E foarte razna cand vad pe cineva timp de-o postare si da fuga repede sa inchida usa in urma lui.
Totusi, credeam ca suntem uniti intr-un fel... Asa, nu facem decat sa creem senzatia ca forumu-i parasit

Moderator: dutustoica
Am discutat cu ceva timp in urma cu administratorul forumului (era vorba de alt user care-si uitase parola), am inteles ca tehnic nu se poate (ceva cu criptari indesctructibile in nu's'ce server !).FAE wrote:Big problema!
Numele meu este Marian Adar si va scriu prin amabilitatea colegului FAE, asta pentru ca dupa ce mi-am pierdut toate datele din calculator, nu ma mai pot loga. Am cerut forumului sa-mi trimita parola si nick-ul pe mail-ul folosit la inregistrare, insa a fost in van, raspunsul n-a venit, asa ca in ultima instanta am fost nevoit sa recurg la aceasta modalitate.
Sper ca unul dintre factorii decizionali sa-mi intinda o mana de ajutor.
O seara placuta!
Adar Marian
Stimati Colegi si Prietenicezar wrote:Eu cred ca propunerea lui Claudiu merita sa fie retinuta, fiecare poate ramane logat, chiar daca nu sta neintrerupt cu degetele pe tastatura.
Cred ca forumul ar prinde mei multa viata, dialogul ar fi facilitat, schimbul de informatii s-ar face mai usor.
Mon cher, sa nu-ti mai para rau ori s-o faci cand chiar se merita.valic wrote: cele bune si imi pare rau pt tine, sincer
Evident, sunt multe teme care pot fi dezbatute. As propune ca temele generale sa fie discutate, in functie de subiect, la Cafenea, cele legate de pescuit in sectiunile adecvate, iar cele privind viata Asociatiei noastre si bineinteles a Cluburilor, in sectiunile deschise special pentru membri.Petru Burian wrote:Stimati Colegi si Prietenicezar wrote:Eu cred ca propunerea lui Claudiu merita sa fie retinuta, fiecare poate ramane logat, chiar daca nu sta neintrerupt cu degetele pe tastatura.
Cred ca forumul ar prinde mei multa viata, dialogul ar fi facilitat, schimbul de informatii s-ar face mai usor.
Total de acord cu cele citate si cu postarile ulterioare.
Sa va „povestesc” cum procedez eu: f. matinal fiind (draq sa ma ia, că nu stiu de ce), trec in resvista forumul, adica citesc toate postarile, deseori ma distrez de milioane – de asta’mi si face placere sa fac parte din acest club – dar daca nu se discuta teme la care sa am si eu ce posta, „raman tacut”![]()
![]()
![]()
Pt. prioada care urmeza (de somaj tehnic) va propun sa abordam teme „+/- teoretice” de interes mai larg, adica sa lansam subiecte de discutat (pescuit & conexe), de lamurit, de aflat pt. unii sau altii, de citit pt. cultura noastra generala, etc.
Aceste postari se „automentin” prin aportul celor interesati, sunt interesante si de folos „cetitorilor”.
Desi n’am fost de acord cu tema si doar cu titlu de exemplificare, uitati-va ce „succes” a avut subiectul Basescu![]()
De ce n’am gasi subiecte la fel de interesante, dar in domenii conexe Clubului nostru![]()
![]()
![]()
Sa fiti iubiti![]()
![]()