IndependentDumitrescu Iancu wrote:........ macar la "prezindentiale" (care eu cred ca vor fi tot anul asta) ar fi bine sa punem ochii pe unul care nu a fost implicat, vreun independent mai tanar...

Moderator: dutustoica
IndependentDumitrescu Iancu wrote:........ macar la "prezindentiale" (care eu cred ca vor fi tot anul asta) ar fi bine sa punem ochii pe unul care nu a fost implicat, vreun independent mai tanar...
E gata pregatit, il tin sub maneca. Cum apare inamicu', cum il slobozesc.ioanrv wrote: si chiar acum Claudiu prepara un Molotov...
Ma paron...Geoana nu e independent ci impertinent...si sa nu uitam ca a fost implicat, presedinte pentru o noapte.mihai_mura wrote:IndependentDumitrescu Iancu wrote:........ macar la "prezindentiale" (care eu cred ca vor fi tot anul asta) ar fi bine sa punem ochii pe unul care nu a fost implicat, vreun independent mai tanar..................tanar
..............care nu a fost implicat (prea mult
)...............
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mircea Geoana!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
la toate mixturile coclite ,coclite ,coclite,se prinde un singur peste ,Piranha,unii dintre noi am mai fost si inainte de ' 89.armeanu wrote:Buna seara , sunt nou inscris in Asociatia Club 21..
Am vazut topicul deschis si fiind ultima noutate la zi, l-am deschis sa vad comentarii.
Am citit si m-am amuzat de cele postate.....din cele citite imi dau seama ca nimeni nu a fost in Piata Universitatii ,in ani i 90', dar, mai ales acum![]()
Nu condamn pe nimeni , fiecare cu parerea lui si speranta lui , daca o mai are...sa inteleg ca o duceti bine si nu va afecteaza situatia in care ne aflam cu totii.
Va propun o incercare pescareasca si cine este mai aproape de adevar v-a castiga o bere de la mine la " cafenea"
Din cele citite pe acest forum , mi-am dat seama ca sunteti pescari deosebiti, cu capturi si premii destule .
Ce va propun eu : fiecare sa prepare un " mixt " din ...USEL + PNL + PC cu aditivi si tot felul de alte substante , care va trec prin cap.
Rezultatul - ce peste trage la acest mixt.???
Cu stima Armeanu
PETREMAN wrote: Dar nici tu nu stai rau daca poti sa dai cate o bere la toti care se apropie de "adevar".......si din curiozitate , tu folosesti "mixt-ul" de care spuneai sau esti curios cum functioneaza?
.
P.S Sigur tu esti pescar ?......sau esti revolutionar si ai gresit saitul....daca esti pescar ....bine ai venit la noi pe sait
Bun venit, la noi pe forum, domnule Armeanu!armeanu wrote: .....din cele citite imi dau seama ca nimeni nu a fost in Piata Universitatii ,in ani i 90', dar, mai ales acum......
Cu respect, va informez, ca in Iasi nu exista Piata Operei. E mai la vest!armeanu wrote:
Un raspuns Dl. din Iasi pot sa-i dau ...personal, pe 21 dec.89', am fost la sala Dalles....OK si sunt ce va inchipuiti dumneavoastra.
Ce este acum in piata a fost si in 90', dar distanta dintre orasele noastre este destul de mare , normal sa nu fi stiut la timp ce a fost....OK
mihai_mura wrote: Cu respect, va informez, ca in Iasi nu exista Piata Operei. E mai la vest!
Si daca imi spuneti "ce este acum in piata a fost si in 90'", sa stiti ca imi dau lacrimile!
Salutare...robert_13 wrote:Welcome to the Jungle
iti place Guns`n Roses?
mihai_mura wrote:armeanu wrote: Cu respect, va informez, ca in Iasi nu exista Piata Operei. E mai la vest!
Si daca imi spuneti "ce este acum in piata a fost si in 90'", sa stiti ca imi dau lacrimile!