unor conditii normale de exploatare a barcilor noastre, bineinteles daca e cu putinta. Tocmai de aceea spuneam ca nu ne intereseaza justificarile contabile.
Va atrag, totusi, atentia ca va aflati pe forumul unei asociatii de pescari sportivi care se adreseaza, in primul rand, membrilor asociatiei. Inclusiv Clubul Snagov s-a format in cadrul mai larg al asociatiei. Ca sa participati la anumite activitati, este obligatoriu sa deveniti membru APC 21.Am rugamintea sa va informati asupra activitatilor noastre si, daca considerati ca va este convenabil, poate va reconsiderati hotarea de a deveni membri.
lkruger71

Post by lkruger71 »

Imi cer scuze daca am deranjat, dar ceea ce imi doresc eu atat pentru mine cat si pentru prietenii mei este sa nu mai avem probleme cu datul barcilor la apa sau andocatul, bineinteles si cu siguranta pe platforma pontonului. Nu vreau sa ne amestecam in toate problemele interne ale asociatiei si nici alte responsabilitati nu cred ca putem indeplini. Singura noastra optiune in cazul asta se refera doar la ponton.
Daca putem pune umarul fara alte cerinte suntem de acord, iar daca nu, nu mai deranjam. Ca sa nu iasa discutii fata de contributia financiara am putea sa venim direct cu materialele, daca ne este permis, ca sa nu aiba nimic legatura cu asociatia dumneavoastra. Am parcurs acest topic, dar si altele si am constatat ca exista tot felul de puncte de vedere si schimbari de situatie incat se creeaza dispute non sens. Nu vrem sa fim prinsi la mijloc si nici sa incurcam.
In cele cateva iesiri din ultima vreme am ascultat discutiile membrilor asociatiei ce se pregateau sa iasa pe apa si de atunci am considerat ca o imixtiune punctuala fara alte considerente, n-ar deranja nici pe proprietarul pontonului, daca dvs nu aveti nimic impotriva.
cezar

Post by cezar »

lkruger71 wrote:Imi cer scuze daca am deranjat, dar ceea ce imi doresc eu atat pentru mine cat si pentru prietenii mei este sa nu mai avem probleme cu datul barcilor la apa sau andocatul, bineinteles si cu siguranta pe platforma pontonului. Nu vreau sa ne amestecam in toate problemele interne ale asociatiei si nici alte responsabilitati nu cred ca putem indeplini. Singura noastra optiune in cazul asta se refera doar la ponton.
Daca putem pune umarul fara alte cerinte suntem de acord, iar daca nu, nu mai deranjam. Ca sa nu iasa discutii fata de contributia financiara am putea sa venim direct cu materialele, daca ne este permis, ca sa nu aiba nimic legatura cu asociatia dumneavoastra. Am parcurs acest topic, dar si altele si am constatat ca exista tot felul de puncte de vedere si schimbari de situatie incat se creeaza dispute non sens. Nu vrem sa fim prinsi la mijloc si nici sa incurcam.
In cele cateva iesiri din ultima vreme am ascultat discutiile membrilor asociatiei ce se pregateau sa iasa pe apa si de atunci am considerat ca o imixtiune punctuala fara alte considerente, n-ar deranja nici pe proprietarul pontonului, daca dvs nu aveti nimic impotriva.
Nu aţi deranjat deloc. Pontonul nu este proprietatea noastră, dar ne-am obligat să-l îngrijim, în contul accesului liber + anumite facilităţi. La rândul nostru, ne-am mai asumat şi alte obligaţii, dar numai în numele membrilor noştri.
Aşa că, noi nu putem limita accesul dvs (şi nici nu vrem asta), dar nici nu vă garantăm nimic.
Cezar Chioibaşu
Preşedinte APC 21
lkruger71

Post by lkruger71 »

Draga domnule! Nu solicitam nimic altceva decat sa ne acceptati un act de donatie sau contributie colaterala la intretinerea acelei amenajari de care ne folosim cu totii. Stiu ca apartine Astoriei si nu am vrea sa ajungem sa facem cereri catre Ministerul Transporturilor ca sa batem niste scanduri in cuie pe banii nostrii. Vazand ca sunteti implicati am vorbit sa ne aventuram si noi pe langa dvs ca sa fie eforturile cat mai usor de suportat. Nu ne dorim intrarea in niciun club sau asociatie desi avem destule cunostinte care au facut astea. Suntem pescari sportivi cu acte in regula si mergem pe Snagov in cazul in care nu avem timp sau conditii sa fugim la Dunare sau pe alte ape naturale. Atata tot.
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

lkruger71 wrote:Draga domnule! Nu solicitam nimic altceva decat sa ne acceptati un act de donatie sau contributie colaterala la intretinerea acelei amenajari de care ne folosim cu totii. Stiu ca apartine Astoriei si nu am vrea sa ajungem sa facem cereri catre Ministerul Transporturilor ca sa batem niste scanduri in cuie pe banii nostrii. Vazand ca sunteti implicati am vorbit sa ne aventuram si noi pe langa dvs ca sa fie eforturile cat mai usor de suportat. Nu ne dorim intrarea in niciun club sau asociatie desi avem destule cunostinte care au facut astea. Suntem pescari sportivi cu acte in regula si mergem pe Snagov in cazul in care nu avem timp sau conditii sa fugim la Dunare sau pe alte ape naturale. Atata tot.
Precizarile pe care le- ati facut mie mi se par de bun simt! Sper ca si colegii mei sa fie de acord cu mine, iar in aceste conditii cred ca nu deranjati pe nimeni daca colaborati cu membrii nostri pentru a va crea conditii mai bune de pescuit! Fir intins!
lkruger71

