Vai vai d-le Ghinea...dar ce ati chelit!!!! Grea este asteptarea zilelor calduroase si cu debite mai sacazute. La urmatoarea cafegeala nu uita a ma suna si pe mine ca tare-s curios cu ce mosmoande umblati voi pe acolo.
Moderator: dutustoica
Faina cafenea si sigur cu folosrebeu wrote:Filmele cu nodurile alea... hummm... eu personal nu văd nimic! Poate voi vedeţi ceva.....
va multumesc pt medicament , a ajuns fiola dar nu stiu ce a facut Duna pe drum ca jumate s-a evaporatdutustoica wrote:S-a marcat. Iti trimit o fiola de.....2 litri si modul de administrare: faci gargara 30 secunde si apoi ii dai foc cu brichetapescarul33 wrote: D-le Dutu poate imi trimiteti si mie prin cumnatul Duna oleaca de zama de Banishor sa dau cu ea la amigdaleca vad ca degeaba dau cu antibiotice
![]()
![]()
cat mai ai palinca in gura.
![]()
![]()
Când vom fi pregatiţi mergem la mine unde putem face si un pac pac. Să-l vedem acolo pă Mahoe şi Tata Cezar cum se descurca cu-npuşcatu'.Claudiu wrote:Chiar ca MARE, MARE cafenea![]()
Parca vad ca in scurt timp veti fi nevoiti sa schimbati localul cu unul mult mai incapator
Ce'nţelegi prin pregătiţi Cornele?!?!Miyagi wrote:Când vom fi pregatiţi mergem la mine unde putem face si un pac pac. Să-l vedem acolo pă Mahoe şi Tata Cezar cum se descurca cu-npuşcatu'.Claudiu wrote:Chiar ca MARE, MARE cafenea![]()
Parca vad ca in scurt timp veti fi nevoiti sa schimbati localul cu unul mult mai incapator
Da, frate, ca m-am saturat sa va vad numai in pozecostin stefanescu wrote:lasa Claudiule frate ca o sa facem cafenea si cu tine cand o-m ajunge la mare,pana atunci baga-ti antenele si cand auzi c-au inceput guvizii dai un semn se ne infiintam ca prea m-ai facut curios cu icrele de guvid!
Adar Marian wrote:Parc-aud:
- Nu trage, dom' Semaca, sunt io, Lascarica!
Tura care vine ma aliniez si eu.mihai_mura wrote:Si tot ca o noutate, vad ca anul asta se poarta tunsoarea "zero"!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sa va fie de bine!
Sa fim 2 echipe de Lasertag ca spatiu e destul pentru 100 de persoane si amplificam un pic distractia. Am si metrou,dar si spatii de parcare destule.Albatrin wrote:Ce'nţelegi prin pregătiţi Cornele?!?!Miyagi wrote:Când vom fi pregatiţi mergem la mine unde putem face si un pac pac. Să-l vedem acolo pă Mahoe şi Tata Cezar cum se descurca cu-npuşcatu'.Claudiu wrote:Chiar ca MARE, MARE cafenea![]()