Barca pneumatica 2,4 m noua

Dacă doriţi să cumpăraţi/vindeţi echipamente pentru pescuit

Moderator: dutustoica

Post Reply
alyon

Barca pneumatica 2,4 m noua

Post by alyon »

Caracteristici tehnice Barca 240 C

Lungime-240 cm
Lăţime-120 cm
Diametru flotor-32 cm
Capacitate persoane-2
Numar camere umflare-2
Capacitate-197
Greutate pachet -18
Dimensiune colet-80h40h30 cm
Pachetul contine husa de transport,pompa,vasle si chit de reparatii.

Se face proba pe apa numai cumparatorului.
Acte de provenienta si garantie data de producator.
Pret:250 E
http://naduvnie-lodki.com.ua/catalog/na ... tnaya-bark
Miyagi

Re: Barca pneumatica 2,4 m noua

Post by Miyagi »

Am io impresia sau esti un pic cam arogant cu preturile astea si cu colegii si iti faci si reclama la busines. Uite io ma risc sa fiu banat insa as vrea ca tu sa platesti o reclama la asociatie ca sa-ti deschida un stegulet / banner, ceva, cu produsele pe care le comercializezi pentru ca noi aici intentionam sa ne vindem saracia.
alyon

Post by alyon »

Intamplarea face ca am dat de barcile astea si altele nu mai sunt dar dc te deranjeaza poti sa stergi posturile mele.Arogant nu am inteles de ce sunt ca doar este rubrica de vanzari si nu am luat pe nimeni la misto si preturile sunt decente pt un produs nou.Dc as stabili niste legaturi mai solide in ukraina as fi interesat de o caloborare cu reclama.
Miyagi

Post by Miyagi »

alyon wrote:Intamplarea face ca am dat de barcile astea si altele nu mai sunt dar dc te deranjeaza poti sa stergi posturile mele.Arogant nu am inteles de ce sunt ca doar este rubrica de vanzari si nu am luat pe nimeni la misto si preturile sunt decente pt un produs nou.Dc as stabili niste legaturi mai solide in ukraina as fi interesat de o caloborare cu reclama.
Frate problema e ca transformati toate bazarurile in okazii.ro. Noi aici suntem o comunitate si daca nu veniti macar cu preturi competitive atunci nu ne mai umpleti de informatie sterila. Mai si stricati piata. Ti s-a raspuns de prima data mai cu bun simt, iar tu insisti. Cum era aia? Da-i o fuga in Ucraina sau sari cu banul ca te fac proprietar?! :evil: .
Daca esti om de onoare sau membru al acestei comunitati trimite barca la sediul asociatiei deoarece s-a demonstrat contrariul celor spuse de tine si ai convenit in cazul asta sa o donezi. Si asa avem nevoie de barci.
Post Reply

Return to “Vânzare-Cumpărare pescuit”