Topic nou cu raspunsuri la "de toate"

Discuţii fără iz de peşte

Moderator: dutustoica

FAE

Topic nou cu raspunsuri la "de toate"

Post by FAE »

:D SALVE :D
Deschid acest topic ptr. a raspunde la postarile unora sau provocari in alte topicuri :mrgreen: ,nu este bine sa "murdarim "diferite topicuri cu postari OFF TOPIC... 8-) , asa ca m-am gindit( stiu si "io) la ceva sau mai bine zis un loc in care sa avem posibilitatea sa dam raspunsurile la "micile atentii" ale prietenilor... :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
SA TRAITI MULT MAI BINE.
Tel: 0722.914.826.
FAE

Re: Topic nou cu raspunsuri la "de toate"

Post by FAE »

:DSALVE :D
Daca deranjeaza sau credeti ca nu i-si are rostul se poate sterge...idem daca deja exista in topic asemanator :roll:
Last edited by FAE on 31 Oct 2009, 08:05, edited 2 times in total.
SA TRAITI MULT MAI BINE.
FAE

Post by FAE »

Mah IOANE ( Rumburak sau Zeus) cum vrei tu s-o iei... :mrgreen: ,tu vrei mereu sa bei "de gloaba..."deja te-ai gindit cum sa pei o palinka de Banisor de gloaba...! :lol: :lol: :lol: continuarea la aia cu papusa o sti tu...in bot. :lol:
SA TRAITI MULT MAI BINE.
zeus

Post by zeus »

FAE wrote::D SALVE :D
Mah IOANE ( Rumburak sau Zeus) cum vrei tu s-o iei... :mrgreen: ,tu vrei mereu sa bei "de gloaba..."deja te-ai gindit cum sa pei o palinka de Banisor de gloaba...! :lol: :lol: :lol: continuarea la aia cu papusa o sti tu...in bot. :lol:
Pai hai sa clarificam niste aspecte...nu o iau ....o dau :twisted: ....de cate ori am baut eu de la voi??....palinca de Banisor nu stiu cum este datorita faptului ca nu am gustat vreodata.......asa ca...stai binisor(ai auzit de expresia.....Hoo cu tata???)
P.s. Ai vazut ce bine este sambata dimineata....ziua cand ai voie la calculator????
:lol: :twisted:
FAE

Post by FAE »

Ce modest esti tu Ioane... :lol: :lol: :lol: ,mai bine zi dreq cind vi in Bucuresti sa stam si noi la taclale si de ce nu...o palinka...(stai linistit ca o dau "IO)... :mrgreen: ,poate iesim la o stucareala citeva ore,ce zici? :roll:
SA TRAITI MULT MAI BINE.
zeus

Post by zeus »

FAE wrote::D SALVE :D
Ce modest esti tu Ioane... :lol: :lol: :lol: ,mai bine zi dreq cind vi in Bucuresti sa stam si noi la taclale si de ce nu...o palinka...(stai linistit ca o dau "IO)... :mrgreen: ,poate iesim la o stucareala citeva ore,ce zici? :roll:
Ai bolunzit de tot...stau rau cu timpul dar....marti trebuie sa primesc raspunsul la o oferta trimisa(o lucrare in Stefanesti)...daca iese, ies si eu din criza....dau eu de baut, basca partida la stiuca!
FAE

Post by FAE »

FAE Ardelean... :D ,ungur UDMR...off ce-a dreq este pielea pe voi...de furat ce dreq sa mai fur, acum nu se mai poate fura nimic...CA NU MAI ESTE NIMIC...m-am trezit si "IO tirziu... :mrgreen:
SA TRAITI MULT MAI BINE.
FAE

Post by FAE »

Ptr. totii cei care m-au tot "fredonat" la cap...este OK din acest moment am sa incerc sa postez cit mai putin sau chiar de loc, citesc nimic de zis...! dar nu am sa mai dau satisfactie unora sa m-a futa la cap cu anti STEAUA sau Becali...am observat ca nimeni nu a inteles ca "IO nu sint sustinatorul lui Becali... sint stelist si atit, nu am afaceri cu steaua, sau cu Becali... ca m-a duc la meciurile ei( cind am timp)ptr. ca am abonament este cu totul alt ceva...sint stelist de mic copil si asa cum multi dintre d-vs sinte-ti nostalgici de pe anumite timpuri sau lucruri asa si "io cu steaua.De fapt Geo daca vrei chiar i-mi poti inchide contul...nu este nici-o suparare, este site-ul vostru si procedati cum vre-ti d-vs, dar nu m-a puteti obliga sa accept niste idei ale unora ...ok ???,
daca vre-o data cineva are nevoie de mine stie unde m-a poate gasi si in cazul in care apeleaza ptr. vru-n ajutor il voi ajuta neconditionat indiferent cine ar fi el....
SA TRAITI MULT MAI BINE.
cezar

Post by cezar »

FAE, ai o varianta mai buna !

