Producator TTX
Moderator: dutustoica
Re: Producator TTX
Imi cer scuze doar dintr-un singur punct de vedere, ca nu am tratat exact "persoana", am incadrat-o intr-un grup, din care vreau sa o extrag, nu am nimic cu persoanele in varsta, si eu am avut bunici, ca oricine altcineva, dar exista indivizi, carora, indiferent de varsta, trebuie sa le raspunzi la acelasi nivel, iar daca apare o "defectiune", consider ca trebuie semnalata, la unii apare mai devreme, la altii mai tarziu, depinde de fiecare cum reuseste s-o controleze!! O ultima curiozitate, de ce nu a atras nimeni atentia la primele postari off topic ale acestui "apreciat" coleg de forum si de asociatie, dat fiind faptul ca nu este la prima deviere de genul acesta?!
Mai bine sa taci, sa fii considerat prost, decat sa vorbesti, ca sa inlaturi orice dubiu!
Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
@evergreen: strict legat de problema cu TTX-ul, urmand exemplul lui Mikutzu, oricine a luat si e nemultumit exista telefonul respectivului si face cum face, ia banii inapoi sau il injura, treaba lui... eu unul consider ca nu merita deranjul pt cele 8 kg care le mai am nici macar de un telefon sa mai consum, ce sa mai zic benzina ca sa il duc inapoi etc (cu toate ca la nivel principial sunt de acord), ce mi-a ramas o sa consum pe Dunare daca oi ajunge si asta e, trec la capitolul tzepe si trag invataturile de rigoare. Ce a urmat insa, si o spun ca simplu spectator, zic ca e un consum inutil de energie si ce e mai grav e ca degenereaza intr-un schimb necolegial de replici (ca sa ma exprim elegant). Si un lucru mai vroiam sa iti zic, e drept off topicul asta, dar discutat pe forumul asta asa ca merge: am printre cunostinte (neamuri, prieteni, fin si nas) suporteri stelisti, pana acu imi era greu sa il pun in frunte pe cel mai infocat, dar citindu-ti postarile de la topicul cu Steaua, ii bati detasat
Daca pe ei imi era tarsa sa-i contactez imediat dupa vreun esec al Stelei, cu tine as iesi la o pescuiala dupa vreo saptamana cel putin de la eveniment 

Ai dreptate in mare masura, totusi, stii vorba, "un prost arunca o piatra in apa si zece destepti(nu ma consider) se chinuie sa o scoata", cat despre inutilitatea acestei dispute, sunt din nou de acord, insa nu doresc sa fiu sanctificat, intorcand si celalalt obraz! Pana acum cred si sper ca n-am ramas dator nimanui, pentru binele facut, ca pentru rau, mai am inca polite de platit, ca sa ma-nvete "un soi" de "Cristian Preda" sau de "M.R.U." cum sa ma exprim sau cum sa ma comport, indiferent de varsta sau de toleranta cu care este trata de altii!!
Mai bine sa taci, sa fii considerat prost, decat sa vorbesti, ca sa inlaturi orice dubiu!
Cat despre situatia creata cu TTX-ul, a ajuns sa aiba o legatura cu disputa de fata si anume, vorbind la nivel de principiu, daca nu ar trata toata lumea o situatie de genul acesta cu prea multa toleranta(dupa parerea mea, nejustificata, in ambele cazuri), probabil ca nu ar tolera nici imixtiunile acestui personaj cum este cel fata de care nu ma pot abtine sa am replici pe masura „impozantei” forumistice de care da dovada! 

Pentru "pescuiala", nicio problema, oricand, cat despre fotbal, nici pe departe, cand este cazul, se poate verifica, sunt cel mai inversunat critic, chiar si in ceea ce ma priveste, iar daca trebuie luata vreo masura, sunt dispus sa ma autosuspend pentru o perioada daca in acest mod scutesc eterul de o anume prezenta, datorita faptului ca asa ar fi normal, de ambele parti!
