Deschid acest topic ptr. a raspunde la postarile unora sau provocari in alte topicuri

Moderator: dutustoica
Pai hai sa clarificam niste aspecte...nu o iau ....o dauFAE wrote:SALVE
![]()
Mah IOANE ( Rumburak sau Zeus) cum vrei tu s-o iei...,tu vrei mereu sa bei "de gloaba..."deja te-ai gindit cum sa pei o palinka de Banisor de gloaba...!
![]()
![]()
continuarea la aia cu papusa o sti tu...in bot.
Ai bolunzit de tot...stau rau cu timpul dar....marti trebuie sa primesc raspunsul la o oferta trimisa(o lucrare in Stefanesti)...daca iese, ies si eu din criza....dau eu de baut, basca partida la stiuca!FAE wrote:SALVE
![]()
Ce modest esti tu Ioane...![]()
![]()
,mai bine zi dreq cind vi in Bucuresti sa stam si noi la taclale si de ce nu...o palinka...(stai linistit ca o dau "IO)...
,poate iesim la o stucareala citeva ore,ce zici?
Foarte corect Dom'FAE si in concordanta cu Drepturile omuluiFAE wrote:...sint stelist de mic copil si asa cum multi dintre d-vs sinte-ti nostalgici de pe anumite timpuri sau lucruri asa si "io cu steaua
Ce-a fi facut Steaua la Ploiesti, cu Astra ?Albatrin wrote:Cum cine FAE, Steaua şi Jiji...![]()
![]()
FAE, când mă vezi cere-mi urgent berea pe care TREBUIE să ţi-o dau pentru această "concluzie corecta!"Dumitrescu Iancu wrote:In sfarsit,Fae,ai ajuns si tu la o concluzie corecta!![]()
![]()
Bravo!!!
He, he, he, FAE e baiat destept, nu se mai baga !dutustoica wrote:Hai FAE, ce faci? S-a terminat meciul de la Timisoara. Baga mare...........!!!!!!!!
Cum adica "jucati","mi-e mila de voi"?Cuuum,si tu,Dutule!cezar wrote:He, he, he, FAE e baiat destept, nu se mai baga !dutustoica wrote:Hai FAE, ce faci? S-a terminat meciul de la Timisoara. Baga mare...........!!!!!!!!
Mai ales ca duminica jucati cu Vasluiul![]()
![]()
![]()
Nu va vad bine, mi-e mila de voi
![]()
![]()