Exista un sait intitulat www.stelisti.ro unde te poti loga si poti s-o proslavesti pe Steaua la nesfarsit, fara sa te contrazica cineva.
Aici oamenii se pricep mai mult la pescuit, d'aia esti contazis. Ei nu-si dau seama ca Steaua este mai buna decat FC Barcelona, dar o persecuta arbitrii.
Iar tu te superi degeaba, atata timp cat tu deschizi discutia despre "tantalaii eurociobanului", daca esti contrazis si adus cu picioarele pe pamant, te oftici !
Asta este problema !
Petru Burian

Post by Petru Burian »

FAE wrote:...sint stelist de mic copil si asa cum multi dintre d-vs sinte-ti nostalgici de pe anumite timpuri sau lucruri asa si "io cu steaua
Foarte corect Dom'FAE si in concordanta cu Drepturile omului :!: Aveti grija insa sa nu incercati schimbarea parerii unora (e in zadar), sa nu intrati in contre (pierdere de timp si energie) si sa nu vorbiti "de funie in casa spanzuratului" (ca nu-i frumos) :D :D
In rest, sa auzim numai de bine :!: :!:
„Homo faber cyberneticus va deveni Homo humanis ecologicus”
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

Mah,Fae,tu ne faci capul mare cu steluta ta,vii si ne povestesti de nush-ce presimtiri apropos de scor,ne provoci sa te contram (bineinteles la modul amical),si dupa ce ologii aia incaseaza iar o caciula de boabe,tot tu te superi,ca ciobanul pe sat(stai linistit,asta era alt cioban).Pai e frumos? :roll:
Nu-ti inchide nimeni contul,nu-ti strerge postarile,atata doar ca fiecare are pareri diferite,mai ales cand e vorba de echipa aia,cum ziceai ca o cheama? :lol:
FAE

Post by FAE »

Oare cine ajunge in turul doi...??? :roll: si cine cistiga CIOLANUL cel mare...???grea intrebare! :roll:
SA TRAITI MULT MAI BINE.
Albatrin

Post by Albatrin »

Cum cine FAE, Steaua şi Jiji... :lol: :lol: :lol:
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
cezar

Post by cezar »

Albatrin wrote:Cum cine FAE, Steaua şi Jiji... :lol: :lol: :lol:
Ce-a fi facut Steaua la Ploiesti, cu Astra ? ;)
Poate ne spune FAE ! :lol: :lol: :lol:
FAE

Post by FAE »

Sincer.. NU STIU...ACUM AM AJUNS A CASA...vorba unuia de pacili-sa... II FUT IN GURA...i-mi fac nervi degeaba !
SA TRAITI MULT MAI BINE.
Dumitrescu Iancu

In sfarsit,Fae,ai ajuns si tu la o concluzie corecta! :lol: :lol: :lol: Bravo!!!
Albatrin

Post by Albatrin »

Dumitrescu Iancu wrote:In sfarsit,Fae,ai ajuns si tu la o concluzie corecta! :lol: :lol: :lol: Bravo!!!
FAE, când mă vezi cere-mi urgent berea pe care TREBUIE să ţi-o dau pentru această "concluzie corecta!"
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

Hai FAE, ce faci? S-a terminat meciul de la Timisoara. Baga mare...........!!!!!!!!
cezar

Post by cezar »

dutustoica wrote:Hai FAE, ce faci? S-a terminat meciul de la Timisoara. Baga mare...........!!!!!!!!
He, he, he, FAE e baiat destept, nu se mai baga !
Mai ales ca duminica jucati cu Vasluiul, iar tipul ala caruia i se zice "Fiara", batjocorit de eurocioban in fel si chip a promis RAZBUNARE ! :lol: :lol: :lol:
Nu va vad bine, mi-e mila de voi ca de saracu' Luca Lacrima !
:D :D :D
Dumitrescu Iancu

cezar wrote:
dutustoica wrote:Hai FAE, ce faci? S-a terminat meciul de la Timisoara. Baga mare...........!!!!!!!!
He, he, he, FAE e baiat destept, nu se mai baga !
Mai ales ca duminica jucati cu Vasluiul :lol: :lol: :lol:
Nu va vad bine, mi-e mila de voi
:D :D :D
Cum adica "jucati","mi-e mila de voi"?Cuuum,si tu,Dutule! :lol: pacat,aveam o parere mai buna! :roll: Da, nu-i bai,daca i-a venit mintea la cap lui Fae,inseamna ca si tu ai sanse sa-ti revii... :lol: :lol: :lol:Vi le baga Lacatus!(mintile-n cap!) :lol:
(Urmaream in seara asta,pe TVR2,istoria finalei de cupa din 1940:Venus-Rapid!Au fost necesare 4(patru) meciuri pentru a se desemna o castigatoare!A castigat Rapid cu scor general 10-9,dar ma intreb pe unde erau atunci steluta si "groparii"?
Post Reply

Return to “Cafenea”