O anume autoexigenta ma obliga sa nu dau nici un raspuns la acest potop de mizerii.
Pentru ca asa e lumea, nu suntem egali decat pana la un anumit punct.
Cateodata, cea mai buna pedeapsa pentru unii e sa-i lasi sa dea cat mai mult afara din ei.
Pentru ca asa e lumea, nu suntem egali decat pana la un anumit punct.
Cateodata, cea mai buna pedeapsa pentru unii e sa-i lasi sa dea cat mai mult afara din ei.
Respectul se merita si se castiga, nu se reclama, iar ce conteaza pentru mine este sa stii sa te comporti cu fiecare asa cum merita, depinde de fiecare daca stie si daca este dispus sa faca acest lucru!! Nu-mi face placere ca am ajuns sa cobor atat, nu cred ca am jignit pe nimeni fara sa fiu provocat, dar cine seamana vant, de obicei, culege furtuna!!
- Mihai Vinturache
- Moderator
Dragul meu Evergreen, daca ai rabdare sa recitesti ultimele pagini vei constata, probabil cu surprindere, ca la fiecare postare in care ti s-a reprosat ceva ai raspuns cu cate 3-4 postari succedate la ceva interval de timp. Si asta nu se intampla prima data. Asta este deja o atitudine de diva intrata in uitare si care face eforturi disperate de a atrage atentia bagandu-se singura in seama. Simti nevoia de a vorbi prea mult despre tine fara a te gandi ca obosesti pe altii. Cea de a treia lege a dinamicii afirma ca fiecarei forte i se opune o forta egala si de semn contrar. Altera non datur! Deci tu ar trebui sa te limitezi doar la un raspuns, altfel natura este obligata sa compenseze si uite asa se intra intr-un cerc vicios si te trezesti ca in loc de un adversar ai 3 sau 4 si tu va trebui sa postezi 12-16 raspunsuri... si noi ce ne facem ???!!!
Lorelai, imi cer scuze fata de limba romana pe care am violat-o cu perversiune si neprotejat, in mod repetat.
Lorelai, imi cer scuze fata de limba romana pe care am violat-o cu perversiune si neprotejat, in mod repetat.
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
Mihai Vinturache wrote:Dragul meu Evergreen, daca ai rabdare sa recitesti ultimele pagini vei constata, probabil cu surprindere, ca la fiecare postare in care ti s-a reprosat ceva ai raspuns cu cate 3-4 postari succedate la ceva interval de timp. Si asta nu se intampla prima data. Asta este deja o atitudine de diva intrata in uitare si care face eforturi disperate de a atrage atentia bagandu-se singura in seama. Simti nevoia de a vorbi prea mult despre tine fara a te gandi ca obosesti pe altii. Cea de a treia lege a dinamicii afirma ca fiecarei forte i se opune o forta egala si de semn contrar. Altera non datur! Deci tu ar trebui sa te limitezi doar la un raspuns, altfel natura este obligata sa compenseze si uite asa se intra intr-un cerc vicios si te trezesti ca in loc de un adversar ai 3 sau 4 si tu va trebui sa postezi 12-16 raspunsuri... si noi ce ne facem ???!!!
