,, ..... CATEA TURBATA !!! ..... "

Discuţii fără iz de peşte

Moderator: dutustoica

Post Reply
modigliani

,, ..... CATEA TURBATA !!! ..... "

Post by modigliani »

Sa-mi fie cu iertare pentru cum am sa scriu , dar .....

Corneliu Vadim Tudor , ..... mai da-te-n mortii matii de sifilitic ! Cel mai zdreanta politician si om de litere din Romania ! Ma pis pe tine de dement ! Cum gatu' matii esti tu cine esti ????????? PENALULE !!!!!!!!!!!!!!!

( face-ti-va vreunu' pomana si dati-i linkul catre asta )

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ ... cuare.html

p.s. Inca odata iertare pentru ce-am scris , insa ..... pur si simplu n-am alte cuvinte !!! Si-apoi ..... ma adresez ,, tribunului " pe limba lui , si probabil reprezentandu-ma in Europa foloseste despre mine ca cetatean acest limbaj ..... extrem de cult ! Ma iau si eu dupa .... ,, simbol " , na !
"in livada de ciresi ..... degeaba incerci sa cauti prune . Trebuieste sa cauti in livada de pruni . Unde degeaba vei incerca sa gasesti cirese . Ca atare ..... umbla din livada in livada . Iti vei umple cosul de ..... FRUCTE !"
valibu

Re: ,, ..... CATEA TURBATA !!! ..... "

Post by valibu »

mai, daca esti fan, de ce nu ii transmiti prin viu grai? :lol: :lol: :lol:
ai grija cu tensiunea, mai ia cate o pauza...
cezar

Post by cezar »

Felicitari celor care l-au votat la "europarlamentare"; cu asta, cu Becali, cu Eba, cu betivii de TRU si Macovei, suntem ai mai tari la Parlamentul European!

Bravos, natie desteapta !
ALIN66

Post by ALIN66 »

cezar wrote:Felicitari celor care l-au votat la "europarlamentare"; cu asta, cu Becali, cu Eba, cu betivii de TRU si Macovei, suntem ai mai tari la Parlamentul European!

Bravos, natie desteapta !

si mai sunt destui cezar nu numai de la PD-L si PRM.....si de la PNL si PSD...cu totii-s in aceeasi oala(sa nu zic clica)!
0730088867/0745090668-Iubiti natura!!!!!!Merita!!!!!!
mikcutu

Post by mikcutu »

...cica pana la urma, tot a fost data afara nebunul din sediu iar casa a fost retrocedata proprietarului de drept...
Za dacs cam from za tracs!
Post Reply

Return to “Cafenea”