Matrite plastisol
Moderator: dutustoica
Matrite plastisol
Trei matrite grub cu protectie anti bradis ,1buc 2 cuiburi 3",1 buc 3 cuiburi 2" si 1 buc 2 cuiburi 2,5", matritele sunt de la MF Manufacturing si costa 50 ron buc. Tel 0788507490.
- Attachments
-
- DSC06312.JPG (50.77 KiB) Viewed 8446 times
Re: Matrite plastisol
Mare profesor, niste broscoi din aia cu doua cozi ptr offset, contra cost de data aceasta, mai gasesc si eu la dvs ? Nu ma grabesc ca nu dau sub gheata dar am zis sa ma inscriu pe "lista"
Stima !

Oooo,bine ai sosit pe aici domnule coleg, cam sti cum sta treaba dar cum sunt un pic dator dai cu culoarea si o rezolvam ,mai ales ca nu te grabesti.
Numai bine...
Numai bine...
Domnule coleg, respectele mele ptr operele realizate si cand va vine bine - nu e zor - vrea si sufletul meu neste broscute Oaky d-alea izbutitele in colori apropiate de cele naturale, culori deschise in principiu, alb cu gliter si cu ceva verde ca sa nu aduca chiar a broasca extraterestrapupu wrote:Oooo,bine ai sosit pe aici domnule coleg, cam sti cum sta treaba dar cum sunt un pic dator dai cu culoarea si o rezolvam ,mai ales ca nu te grabesti.
Numai bine...

Lasand astea la o parte va doresc fire mototolite pe anul asta si sa va vie ceva noi recorduri personale inclusiv la jivinele cu solzi rapitoare din cale afara !
Cum ma bagi mata in probleme , uite aici niste culori.
Numai bine...
Numai bine...
- Attachments
-
- DSC06415.JPG (42.07 KiB) Viewed 8024 times
Pentru a-mi face si eu socoteala, aruncati-mi un pret pe privat ca as vrea sa ma bag la 20-30 de buc. Ce bijuterii ... Stima !

Cum stii stau prost cu timpul liber si de aia iti raspun asa de tarziu ,mai toata ziua am fost plecat ,lasama un pic caci la inceputul saptamanii viitoare o sa fiu plecat cateva zile ,sper sa apuc sa vad macar un magazin cu scule ceva ,sper, asa ca vorbim spre sfarsitul saptamanii.
Numai bine...
Numai bine...
Doctore, chiar nu e nicio graba, asa cum am zis. Nu o luati ca si prima prioritate ca nu e cazul
, deci ne auzim cand o fi mai bine si mai confortabil ptr dvs. In februarie nu e tarziu, nu e rau nici in martie cand se duce gheata. Cand o fi bine atunci vedem ce putem face ca avem cu totii o gramada de alte probleme curente in pending. Stima !

Faine rau brostile astea, i-am trimis poza pe mail si unui amic care imediat a sarit ca vrea si el macar 2 cu 2 din alea de la mine si i-am promis ca daca e cumite il las sa puna mana pe ele, sa faca negi la degete
.
In week-endul asta daca vremea e mai miloasa o sa le incerc puterile miraculoase si seducatoare in fata dintoaselor.
Stima domnule !

In week-endul asta daca vremea e mai miloasa o sa le incerc puterile miraculoase si seducatoare in fata dintoaselor.
Stima domnule !