Pe saitul pescar-sportiv.ro, a apărut, cu cateva zile în urmă, o sugestie a domnului dr. Petru Burian ca anunţurile privind organizarea "Balului Pescarilor" să se posteze în reciprocitate pe ambele forumuri (pescar-sportiv.ro, respectiv pescarclub 21).
Azi, dl. Vasile Mitrea răspunde că nu poate face acest gest deoarece nu are cont şi nici nu ar fi primit să-şi facă.
Se impun cateva precizări:
1. Dl.Vasile Mitrea nu a încercat să-şi deschidă cont la noi şi nu are de unde să ştie dacă va fi primit sau nu. În schimb, sunt destule persoane din anturajul APS-ului care postează aici, iar dumneata esti chiar membru CD APS + fondator, şi nu te-a împiedicat nimeni, după cum se vede.
Nici pe V.Mitrea nu l-ar fi împiedicat, dar ...Vasile Mitrea, tot Vasile Mitrea. Ăsta-i omul, cu el defilaţi !
2. Te invit, Marinel să postezi anunţul alături de al nostru, chiar în secţiunea Anunţuri şi nu se supără nimeni.
3. Asta nu obligă în nici un fel CD APS să procedeze la fel cu anunţul nostru. Este un gest unilateral al nostru, din respect pentru apesişti.
În atenţia dlui Marinel Simtea
Moderator: dutustoica
-
Re: În atenţia dlui Marinel Simtea
Sa-i spunem legal, regulamentar reciprocitate.
Eu tot sper ca nu peste prea mult timp tot impreuna o sa fim.
Eu am facut pasul si voi posta in anunturi.
Si apai daca-i Bal ! Bal sa fie.
Eu tot sper ca nu peste prea mult timp tot impreuna o sa fim.
Eu am facut pasul si voi posta in anunturi.
Si apai daca-i Bal ! Bal sa fie.
marinel_simtea@yahoo.com
0722622697 / 0744544886
0722622697 / 0744544886
Iar eu voi ruga pe unii dintre colegii care nu sunt încă banaţi să pună un anunţ pe pescar-sportiv.ro. cu petrecerea noastra.
Cat despre a fi împreună, asta s-ar putea întampla candva, nu contest !
Dar trebuie să se schimbe unele lucruri, adică să dispară ceea ce ne-a separat şi să reapară ce ne-a unit !
Pană la urmă, de ce nu faceţi voi un Club al arbitrilor şi să aderaţi la noi
Că, noi asta suntem : conglomerat de cluburi !
Vă acordăm independenţă financiară, nu ne opunem ca unii dintre arbitrii nostri să facă chiar parte din Club.
Cat despre a fi împreună, asta s-ar putea întampla candva, nu contest !
Dar trebuie să se schimbe unele lucruri, adică să dispară ceea ce ne-a separat şi să reapară ce ne-a unit !
Pană la urmă, de ce nu faceţi voi un Club al arbitrilor şi să aderaţi la noi

Că, noi asta suntem : conglomerat de cluburi !
Vă acordăm independenţă financiară, nu ne opunem ca unii dintre arbitrii nostri să facă chiar parte din Club.
-
Inca o data i-mi intaresc convingerea ca prieteni tot impreuna vor fi.
Cezar i-mi rezerv dreptul de a nu comenta si nu a da curs in niciun fel sugestilor tale din postarea anterioara.
Am facut un pas si nimic mai mult.
Va salut prieteni eu tot Marinel am ramas.
Cezar i-mi rezerv dreptul de a nu comenta si nu a da curs in niciun fel sugestilor tale din postarea anterioara.
marinel_simtea@yahoo.com
0722622697 / 0744544886
0722622697 / 0744544886
Ai perfectă dreptate, Marinel. Nici eu nu am făcut o propunere concretă, era chiar mai puţin de sugestie, poate doar exprimarea unui gând al meu.mr marinel wrote:Inca o data i-mi intaresc convingerea ca prieteni tot impreuna vor fi.
Important este că exista un minim dialog.
Coreea de Nord a acceptat dialogul cu Sudul dupa 42 de ani ! Oricum APS-ul s-a mişcat mai repede !

Marinele, prietenii vor fi intodeauna impreuna si la bine si la greu.mr marinel wrote:Inca o data i-mi intaresc convingerea ca prieteni tot impreuna vor fi.
Treaba lui Vasile ca nu-si doreste prieteni ........... si dupa cum vezi continua sa intzepe .......... cu toate ca nimeni nu i-a mai zis nimic, iar eu nici nu am mai postat pe siteul APS.
Cele bune.
Valic
0744 644 368
0744 644 368
-
Cele bune sa se adune !
marinel_simtea@yahoo.com
0722622697 / 0744544886
0722622697 / 0744544886