Fratie, n-am sa comentez aici, acum, programul de revelion, pentru ca ce a fost la tv sub sigla Antenelor, a PRO-TV, mizeria manelista, nu merita un rand, insa asta imi prilejuieste oareshce nostalgii pe care, cu ajutorul domniilor voasre, sper sa le pot ostoi, motiv sa trec direct la subiect:
- are cineva idee de unde sau cum pot face rost de filme ca "Singuratatea alergatorului de cursa lunga", "Viata sportiva", "Leii tineri", "Robii", "Drumul spre inalta societate", "Priveste inapoi cu manie", "Colina", "Sambata seara si duminica dimineata", "Femeia nisipurilor"?
La multi ani!
Mi-e dor...
Moderator: dutustoica
Re: Mi-e dor...
Nu-nvăţaţi omu' la prostii... în ziua de azi şi torentele au devenit periculoase.
DC-u' e moarte sigură!
Şi... astea se discută pe privat! Duşmanu' ascultă!
DC-u' e moarte sigură!
Şi... astea se discută pe privat! Duşmanu' ascultă!

A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
- Adar Marian
Multumesc mult, nea Radule!
Sa vad cum fac, poate-si face fi-meu un pustiu de bine, sa mi le copieze din adresa matale, ca dup-aia sigur cocosez un DVD cu ele.
Astea-s muc si sfarc, nene!
Sa vad cum fac, poate-si face fi-meu un pustiu de bine, sa mi le copieze din adresa matale, ca dup-aia sigur cocosez un DVD cu ele.
Astea-s muc si sfarc, nene!
De sfarc stiu ca-i de bine, da' muc...ce-i cu mucu'?Adar Marian wrote: Astea-s muc si sfarc, nene!

Grupul de pe Facebook: https://www.facebook.com/groups/733988943379136/
Tata(san), muc si sfarc frateAdar Marian wrote:Astea-s muc si sfarc, nene!

0762 747 895...0732 085 740