Revolta din Piata Universitatii - pareri de pescari

Discuţii fără iz de peşte

Moderator: dutustoica

Post Reply
mihai_mura

Re: Revolta din Piata Universitatii - pareri de pescari

Post by mihai_mura »

Dumitrescu Iancu wrote:........ macar la "prezindentiale" (care eu cred ca vor fi tot anul asta) ar fi bine sa punem ochii pe unul care nu a fost implicat, vreun independent mai tanar...
Independent :roll: ...............tanar :roll: ..............care nu a fost implicat (prea mult :D )............... :!: :!: :?: :?:
:idea: :idea: Mircea Geoana!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
Mihai Muraraşu
Tel. 0722 70 70 88

mihai_murarasu@yahoo.com
Claudiu

Post by Claudiu »

ioanrv wrote: si chiar acum Claudiu prepara un Molotov... :lol:
E gata pregatit, il tin sub maneca. Cum apare inamicu', cum il slobozesc. :lol: :lol: :lol:
ioanrv

Post by ioanrv »

mihai_mura wrote:
Dumitrescu Iancu wrote:........ macar la "prezindentiale" (care eu cred ca vor fi tot anul asta) ar fi bine sa punem ochii pe unul care nu a fost implicat, vreun independent mai tanar...
Independent :roll: ...............tanar :roll: ..............care nu a fost implicat (prea mult :D )............... :!: :!: :?: :?:
:idea: :idea: Mircea Geoana!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma paron...Geoana nu e independent ci impertinent...si sa nu uitam ca a fost implicat, presedinte pentru o noapte. :lol:
Lorelai

Post by Lorelai »

Deci are omu' si experienta !
Dar daca face ca la Parlament nu-i mai ia nimeni scaunul. Pleaca mai degraba cu el acasa !
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
armeanu

Post by armeanu »

Buna seara , sunt nou inscris in Asociatia Club 21..
Am vazut topicul deschis si fiind ultima noutate la zi, l-am deschis sa vad comentarii.
Am citit si m-am amuzat de cele postate.....din cele citite imi dau seama ca nimeni nu a fost in Piata Universitatii ,in ani i 90', dar, mai ales acum :D
Nu condamn pe nimeni , fiecare cu parerea lui si speranta lui , daca o mai are...sa inteleg ca o duceti bine si nu va afecteaza situatia in care ne aflam cu totii.

Va propun o incercare pescareasca si cine este mai aproape de adevar v-a castiga o bere de la mine la " cafenea"
Din cele citite pe acest forum , mi-am dat seama ca sunteti pescari deosebiti, cu capturi si premii destule .

Ce va propun eu : fiecare sa prepare un " mixt " din ...USEL + PNL + PC cu aditivi si tot felul de alte substante , care va trec prin cap.

Rezultatul - ce peste trage la acest mixt.???

Cu stima Armeanu
Bedros Anghel ( Tony )( Armeanu ).
bedros_a@yahoo.com

0722132992
Lorelai

Post by Lorelai »

Pestele trage si la miere si la branza imputita !
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
paulletta

Post by paulletta »

@ Armeanu,
Stimate domn, nu pot sa va spun decat atat: A-ti tras concluzii pripite referitor la evenimentele din '90.
Paulletta
paulletta

Post by paulletta »

@ Armeanu,
Ce credeti ca a iesit din cele intamplate in filmulet???

http://www.youtube.com/watch?v=ft_2wrJ6p0w
Paulletta
CRISTI DINU

Post by CRISTI DINU »

armeanu wrote:Buna seara , sunt nou inscris in Asociatia Club 21..
Am vazut topicul deschis si fiind ultima noutate la zi, l-am deschis sa vad comentarii.
Am citit si m-am amuzat de cele postate.....din cele citite imi dau seama ca nimeni nu a fost in Piata Universitatii ,in ani i 90', dar, mai ales acum :D
Nu condamn pe nimeni , fiecare cu parerea lui si speranta lui , daca o mai are...sa inteleg ca o duceti bine si nu va afecteaza situatia in care ne aflam cu totii.

Va propun o incercare pescareasca si cine este mai aproape de adevar v-a castiga o bere de la mine la " cafenea"
Din cele citite pe acest forum , mi-am dat seama ca sunteti pescari deosebiti, cu capturi si premii destule .

Ce va propun eu : fiecare sa prepare un " mixt " din ...USEL + PNL + PC cu aditivi si tot felul de alte substante , care va trec prin cap.

Rezultatul - ce peste trage la acest mixt.???

