Priza Rulota suplimentara

Discuţii fără iz de peşte

Moderator: dutustoica

Post Reply
pytzy

Priza Rulota suplimentara

Post by pytzy »

Cine cunoaste un electrician auto sa-mi mai monteze o priza suplimentara pe masina pentru alimentare rulota ? Am priza 12N standard (asta asigura luminile pentru mers...) dar mai vreau sa montez un 12S pentru incarcare baterie rulota..lumini interioare si alimentare frigider in timpul mersului. :?: :?:
Some day, and that day may never come... I may call upon you to do a service for me. But er... until that day, accept this, as a gift.
Just when I thought I was out... they pull me back in.

pitigoi.catalin@gmail.com
rebeu

Re: Priza Rulota suplimentara

Post by rebeu »

Hummmm... dacă reuşeşti s-o cumperi te rezolvă repede orice tinichigiu sau chiar vopsitor. Electricianu' o să vrea un tinichigiu să dea găurile de montare şi apoi vopsitor...

Ca-n reclama aia cu schimbatu' becului... :lol: :lol: :lol:

Poate te descurci aici.
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
pytzy

Post by pytzy »

rebeu wrote:Hummmm... dacă reuşeşti s-o cumperi te rezolvă repede orice tinichigiu sau chiar vopsitor. Electricianu' o să vrea un tinichigiu să dea găurile de montare şi apoi vopsitor...

Ca-n reclama aia cu schimbatu' becului... :lol: :lol: :lol:

Poate te descurci aici.
Am tot ce trebuie..priza..am facut si suportul pe carlig...nu este de tras decat firele de curent atat..am si schita pentru pini din priza ce si cum...doar un electrician care sa stie ce si cum.... ;)
Some day, and that day may never come... I may call upon you to do a service for me. But er... until that day, accept this, as a gift.

George Saftoiu

Post by George Saftoiu »

Un electrician bun,de pe forum este FAE....!
pytzy

Post by pytzy »

Se contramandeaza momentan deoarece mi-au furat stecheru-l de pe rulota..... :evil: ...acum tre sa fac comanda in Anglia pentru altu..plus inca un rand de rezerva deoarece TRAIM in ROMANIA...... :oops:

Hoinar7777

Post by Hoinar7777 »

Salut,nu este necesar sa faci comanda in Anglia decat daca vrei sa cumperi mai scump si sa ai de asteptat. Poti gasi la Hornbach,Bricostore,targul din Vitan.Pentru informatii suplimentare privind montajul si chiar cumparare accesorii si piese pentru rulote,noi si S H ,intra pe forumul rulotistilor : http://www.clubrv.ro .Mai exista si magazine de profil pt.rulote, cum ar http://www.Motorhome.ro si http://www.Exis.ro .Si mie mi-au furat cablul si priza de la rulota.
Parerea mea,nu iti trebuie 12 v in rulota in timpul mersului decat daca parcurgi cu rulota mii de km,adica zeci de ore de mers daca nu mergi atat la ce mai ai nevoie de 12 v in mers.
Despre rulote te pot ajuta cu destul de multe informatii ,si te rog sa apelezi de cate ori ai nevoie.Fir intins si vant din spate,cum zic rulotistii.
Post Reply

Return to “Cafenea”