La prima vedere, ai dreptate, dar vreau sa fac o precizare, si anume ca la cele mai multe postari multiple, in timp ce scriam prima postare, nu apucam sa o termin si deja posta altcineva, de aproape fiecare data mi s-a intamplat sa incep sa scriu si sa ma intrerup, in ultima vreme am postat de pe telefon, si pana apucam sa trimit postarea, trebuia sa ma autentific din nou, apoi m-am mai corectat de cateva ori si in acest fel am ajuns sa raspund succesiv. In ultimul rand, atunci cand esti intepat si atacat(din ce motiv intemeiat, ca nu mi-am prezentat personal omagiile...), cred ca poti ajunge sa mai faci si unele erori, pe care sper ca le-am justificat in acest mod! Despre mine nu cred ca am avut atat de multe de spus, cred ca in postarile mele mi-am criticat unele greseli, de lauda, nu mi-aduc aminte sa ma fi laudat pana acum cu nimic, mai putin, poate pentru norocul pe care l-am avut sa gasesc un obiect pe care l-am cautat, cum ar fi un clonc; scuza-ma ca tin sa-ti atrag atentia - daca vrei sa citesti topic-ul de la inceput - dar nu m-am bagat eu in seama, doar am intrebat cum vor sa procedeze ceilalti cumparatori in legatura cu problema aparuta, nu i-am cerut nimanui nimic, d-l Tony a avut initiativa de a lua si sacul meu, fara sa-i fi cerut asta(ca sa se bage d-l X sa-mi recomande ce trebuie sa fac), am discutat si cu d-l Tony si cu d-l Candeori prin telefon, ne-am inteles, dupa care apare cineva in peisaj lansand niste comentarii la adresa mea, fara nicio legatura cu ce s-a intamplat pana la acel moment. Din ce vad eu, nu stiu cine joaca rolul de diva in uitare care cauta lumina reflectoarelor! Oricum, fiind tot stelist, vreau sa cred ca aceasta postare la care raspund acum nu este facuta cu rautate, doar fara a cunoaste toate detaliile, cum erau cele legate de postari!! O seara buna si imi cer scuze pentru faptul ca am plictisit colegii pana acum, dar...nu iese fum fara foc!!

- Mihai Vinturache
- Moderator
Atita timp cat eu am primit altceva decat trebuia sa primesc, in conditiile in care am platit pretul convenit, nu pot numi asta decat escrocherie. Am putea spune sarlatanie sau inselatorie dar fenomenul este acelasi.Hoinar7777 wrote: cred ca dnul Mihai Vinturache sa cam grabit sa arunce cu piatra, numindul excroc pe d-nul Relu Buliga,
Parerea mea este ca omul stie foarte bine ce magarie a facut. Daca nu ar fi avut la vanzare si TTX adevarat, de buna calitate, as fi putut sa-l cred ca nu stie cum arata. Dar atata timp cat a avut si marfa buna nu are nicio scuza.
Nu cred ca ai fi dispus sa accepti sa-ti dea o anvelopa de bicicleta in locul uneia de autoturism doar pentru ca ambele sunt anvelope. Sunt convins ca a tras un tun in mod constient si ma doare in ... undeva de faptul ca are un gust amar. Sa-i fie de bine, pentru ca o sa-l simta multa vreme.
Eu am sa-l urmaresc pe okazii si il contrez la fiecare postare pentru ttx. Il umplu de calificative negative chiar de va trebui sa-mi fac o mie de conturi diferite.
P.S. Acelasi lucru mi s-a intamplat si acum, nu este vina mea ca nu se mai poate completa postarea, tineam sa amintesc un lucru si anume ca s-a rezolvat problema sacului(chiar inainte de a degenera discutia, drept pentru care „cel mai desptept cedeaza”, doar ca in ultima vreme mi-am pierdut o mare parte din toleranta, mai ales cand am dreptate), lucru pentru care onorat d-l Tony cu o bere, pentru bunavointa aratata! 

Buna ziua....
Intradevar s-a rezolvat cu sacul, s-a si impartit
s-a baut si aldamasu.......bun vin , a meritat tot efortul de a ma deplasa ....
Intalnirea cu Dl.Cristian si Dl.Evergreena a fost deosebit de placuta , deci toata lumea este linistita.
Va doresc tuturor fir intins si asfalt uscat....TONY
Intradevar s-a rezolvat cu sacul, s-a si impartit

Intalnirea cu Dl.Cristian si Dl.Evergreena a fost deosebit de placuta , deci toata lumea este linistita.
A fost o gluma de context, Mihai, am pus si putine zambete acolo.Mihai Vinturache wrote:Lorelai, imi cer scuze fata de limba romana pe care am violat-o cu perversiune si neprotejat, in mod repetat.