Post by lkruger71 »

Atata tot cu conditia ca ne trebuie ceva timp sa ne adunam caci dupa cum am spus mai devreme trecem cu totii printr-o perioada incarcata.
Va multumim pentru intelegere si urmarim desfasurarea evenimentelor, discutiilor sau derularea proiectelor pe care le stabiliti.
ioanrv

Post by ioanrv »

lkruger71 wrote:Atata tot cu conditia ca ne trebuie ceva timp sa ne adunam caci dupa cum am spus mai devreme trecem cu totii printr-o perioada incarcata.
Va multumim pentru intelegere si urmarim desfasurarea evenimentelor, discutiilor sau derularea proiectelor pe care le stabiliti.
Orice interes inspre binele Lacului Snagov, al pescuitului pe acest lac, pe mine unul ma bucura. Daca tot puneti umarul poate luati in considerare sa va bucurati de facilitatile si logistica pe care le ofera Asociatia (actiuni Dunarene, Deltaice etc) inedite si complexe prin experienta initiatorilor, Clubul Snagov in ceea ce priveste lacul cu acelasi nume. Si eu, de pilda, am barca gonflabila dar "chinuiala" in utilizarea acesteia m-a facut de multe ori sa ma las pagubas. Acum "sar" in barca de fibra la ce ora mi se nazare, imi fac pescuiala duapa care o "abandonez" la ponton. Cu cat am fi mai multi, cu atat ne-ar fi mai bine.

Avand in vedere iminenta "cafenea" de vineri, va propun spre analiza urmatoarele idei (care "e" doua :lol: ):
- organizarea ulterioara de "cafenele" on-line pe o platforma de chat - cunoscatorii sa aleaga - ceea ce ne-ar permite sa ne consultam mult mai des, in conditii mult mai comode care nu implica deplasare si prezenta fizica (adica e necesar doar sa fim in fata PC-ului la ora stabilita);
- incepand cu 2014 sa purtam, la iesirea pe lac, veste inscriptionate APC21 - Clubul Snagov, care sa contina si o reclama privind "Complexul Astoria" care ne gazduieste. Acest lucru ne-ar identifica pe apa, ar crea si o "supraveghere" mai vizibila.

Altfel, ar fi bine sa ne grabim cu observatiile privitoare la Regulament, sa-i dam posibilitatea lui Bogdan sa-i dea o forma pe care sa o prezentam Conducerii APC21 spre definitivare.
bogdanenescu1

Post by bogdanenescu1 »

Ar fi mult mai practic sa putem discuta online-chat. Singura platforma cunoscuta de toata lumea si care ne da posibilitatea sa tinem o "conferinta" este messengerul.
Tricouri, veste si chiar jachete ar fi trebuit sa avem fiecare demult. Chiar astazi m-am gandit la aspectul acesta. Parca era cineva care facea tricouri cu sigla brodata aici pe forum, nu mai retin cine si in ce sectiune.
Iminenta "cafenea" va avea loc vineri dupa amiaza. Daca ploua avem foisoarele si vom sta afara dar imbracati mai gros putin. Ora 16.00? Speram sa fim cat mai multi.
Si daca tot e "cafenea" dar noi nu avem cafenea, atunci aduc eu cafeaua pentru toata lumea. :lol:
Bogdan Enescu
ioanrv

Post by ioanrv »

Ohoho, pai daca aduci tu cafea, la mocangeala o sa fac tot posibilul sa fiu prezent de la ora 16. :lol:
Sa-si anunte toti ora estimata de sosire, sa stim sa-i asteptam. Din pacate, avand in vedere locatia, nu se vor putea consuma licori dragi noua (ma rog, mai putin cei ce au sofer personal :roll: ).
Oricum, o sa consumam si la Complex Astoria, parte a intelegerii cu dansii, mai luam si pulsul privind simpatia d-lui Pana catre noi... :D
lkruger71

Post by lkruger71 »

Va multumesc pentru invitatie insa raman la decizia pe care am luat-o de la bun inceput. E greu sa-mi sincronizez o iesire si cu prietenii.
bogdanenescu1

Post by bogdanenescu1 »

A zis Busu ca se indreapta vremea. Suficient pt mine. :D Joi sunt pe Snagov la pescuit dis de dimineata.
Bogdan Enescu
bogdanenescu1

Post by bogdanenescu1 »

Pentru "cafeneaua" de vineri, s-au anuntat doar Valibu, IoanRV si eu. Suntem 3 doar pana acum.
In orice caz, pana maine la ora 18.00 cel tarziu, cine mai vrea sa vina sa anunte aici pe forum sau sa ma sune direct pe mine. Altfel nu are sens sa o tinem cu 3 oameni, sa batem drumul degeaba pana acolo ca sa bem o cafea.
Bogdan Enescu
johnny_fia

Post by johnny_fia »

La ce ora vreti sa se tina cafeneaua?
Post Reply

Return to “Lacul Snagov”