AJUTOR URGENT
Moderator: dutustoica
- Mihai Vinturache
- Moderator
Re: AJUTOR URGENT
Cauta aici: http://forum.pescarclub21.ro/viewtopic.php?f=38&t=29
Cu putina atentie pui imediat fotografiile pe forum.
Cu putina atentie pui imediat fotografiile pe forum.
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
Vesti imbucuratoare dela Paul!
Am vorbit cu Paul si m-a rugat sa va transmit ca Luca se simte bine.
Starea lui Luca s-a ameliorat binisor, respira singur, dar inca este hranit prin sonda nazala, si nu mai are canula in gat.
Dupa cele 2 operatii pe care le-a avut, acum deja se aude incet cum plange.
A avut o paralizie a corzilor vocale, erau lipite si i le-au desfacut, dar doctorul spune ca isi va reveni in timp.
(Lui Paul ii este dor de o palinka, si de un gratar adevarat.)
Acum asteapta decizia medicilor in data de 24 si daca e totul ok, Luca va fi hranit cu biberonul.
Sper ca vestile va imbucura si pe voi.
poza o pune jonnny_23
Am vorbit cu Paul si m-a rugat sa va transmit ca Luca se simte bine.
Starea lui Luca s-a ameliorat binisor, respira singur, dar inca este hranit prin sonda nazala, si nu mai are canula in gat.
Dupa cele 2 operatii pe care le-a avut, acum deja se aude incet cum plange.
A avut o paralizie a corzilor vocale, erau lipite si i le-au desfacut, dar doctorul spune ca isi va reveni in timp.
(Lui Paul ii este dor de o palinka, si de un gratar adevarat.)
Acum asteapta decizia medicilor in data de 24 si daca e totul ok, Luca va fi hranit cu biberonul.
Sper ca vestile va imbucura si pe voi.
poza o pune jonnny_23
Last edited by PETER on 22 Mar 2010, 22:47, edited 1 time in total.
-
- Moderator
asta da veste,sanatate si va asteptam acasa!!!
o veste buna si o poza de toata frumusetea!
Bucurie mare sa aud asemenea vesti.
Sanatate maxima si sa te vedem cu el pe balta.
Cele bune.
Sanatate maxima si sa te vedem cu el pe balta.
Cele bune.
Valic
0744 644 368
0744 644 368
- Pacapescarul
- Moderator
Bravos pentru vestile bune pe care le-am primit. Copilul sa se refaca repede, cat despre bere si gratare, suntem in post Paulica. 

Catalin Pavel, tel. 0730636893
mail: pacapescarul@yahoo.com
mail: pacapescarul@yahoo.com
- pescarul33
vestile sunt mai mult decat excelente .
va asteptam cu drag acasa

ce stiu sigur: sunt un mare visator !!! ce nu stiu sigur: cand o sa ma trezesc? !!!
- pescarul33
Pacapescarul wrote:Bravos pentru vestile bune pe care le-am primit. Copilul sa se refaca repede, cat despre bere si gratare, suntem in post Paulica.
orikum nu cred ca ajunge pana de pasti acasa , asa ca pica tocmai bine

ce stiu sigur: sunt un mare visator !!! ce nu stiu sigur: cand o sa ma trezesc? !!!
Daca nu ajungem pana de paste facem pastele aici si pregatesc eu masa ca toti mananca ce fac.......si se ling pe bot......deja am primit invitatii sa raman aici(Coco) Bucatar.
Paulletta
N-ar strica să te gândeşti (vă gândiţi) serios la invitaţia asta !
Multă sănătate şi succes în continuare !
Doamne ajută !
Multă sănătate şi succes în continuare !
Doamne ajută !
Pescuitul = Relaxare în natură
Geo, niciunde nu este mai bine ca acasa!!!
La tine in tara te descurci altfel, afara e mai greu, trebuie sa iei totul de la zero, si nu e chiar usor.
Romanii adevarati sunt in tara!!!
La tine in tara te descurci altfel, afara e mai greu, trebuie sa iei totul de la zero, si nu e chiar usor.
Romanii adevarati sunt in tara!!!
Paulletta
Momentan lui Luca nu i-au facut bronhoscopia pentru ca a vomat in ultimele 3 zile, si la spital l-au bagat pe medicamente iar sa isi revina.
Abia luni speram sa ii faca controlul si sa vedem ce spune.
Altfel spus medici care l-au operat spune ca este bine din moment ce respira singur.
Cred ca ne apuca Pastele aici.
Va tin la curent.
PS>Pozele sunt de saptamana asta si de saptamana trecuta.

Abia luni speram sa ii faca controlul si sa vedem ce spune.
Altfel spus medici care l-au operat spune ca este bine din moment ce respira singur.
Cred ca ne apuca Pastele aici.
Va tin la curent.
PS>Pozele sunt de saptamana asta si de saptamana trecuta.

Paulletta
-
- Moderator
baietelul arata foarte bine,e super OK!!!
Bravo Grasiii! Stati ma linistiti si terminati treaba ca-i mai bine asa. Sa ne spui fratik cum o duci p-acolo ca om vrea si noi sa mai stim si de tine.
DOAMNE AJUTA!
DOAMNE AJUTA!
Greu frate, da nu ma plang, nu's plangacios de fel, altfel spus Luca nu mananca cu biberonul inca deoarece se ineaca.
Asteptam rezultatele doctorilor, speram Luni.
Suntem in Firenze, un oras destul de mare, deja am inceput sa inteleg ce vorbesc oamenii, ma descurc un pic mai greu cu exprimarea.
Apropos, au astia un rau, gen Arges dar mult mai mare, sa vezi frate cum inoata crapii aia mari de ti se face rau de ciuda ca nu am cu ce pescui.
PS: VREAU LA PESCUIT!!!!!
Asteptam rezultatele doctorilor, speram Luni.
Suntem in Firenze, un oras destul de mare, deja am inceput sa inteleg ce vorbesc oamenii, ma descurc un pic mai greu cu exprimarea.
Apropos, au astia un rau, gen Arges dar mult mai mare, sa vezi frate cum inoata crapii aia mari de ti se face rau de ciuda ca nu am cu ce pescui.
PS: VREAU LA PESCUIT!!!!!
Paulletta
ps2.
UITATI-VA ATENTI LA ULTIMA POZA UNDE ARE SEMNUL RAMAS DE LA CANULA.
Paulletta
O sa-si revina Nene si aia. Bine ca-i istorie. De ce se inneaca de la biberon?paulletta wrote:ps2.
e ceva nou pt el sa manance cu biberonul dupa atata timp, plus ca atunci cand avea canula nu trebuia sa isi controleze respiratia in timp ce manca deoarece respira prin canula, acum trage din biberon si se ineaca pentru ca nu stie sa respire pe nas.
Paulletta
Am inteles. Reflexe ce trebuie conditionate.paulletta wrote:e ceva nou pt el sa manance cu biberonul dupa atata timp, plus ca atunci cand avea canula nu trebuia sa isi controleze respiratia in timp ce manca deoarece respira prin canula, acum trage din biberon si se ineaca pentru ca nu stie sa respire pe nas.
Cu pescuitul mai bine da si tu pe-acolo ca aici e vremea nashpa si nici Dunarea inca nu misca.