Cafeneaua lui Mos Craciun
Moderator: dutustoica
Cafeneaua lui Mos Craciun
In preajma Sarbatorilor, ce poate fi mai frumos decat o intalnire ci prietenii ?
Asa ca, marti 22 decembrie 2009, ora 18,30 ne intalnim la Restaurantul RATES (str.Vasile Lascar), la Cafenea.
Asa ca, marti 22 decembrie 2009, ora 18,30 ne intalnim la Restaurantul RATES (str.Vasile Lascar), la Cafenea.
Re: Cafeneaua lui Mos Craciun
Gata Moşule, s-a marcat!!!

Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
-
- Moderator
Chiar ma gandeam ca ar fi bine inainte de sarbatori sa ne vedem ,asa ca...pe marti!
!

-
- Moderator
Mai Vali, tu vii din start cu o juma de ora mai tarziu.valic wrote:confirmam ora 19:00

Inseamna ca ajungi pe la 20.00

Vin si eu. Cu o palinca de Banisor, din partea casei.

Vin şi eu mâine, la 18:30, conform "planificării".
Pescuitul = Relaxare în natură
- Mihai Vinturache
- Moderator
Voi fi si eu acolo.
Probabil vin fara masina, ca daca o scot din parcare, nu mai gasesc loc decat pe balcon!
Probabil vin fara masina, ca daca o scot din parcare, nu mai gasesc loc decat pe balcon!
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
-
- Moderator
Vino fara masina, ca sa mai depanam ceva amintiri din "patria" noasta - Salaj. Si sa fii nemancat.Mihai Vinturache wrote:Voi fi si eu acolo.

vin si eu, poate de data asta nu uit sa aduc carnetul la vizat
Za dacs cam from za tracs!
Micutzule. uită-l acasă, s-a hotărât să fie doar antren şi bună dispoziţie.mikcutu wrote:vin si eu, poate de data asta nu uit sa aduc carnetul la vizat

Cristi Nedelcu
0722.880.939
0722.880.939
-
Offff!
Din cauza ninsorii nu am putut sa fac sambata un anumit drum!Acum am primit telefon ca s-a deblocat soseaua,asa ca maine plec din Bucuresti,iar seara...o gramada de treaba!
Iar sunt nevoit sa zic pas...Distractie placuta! 

-
- Moderator
Alo! Domnilor, nu se mai inscrie nimeni la cafenea? Ca sa stiu cu cata marfa ma prezint.

Din păcate sunt consemnat la... prişniţe şi frecţii cu tot felu' de unguente aromate...
Închin un păhărel de Mucosolvan (sîc!) în cinstea voastră!
LE:

Închin un păhărel de Mucosolvan (sîc!) în cinstea voastră!
LE:

A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
--
RBu'
Dacă pozaru' se cinsteşte cu Mucosolvan de Sicomed, cin' să facă poze ?! L-a doborât ... Sicomedu' pe pozar...
Aplică şi tu prişniţe (mai mult intern, da' şi-un pic extern...) cu pălincă de Bănişor, şi să vezi ce repede te dregi !
Sănătate, Bogdane!
Aplică şi tu prişniţe (mai mult intern, da' şi-un pic extern...) cu pălincă de Bănişor, şi să vezi ce repede te dregi !
Sănătate, Bogdane!
Pescuitul = Relaxare în natură
Radule, sanatate BRE, si-om mai vedea noi poze si cu alta ocazie ...........
Valic
0744 644 368
0744 644 368
-
- Moderator
]iata niste poze insa calitatea lasa mult de dorit!

SARBATORI FERICITE!!!

SARBATORI FERICITE!!!
Mercic! Măcar aşa să fiu cu voi...
Nu vă doresc să strănutaţi şi să auziţi "NOROC!" de pe undeva din bloc...
Cât despre tratament... he, he! Da' ce credeaţi? Mucosolvanu' e aşaaa de faţadă...
Nu vă doresc să strănutaţi şi să auziţi "NOROC!" de pe undeva din bloc...

Cât despre tratament... he, he! Da' ce credeaţi? Mucosolvanu' e aşaaa de faţadă...

A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
--
RBu'
--
RBu'
Ar fi mare lucru daca ati gasi o carciumioara langa o statie de metrou.
Si eu astept sa va revad cu mare placere!

Cezar nu se poate organiza aceste *CONGRESE ALE PARTIDULUI...mai in centru..sau macar vorba lui ONO...linga o statie de metrou...poate asa pot veni mai multi...inclusiv *IO de ce sa nu recunosc...

SA TRAITI MULT MAI BINE.
Tel: 0722.914.826.
Tel: 0722.914.826.
Locatia nu este prea departe de Statia de metrou "Stefan cel Mare", iesirea vis-a-vis de IGP. Pana la Rest. RATES sunt max.300 m. Adica de la iesirea de metrou, pe Stefan cel Mare spre Obor cca 200 m, apoi dreapta pe Vasile Lascar inca cca 100 m.Ono wrote:Ar fi mare lucru daca ati gasi o carciumioara langa o statie de metrou.