OMAGIU

Discuţii fără iz de peşte

Moderator: dutustoica

Post Reply
paulletta

OMAGIU

Post by paulletta »

Ieri sa stins din viata in urma unui infarct miocardic Gabi Neamtu, cunoscut printre pescari de crap"BEN".
D-zeu a hotarat sa il ia la dreapta lui prea devreme, dar poate ca acolo Gabi v-a avea o balta de crap in care sa pescuiasca o eternitate!
GABI...Nu te v-om uita niciodata!!!

L-am cunoscut pe Gabi, si tot ce pot spune despre el este ca era un OM cu suflet de aur care sarea imediat in ajutorul cuiva care avea nevoie, cum s-a intamplat si in cazul nostru, Gabi nu a stat pe ganduri si a sarit in ajutor imediat.
Deja cuvintele sunt de prisos, maine voi fi alaturi de multi altii pentru ai aduce un ultim omagiu!
Dumnezeu sa-l odihneasca! Condoleante familiei!

Cei care doresc sa-i aduca un ultim omagiu, o pot face la biserica Podeanu, Str. Dornei 70 (zona Chibrit).
Ceremonia funerara incepe maine la ora 12 cu slujba, dupa care in jurul orei 14 la cimitirul Straulesti.

Image
Paulletta
Albatrin

Re: OMAGIU

Post by Albatrin »

L-am cunoscut în manşa de calificări de la Lateş, unde i-am cântărit câţiva peşti. Bun pescar şi un băiat liniştit, păcat, mare păcat!
Dumnezeu să-l ierte!
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
valic

Post by valic »

Dumnezeu sa-l aiba in paza.
Codoleante familiei indoliate.
Valic
0744 644 368
Geo

Post by Geo »

Dumnezeu să-l odihnească în pace.
Nu l-am cunoscut, dar plecarea oricăruia dintre noi e motiv de tristeţe ...
Pescuitul = Relaxare în natură
bebeu

Post by bebeu »

D-zeu sa-l odihneasca
costin stefanescu
Moderator

Post by costin stefanescu »

nu vreau sa par pe dinafara insa un anume Gabi Neamtu posteaza bine mersi pe alte siteuri de pescuit si parca nu-l doare nimic,asta-i un fel de umor negru,insa chiar sant contrariat!
Claudiu

Post by Claudiu »

Ala-i alt Gabi Neamtu, Costine ;)
nexu

Post by nexu »

costin stefanescu wrote:nu vreau sa par pe dinafara insa un anume Gabi Neamtu posteaza bine mersi pe alte siteuri de pescuit si parca nu-l doare nimic,asta-i un fel de umor negru,insa chiar sant contrariat!
Cel la care faci referire, este bunul meu prieten(si al multor altora), Gabriel Neamtu...
Acuma, nu e vina lui ca`l cheama asa :!:
0762 747 895...0732 085 740
costin stefanescu
Moderator

Post by costin stefanescu »

Merci Nexule pt lamurire,am crezut ca s-a strecurat o greseala pt ca mai rar vezi doi oameni cu acelasi nume ,daramite amandoi pescari,sincere coondoleante confratelui nostru plecat dintre noi!
Post Reply

Return to “Cafenea”