Incredibil fratilor ! Cum este posibil inca asa ceva in tara asta ? Si nu oriunde , ci in plin centrul capitalei ! P-astia nu-i mai impusca nimeni ? Te uiti la asemenea imagini si ti se face sila ! Atat de josnic , atat de precar , atat de ,, neolitic " !!! Bleah !
Pe langa asta cum este posibil ca politia sa tolereze un asemenea fenomen injositor si degradant in plina atentie a Europei ???
http://www.youtube.com/watch?v=ww_oSMLd ... r_embedded#
Nu miroase , ... PUTE a peste si-a foame !
Moderator: dutustoica
- modigliani
Nu miroase , ... PUTE a peste si-a foame !
"in livada de ciresi ..... degeaba incerci sa cauti prune . Trebuieste sa cauti in livada de pruni . Unde degeaba vei incerca sa gasesti cirese . Ca atare ..... umbla din livada in livada . Iti vei umple cosul de ..... FRUCTE !"
-
- Moderator
Re: Nu miroase , ... PUTE a peste si-a foame !
sub orice critica,insa pestele de la cap se impute,asta e politia noastra,cu asta defilam daca si-ar face treaba nu s-ar ajunge la astfel de barbarii! 

Pai in primul rand "vina" este a celor care au secat albia.
In al doilea rand ar fi "vina" gerului care ingheata apa aia de max. 20 cm si pestii mor inghetati.
In al treilea rand e vina sistemului ca infometeaza oamenii si-i aduce in starea de degradare pe care am vazut-o.
In al patrulea rand....etc.
In al doilea rand ar fi "vina" gerului care ingheata apa aia de max. 20 cm si pestii mor inghetati.
In al treilea rand e vina sistemului ca infometeaza oamenii si-i aduce in starea de degradare pe care am vazut-o.
In al patrulea rand....etc.
Last edited by Claudiu on 22 Jan 2010, 12:56, edited 1 time in total.
Grupul de pe Facebook: https://www.facebook.com/groups/733988943379136/
Într-adevăr, din păcate pute a foame în ţara asta. Iar vina o poartă cei care au condus-o în ultimii 50 şi ceva de ani.
Dar eu zic să nu dramatizăm excesiv ce ai filmat.
Lucrul acela (golirea albiei) se numeşte întreţinere (sau maintenance, dacă vă place mai mult...) şi trebuie făcut periodic. Altfel se pot întâmpla:
1 inundarea tunelurilor şi a staţiilor de metrou Unirii, Izvor, Eroilor, Grozăveşti, Semănătoarea (Anghel Saligny ?). Apa din "jgheabul de beton" este dusă prin conducte pe sub şi pe lângă staţiile Unirii.
2 pe sub "jgheabul de beton" merg toate mizeriile Bucureştiului. Ce credeţi că se poate întâmpla dacă ajung în jgheab ?! Vă puteţi răspunde când treceţi podul peste Dâmboviţa din aval de Bucureşti atunci când mergeţi spre Dunăre ...
De aceea, când este nevoie de reparaţii la "casetă", se golesc diverse tronsoane de jgheab.
Aşa a fost făcut proiectul. Că e bine sau rău, asta se poate discuta.
Ce ai filmat se întâmplă în mod natural în fiecare primăvară după revărsarea Dunării sau a râurilor interioare. Diferenţa este că peştele simte pericolul şi are unde să se refugieze.
La fel se întâmplă, ştiţi bine, în orice bazin piscicol exploatat industrial şi, din păcate, intră la pierderi planificate...
Poate că ar trebui schimbat modul în care se face golirea tronsoanelor, pentru a oferi peştelui o ieşire...
O ieşire unde? Acolo unde se reunesc "caseta" cu "jgheabul" ?!!! Nu cred că mai poate trăi vreun peşte acolo ...
Asta ar putea fi valabil când va avea Bucureştiul staţie de epurare a apelor uzate!
Bucureşti, capitală europeană de secol 21 ....
Şi mie îmi pare rău pentru puietul omorât, dar nu este altă soluţie. Cel puţin deocamdată.
Dar eu zic să nu dramatizăm excesiv ce ai filmat.
Lucrul acela (golirea albiei) se numeşte întreţinere (sau maintenance, dacă vă place mai mult...) şi trebuie făcut periodic. Altfel se pot întâmpla:
1 inundarea tunelurilor şi a staţiilor de metrou Unirii, Izvor, Eroilor, Grozăveşti, Semănătoarea (Anghel Saligny ?). Apa din "jgheabul de beton" este dusă prin conducte pe sub şi pe lângă staţiile Unirii.
2 pe sub "jgheabul de beton" merg toate mizeriile Bucureştiului. Ce credeţi că se poate întâmpla dacă ajung în jgheab ?! Vă puteţi răspunde când treceţi podul peste Dâmboviţa din aval de Bucureşti atunci când mergeţi spre Dunăre ...
De aceea, când este nevoie de reparaţii la "casetă", se golesc diverse tronsoane de jgheab.
Aşa a fost făcut proiectul. Că e bine sau rău, asta se poate discuta.
Ce ai filmat se întâmplă în mod natural în fiecare primăvară după revărsarea Dunării sau a râurilor interioare. Diferenţa este că peştele simte pericolul şi are unde să se refugieze.
La fel se întâmplă, ştiţi bine, în orice bazin piscicol exploatat industrial şi, din păcate, intră la pierderi planificate...
Poate că ar trebui schimbat modul în care se face golirea tronsoanelor, pentru a oferi peştelui o ieşire...
O ieşire unde? Acolo unde se reunesc "caseta" cu "jgheabul" ?!!! Nu cred că mai poate trăi vreun peşte acolo ...
Asta ar putea fi valabil când va avea Bucureştiul staţie de epurare a apelor uzate!
Bucureşti, capitală europeană de secol 21 ....
Şi mie îmi pare rău pentru puietul omorât, dar nu este altă soluţie. Cel puţin deocamdată.
Pescuitul = Relaxare în natură