De ce

In vederea unei frumoase surprize !

Vom avea oaspeti !
Moderator: dutustoica
Deci să înţelegem că ai pile la nr.1 din Clubu' Dunărenilor şi-ţi facilitează accesul?paulletta wrote:Tare îmi doresc si eu o cafenea alături de prieteni. Dar voi veni la prima cafenea după ce ajungem acasa si vin cu Luca!!!
Stai listinit Costin, Fae nu va veni nici de aceasta datacostin stefanescu wrote:Fae de cand ne tot ameninti ca te prezinti pe la club ne-am saturat,dracu'nici nu mai stim ce fata ai
De fapt, FAE nici nu exista ! FAE este o "stare de spirit" !nexu wrote:Stai listinit Costin, Fae nu va veni nici de aceasta datacostin stefanescu wrote:Fae de cand ne tot ameninti ca te prezinti pe la club ne-am saturat,dracu'nici nu mai stim ce fata ai
Excelenta!cezar wrote: De fapt, FAE nici nu exista ! FAE este o "stare de spirit" !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fae,topicul de aici se refera la cu totul altceva...Am rugamintea sa postezi si tu,atat cat se poate,acolo unde trebuie!FAE wrote:SALVE
![]()
Din pacate "IO nu sint RAPIDIST...sint suporter a celei mai titrate echipe din romania...![]()
![]()
STEAUA BUCURESTI...,decit sa m-a uit la rapid...mai bine schim pe TARAF TV...gloabele acelea nu merita sa joace in divizia nationala...au folosit jucatori fara drept de joc, nu zic ca STEAUA nu face minari...dar nici asa...in rest...ramine cum am stabilit...!tratamentul meu(la capitolul femei) este foarte bun...si ii dau nota 10+ medicului meu de familie ptr. reteta care mi-a prescriso...
![]()
SA TRAITI BINE
Am inteles Cezar, Fae vine si cu fro femeie sa ne innebuneascacezar wrote: De cemarti si nu joi
? In vederea unei frumoase surprize !
![]()
![]()
Vom avea oaspeti !
Dom' Mihai, iarta-ma, da' nu pricep....Mihai Vinturache wrote:cezar wrote:
Dar eu tot sper sa-l mai vedem poe FAE in carne si oase.
FAE wrote:SALVE
![]()
Din pacate "IO nu sint RAPIDIST...sint suporter a celei mai titrate echipe din romania...![]()
![]()
STEAUA BUCURESTI...,decit sa m-a uit la rapid...mai bine schim pe TARAF TV...gloabele acelea nu merita sa joace in divizia nationala...au folosit jucatori fara drept de joc, nu zic ca STEAUA nu face minari...dar nici asa...in rest...ramine cum am stabilit...!tratamentul meu(la capitolul femei) este foarte bun...si ii dau nota 10+ medicului meu de familie ptr. reteta care mi-a prescriso...
![]()
SA TRAITI BINE
Code: Select all
Code: Select all