barcuta de nadit
Moderator: dutustoica
barcuta de nadit
vand barcuta de nadit,2cuve.folosita de 3 ori merge f bine ,are acumulator de rezerva,incarcator la 220v si la masina si geanta de transport pe care am cumparat-o separat(90,00lei).Cine este interesat tel 0723276507 o vand pt ca am intrat in somaj....1100 RON
Last edited by jeansoare on 24 Jul 2011, 21:41, edited 1 time in total.
- Mihai Vinturache
- Moderator
Re: barcuta de nadit
Nu ai oferit informatia cea mai importanta : PRETUL cerut. Nu ar strica si ceva poze sau link.
Nu sunt interesat dar incerc sa te ajut sa-ti vinzi marfa.
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
Pretul nu este de 1.100,00 lei? L-a scris la sfarsit.Mihai Vinturache wrote:Nu ai oferit informatia cea mai importanta : PRETUL cerut. Nu ar strica si ceva poze sau link.
Mai bine sa taci, sa fii considerat prost, decat sa vorbesti, ca sa inlaturi orice dubiu!
Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
- Mihai Vinturache
- Moderator
L-a scris ulterior postarii mele. Poti observa ca anuntul are o modificare in data de 24.07. Dar sa nu stricam topicul.evergreen wrote: Pretul nu este de 1.100,00 lei? L-a scris la sfarsit.
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
Salut ,
Nu stiu daca te avantajeaza dar in loc de cash pot oferi un aparat multimedia 2 din Panasonic stare perfecta de functionare CQ-VW100N
Daca esti interesat badescuadriano@yahoo.com
( Bucuresti )
Nu stiu daca te avantajeaza dar in loc de cash pot oferi un aparat multimedia 2 din Panasonic stare perfecta de functionare CQ-VW100N

Daca esti interesat badescuadriano@yahoo.com
( Bucuresti )