Daca ai interpretat altfel cer scuze. Chiar apreciez la tine corectitudinea si coerenta exprimarii.
Multumesc inca o data pentru bunavointa, este bine cand totul sa termina cu bine, mai ales cand parca ne-am trezit dupa un cosmar, dar este o latura pozitiva, cand te trezesti, dispare. De acum incolo cand am ceva de facut, nu-mi mai pierd timpul cu discutii sterile pentru a ma justifica in fata oricui, n-are decat sa creada oricine ce doreste, cata vreme isi vede de treaba lui, cand incepe sa-si vada de treaba mea si sa ma ponegreasca, deja nu se mai incadreaza in limitele regulamentului, bunului simt sau democratiei, dar oricum, daca pana acum a fost lasat sa zburde in libertate dand iama pe "imasul" forumurilor deghizat intr-un "justitiar" , nu cred ca mai exista vreo sansa sa fie tinut sub control!! Dupa cum bine a punctat un coleg, chiar daca nu cunostea toate detaliile, nu stim ce ne rezerva viitorul inclusiv referitor la legile fizicii, care odata cu cunoasterea, se mai pot schimba(in ultimele doua-trei sute de ani s-au demontat multe mituri care aveau, probabil, o fundamentare mai putin solida), in cazul meu principiul actiunii si reactiunii are si exceptii de la regula, ce-i drept, foarte putine, ca in cazul de fata, in care reactiunea a fost din partea mea si am considerat ca trebuie sa depaseasca, cel putin in modul, valoarea actiunii!!!armeanu wrote:Buna ziua....
Intradevar s-a rezolvat cu sacul, s-a si impartits-a baut si aldamasu.......bun vin , a meritat tot efortul de a ma deplasa ....

Asta sa o crezi matale. Eu nu cred ca ai sa te trezesti vreodata din cosmarul permanent pe care se pare ca il ai undeva, cap nu-mi vine sa-i spun, poate altceva. Ti-am mai sugerat odata, voalat ce-i drept, nu te-ai prins, sa te duci sa te cauti la un psiholog. Nu de alta, dar poate ajungi vreodata ( desi nu cred, e greu sa inveti pe de rost chestionarele, sunt multe) sa conduci o barca, lucru pe care il gasesc de a dreptul periculos. La condusul masinii am inteles ca organele abilitate au fost vigilente, te-au stopat. De-ai lui Base', ce sa-i faci !evergreen wrote:este bine cand totul sa termina cu bine, mai ales cand parca ne-am trezit dupa un cosmar
Crezi ca ai pus pe cineva la punct ? Pentru ca ai umplut topicul cu delirul tau ?
Daca tot ma faci batran, iti spun : stai cuminte baietas !
Te las acum sa mai umplii cateva pagini.
Domnilor, intrucat problema cu livrarea "TTX-ului" a fost rezolvata, eu v-as propune sa incheiem aici discutia si daca au mai ramas lucruri personale, nespuse, sa le mutati in mesageria privata sau la cafenea.
Este adavarat ca odata am spus ca daca o discutie nu ma intereseaza pot sa o evit dar topicul in sine si subiectul lui este de interes general si ar fi pacat sa se altereze in continuare.
ce ziceti?
Este adavarat ca odata am spus ca daca o discutie nu ma intereseaza pot sa o evit dar topicul in sine si subiectul lui este de interes general si ar fi pacat sa se altereze in continuare.
ce ziceti?
Za dacs cam from za tracs!
- Mihai Vinturache
- Moderator
Dane, ca pe o gluma am luat-o, de aia am si raspuns asa.
...
Mikutule, asta imi doresc si eu, la un moment ma oprisem, dar pe tip vad ca il mananca sub ...cap.
-
In ceeace ma priveste subiectul este mort si ingropat. Se poate inchide topicul si din nou imi cer scuze pentru deschiderea lui, mai ales pentru consecintele deschiderii.
Multumesc pentru gazduire!
Multumesc pentru gazduire!
0745578278