Mare, mare Cafenea !

Discuţii fără iz de peşte

Moderator: dutustoica

alex

Re: Mare, mare Cafenea !

Post by alex »

[quote="ghinozo"]sa traiesti nea Mihauta,stai bre talica...nu stii ca suntem de cursa lunga :mrgreen: ,abia apucasi sa ajung :shock: , astept sa te prind ...la un alb 13 :roll:

Vai vai d-le Ghinea...dar ce ati chelit!!!! Grea este asteptarea zilelor calduroase si cu debite mai sacazute. La urmatoarea cafegeala nu uita a ma suna si pe mine ca tare-s curios cu ce mosmoande umblati voi pe acolo.
ghinozo

Post by ghinozo »

vai ,da se poate domnu' alex,desigur,te v-oi suna peste twai saptamanan',dar ai de cu grija,cand se pleaca de la cafenea...circula numa taxiurile,....multam pytzy :P , si lu paca ...simpaticu....mi-a mai dat si bani de taxi...da las ca ma revansez reu
cezar

Post by cezar »

Moaaamăăăă, ce de lume a fost ! :lol: :lol: :lol:
Petru Burian

Post by Petru Burian »

rebeu wrote:Filmele cu nodurile alea... hummm... eu personal nu văd nimic! Poate voi vedeţi ceva.....
Faina cafenea si sigur cu folos :idea:
Cat despre legatul carligelor ... eu folosesc o tehnica unica, realizabila si cu ochii inchisi :D Pacat nu am cum sa va impartsesc tehnica :(
„Homo faber cyberneticus va deveni Homo humanis ecologicus”
pescarul33

Post by pescarul33 »

dutustoica wrote:
pescarul33 wrote: D-le Dutu poate imi trimiteti si mie prin cumnatul Duna oleaca de zama de Banishor sa dau cu ea la amigdale :D ca vad ca degeaba dau cu antibiotice :cry:
S-a marcat. Iti trimit o fiola de.....2 litri si modul de administrare: faci gargara 30 secunde si apoi ii dai foc cu bricheta :lol: :lol: :lol: cat mai ai palinca in gura. :oops: :oops: :oops:
va multumesc pt medicament , a ajuns fiola dar nu stiu ce a facut Duna pe drum ca jumate s-a evaporat :shock: :lol:
e pofticios din fire baiatul si nu s-a putut abtine :lol: :lol: :lol:
reteta am aplicat-o :oops: :oops: , mai putin partea cu bricheta ca nu mai avea gaz :lol: :lol: , si deja am inceput sa ma remediez :lol:
ce stiu sigur: sunt un mare visator !!! ce nu stiu sigur: cand o sa ma trezesc? !!!
Claudiu

Post by Claudiu »

Chiar ca MARE, MARE cafenea :lol:
Parca vad ca in scurt timp veti fi nevoiti sa schimbati localul cu unul mult mai incapator :roll:
costin stefanescu
Moderator

Post by costin stefanescu »

lasa Claudiule frate ca o sa facem cafenea si cu tine cand o-m ajunge la mare,pana atunci baga-ti antenele si cand auzi c-au inceput guvizii dai un semn se ne infiintam ca prea m-ai facut curios cu icrele de guvid!
Armand

Post by Armand »

Daca se face o iesire la guvizii aia de nisip plini cu icre, ma abonez si eu :twisted: :D
Miyagi

Post by Miyagi »

Claudiu wrote:Chiar ca MARE, MARE cafenea :lol:
Parca vad ca in scurt timp veti fi nevoiti sa schimbati localul cu unul mult mai incapator :roll:
Când vom fi pregatiţi mergem la mine unde putem face si un pac pac. Să-l vedem acolo pă Mahoe şi Tata Cezar cum se descurca cu-npuşcatu'.
Adar Marian

Post by Adar Marian »

Parc-aud:
- Nu trage, dom' Semaca, sunt io, Lascarica!
Albatrin

Post by Albatrin »

Miyagi wrote:
Când vom fi pregatiţi mergem la mine unde putem face si un pac pac. Să-l vedem acolo pă Mahoe şi Tata Cezar cum se descurca cu-npuşcatu'.
Ce'nţelegi prin pregătiţi Cornele?!?!
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

Uite ca am reusit sa umplem carciuma de pescari! :lol: :lol: :lol: Cel mai mare castig al acestei cafenele este conturarea Clubului de Spinning!Razvan a reusit,cu gumele lui,sa stranga un grup serios de amatori ai acestui stil de pescuit!Asa ca,Razvane,spor la treaba! :lol: :lol: :lol:
Ono

Post by Ono »

Am reusit sa ajung si eu cu doi priceteni (Ben si Cristi) si ne-am inscris toti trei in asociatie. Multumesc pentru primirea facuta lor (Dutule, palinca ta e foarte buna! varianta mai soft cu acelasi gust nu ai ? ). Ma bucur ca ne-am vazut dupa o gramada de timp dar imi pare rau ca n-am putut vorbi mai mult cu toti, recuperam data viitoare. Lume multa... dar a fost o mare placere sa ne revedem.
Buna mancarea la restaurant (berbecut). Poate vorbim cu carciumaru' sa instaleze 2-3 ventilatoare pentru a da fumul afara, altfel nu mai ma las eu de fumat...
mihai_mura

Post by mihai_mura »

Si tot ca o noutate, vad ca anul asta se poarta tunsoarea "zero"! :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sa va fie de bine!
Image
Mihai Muraraşu
Tel. 0722 70 70 88

mihai_murarasu@yahoo.com
costin stefanescu
Moderator

Post by costin stefanescu »

Mihaita frate,dupa cum te stiu eu si tu ar trebui sa intrii in pas cu moda :lol: :lol:
Claudiu

Post by Claudiu »

costin stefanescu wrote:lasa Claudiule frate ca o sa facem cafenea si cu tine cand o-m ajunge la mare,pana atunci baga-ti antenele si cand auzi c-au inceput guvizii dai un semn se ne infiintam ca prea m-ai facut curios cu icrele de guvid!
Da, frate, ca m-am saturat sa va vad numai in poze :lol:
La guvidoi prin aprilie-mai, testez eu si va anunt. ;)
Miyagi

Post by Miyagi »

Adar Marian wrote:Parc-aud:
- Nu trage, dom' Semaca, sunt io, Lascarica!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Miyagi

Post by Miyagi »

mihai_mura wrote:Si tot ca o noutate, vad ca anul asta se poarta tunsoarea "zero"! :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sa va fie de bine!
Tura care vine ma aliniez si eu.
Miyagi

Post by Miyagi »

Albatrin wrote:
Miyagi wrote:
Ce'nţelegi prin pregătiţi Cornele?!?!
Sa fim 2 echipe de Lasertag ca spatiu e destul pentru 100 de persoane si amplificam un pic distractia. Am si metrou,dar si spatii de parcare destule.
Pentru cine n-are ce face si-i curios diseara la 21.30 sunt in AFI Palace Cotroceni in Arena LaserMaxx.
Claudiu

Post by Claudiu »

Fratilor, asta ar fi cireasa de pe tort: sa va vad cu puscoace laser in maini, fugarindu-va unii pe altii :lol:
Haide, bre, ce dreaq! :evil:
Post Reply

Return to “Cafenea”