Cu stima Armeanu
la toate mixturile coclite ,coclite ,coclite,se prinde un singur peste ,Piranha,unii dintre noi am mai fost si inainte de ' 89.
Adrenalina inpinge pistonul
Pescuitul te intinereste !
CRISTI DINU

Post by CRISTI DINU »

Bine ai venit pe site.va asteptam la prezentari.
Adrenalina inpinge pistonul
Pescuitul te intinereste !
PETREMAN
Moderator

Post by PETREMAN »

@armeanu@

Dar nici tu nu stai rau daca poti sa dai cate o bere la toti care se apropie de "adevar" ;) .......si din curiozitate , tu folosesti "mixt-ul" de care spuneai sau esti curios cum functioneaza? :roll: .
P.S Sigur tu esti pescar ?......sau esti revolutionar si ai gresit saitul.... :lol: daca esti pescar ....bine ai venit la noi pe sait ;)
cezar

Post by cezar »

PETREMAN wrote: Dar nici tu nu stai rau daca poti sa dai cate o bere la toti care se apropie de "adevar" ;) .......si din curiozitate , tu folosesti "mixt-ul" de care spuneai sau esti curios cum functioneaza? :roll: .
P.S Sigur tu esti pescar ?......sau esti revolutionar si ai gresit saitul.... :lol: daca esti pescar ....bine ai venit la noi pe sait ;)

Este membru nou, am fost de fata la birou, cand s-a inscris !
II doresc bun venit
mihai_mura

Post by mihai_mura »

armeanu wrote: .....din cele citite imi dau seama ca nimeni nu a fost in Piata Universitatii ,in ani i 90', dar, mai ales acum :D ......
Bun venit, la noi pe forum, domnule Armeanu!
Suntem o comunitate de pescari care apreciaza intr-o mare masura, printre altele, respectul, spiritul de observatie, clarviziunea, si nu in ultimul rand nasul fin in cititul oamenilor. Nu prea apreciem, in schimb, datul cu bata in balta. Cica sperie pestii! Altii raman cu dureri de dinti sau de urechi!
Nu stiu cu altii cum ati facut, dar in ce ma priveste m-ati ghicit 100%!! Nici '90 nu am fost in Piata Universitatii si nici acum.
Dar recunosc, si nu mi-e rusine, ca in '89 eram ....... la opera. In Piata Operei. Sau '89 nu se pune la concurs?!
In ceea ce priveste provocarea pescareasca in urma careia as putea castiga o bere (virtuala), la "cafenea", daca m-as apropia de "adevarul" dumneavoastra .....pe mine, va rog, sa nu va bazati! Nu stiu ce e ala "mixt" dom'le! :oops:
Viata lunga in minunatul spatiu virtual pescaresc!
P.S. Spuneti-mi si mie va rog - ce a fost in '90 si cum s-a teriminat? Ca nu mai tin minte. :roll: :roll:
Image
Mihai Muraraşu
Tel. 0722 70 70 88

mihai_murarasu@yahoo.com
Lorelai

Post by Lorelai »

Ii spun si eu bun venit noului user Armeanu.
Dar ii propun ca pana sa ne bage pe noi in concurs, sa participe la cateva concursuri de ale noastre, macar la o cafenea, sa avem bucuria de al cunoaste.
De politete, cateva raspunsuri a primit.
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
armeanu

Post by armeanu »

Multumiri Dl.CEZAR ca m-a confirmat...

Imi cer scuze , NU am vrut sa supar pe nimeni si nici concursuri oarecum politice nu imi doresc... era o gluma , cat de cat pescareasca...

Un raspuns Dl. din Iasi pot sa-i dau ...personal, pe 21 dec.89', am fost la sala Dalles....OK si sunt ce va inchipuiti dumneavoastra.

Ce este acum in piata a fost si in 90', dar distanta dintre orasele noastre este destul de mare , normal sa nu fi stiut la timp ce a fost....OK
bedros_a@yahoo.com

0722132992
robert_13

Post by robert_13 »

Welcome to the Jungle
iti place Guns`n Roses? ;)
mihai_mura

Post by mihai_mura »

armeanu wrote:
Un raspuns Dl. din Iasi pot sa-i dau ...personal, pe 21 dec.89', am fost la sala Dalles....OK si sunt ce va inchipuiti dumneavoastra.

Ce este acum in piata a fost si in 90', dar distanta dintre orasele noastre este destul de mare , normal sa nu fi stiut la timp ce a fost....OK
Cu respect, va informez, ca in Iasi nu exista Piata Operei. E mai la vest!
Si daca imi spuneti "ce este acum in piata a fost si in 90'", sa stiti ca imi dau lacrimile!
Image
Mihai Muraraşu
Tel. 0722 70 70 88

mihai_murarasu@yahoo.com
armeanu

Post by armeanu »

mihai_mura wrote: Cu respect, va informez, ca in Iasi nu exista Piata Operei. E mai la vest!
Si daca imi spuneti "ce este acum in piata a fost si in 90'", sa stiti ca imi dau lacrimile!

Si eu " cu respect va informez "..ca nu doresc sa fa fac sa " lacrimati ", datorita discutiei si a amintirilor ...scuze si inchei discutia.

Am postat la " prezentari ".
Va doresc fir intins.

Cu stima Armeanu
bedros_a@yahoo.com

0722132992
armeanu

Post by armeanu »

robert_13 wrote:Welcome to the Jungle
iti place Guns`n Roses? ;)
Salutare...
prefer muzica anilor 70 - 80
bedros_a@yahoo.com

0722132992
Doc

Post by Doc »

mihai_mura wrote:
armeanu wrote: Cu respect, va informez, ca in Iasi nu exista Piata Operei. E mai la vest!

Piata Operei se afla in Timisoara.Nu cred ca evenimentele, amploarea, din 90 se pot compara cu cele din ziua de azi... Dar cu toate astea, tot respectul ptr protestatari !
Post Reply

Return to “Cafenea”