Mare, mare Cafenea !

Discuţii fără iz de peşte

Moderator: dutustoica

cezar

Re: Mare, mare Cafenea !

Post by cezar »

pytzy wrote:
cezar wrote:Joi, 4 martie 2010, nu uitati : Cafenea la Rates !
Ca de obicei, incepand cu 18,30 !
Nu se mai tine la 2 saptamani cu "aproximatie" :?: .....nu ca mar deranja, ca tot nu am ajuns joia trecuta...asa ca este foarte bine pentru mine.... 8-) 8-)
Ai dreptate, Pytzy, am modificat ! :D
scuze, puneti treaba asta pe seama nerabdarii ! ;)
rubliov

Post by rubliov »

la urmatoarea cafenea vin cu ceva pentru pacanezu.asa ca e nevoie de prezenta lui.
paulletta

Post by paulletta »

cezar wrote:Joi, 11 martie 2010, nu uitati : Cafenea la Rates !
Ca de obicei, incepand cu 18,30 !

Sa beti o bere si pentru mine!!!!!
Paulletta
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

Numai astazi nu e maine!!!! :lol: :lol: :lol: Va asteptam maine seara,dupa ora 18`30 la Rates!Se pot face inscrieri in asociatie,se pot schimba opinii(si nu numai),se poate bea oarece(vad ca "gumarii" si-au aranjat de o galbena de Ardeal),se cer sfaturi,se dau sfaturi,se mai pune la cale una-alta!Cum vremea nu ne lasa sa iesim pe garla,macar asa sa ne mai alinam "durerea"! :lol: :lol: :lol:
pescarul33

Post by pescarul33 »

Dumitrescu Iancu wrote:Numai astazi nu e maine!!!! :lol: :lol: :lol: Va asteptam maine seara,dupa ora 18`30 la Rates!Se pot face inscrieri in asociatie,se pot schimba opinii(si nu numai),se poate bea oarece(vad ca "gumarii" si-au aranjat de o galbena de Ardeal),se cer sfaturi,se dau sfaturi,se mai pune la cale una-alta!Cum vremea nu ne lasa sa iesim pe garla,macar asa sa ne mai alinam "durerea"! :lol: :lol: :lol:
:cry: :cry: :cry: de data asta desi imi doresc enorm nu pot ajunge deoarece o nenorocire de infectie la amigdale ma tine in casa de cateva zile cu febra 38-39 :oops: :oops:
sa beti si pt mine o bere si sa-mi trimitetii si mie prin bluetooth o pizza Rates :lol: :lol: :lol:
ce stiu sigur: sunt un mare visator !!! ce nu stiu sigur: cand o sa ma trezesc? !!!
Ono

Post by Ono »

Chiar daca se inchid drumurile din cauza zapazii, tot vin azi la Cafeneaua Pescarilor. O sa aduc si 1-2 prieteni sa se inscrie in asociatie.
(stiu, am promis data trecuta ca vin si n-am ajuns, urgente in familie..., dar acum vin cu sanie si zurgalai!)
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

Ono wrote:Chiar daca se inchid drumurile din cauza zapazii, tot vin azi la Cafeneaua Pescarilor. O sa aduc si 1-2 prieteni sa se inscrie in asociatie.
(stiu, am promis data trecuta ca vin si n-am ajuns, urgente in familie..., dar acum vin cu sanie si zurgalai!)
Vino numai cu......vin :? :? :? Sania si zurgalaii, lasa-le acasa :lol: :lol: :lol:
pytzy

Post by pytzy »

Vine careva dinspre Piata Resita-Piata Sudului la Cafenea (care nu are masina si vrea sa-l iau eu....)....... :?:
Some day, and that day may never come... I may call upon you to do a service for me. But er... until that day, accept this, as a gift.
Just when I thought I was out... they pull me back in.

pitigoi.catalin@gmail.com
pescarul33

Post by pescarul33 »

pescarul33 wrote:
Dumitrescu Iancu wrote:Numai astazi nu e maine!!!! :lol: :lol: :lol: Va asteptam maine seara,dupa ora 18`30 la Rates!Se pot face inscrieri in asociatie,se pot schimba opinii(si nu numai),se poate bea oarece(vad ca "gumarii" si-au aranjat de o galbena de Ardeal),se cer sfaturi,se dau sfaturi,se mai pune la cale una-alta!Cum vremea nu ne lasa sa iesim pe garla,macar asa sa ne mai alinam "durerea"! :lol: :lol: :lol:
:cry: :cry: :cry: de data asta desi imi doresc enorm nu pot ajunge deoarece o nenorocire de infectie la amigdale ma tine in casa de cateva zile cu febra 38-39 :oops: :oops:
sa beti si pt mine o bere si sa-mi trimitetii si mie prin bluetooth o pizza Rates :lol: :lol: :lol:
D-le Dutu poate imi trimiteti si mie prin cumnatul Duna oleaca de zama de Banishor sa dau cu ea la amigdale :D ca vad ca degeaba dau cu antibiotice :cry:
ce stiu sigur: sunt un mare visator !!! ce nu stiu sigur: cand o sa ma trezesc? !!!
Pacapescarul
Moderator

Post by Pacapescarul »

pytzy wrote:Vine careva dinspre Piata Resita-Piata Sudului la Cafenea (care nu are masina si vrea sa-l iau eu....)....... :?:
Daca treci pe la Dristor ma abonez eu.

ps: M-a sunat si Ghinozo sa-l inscriu si pe el pe lista.
Catalin Pavel, tel. 0730636893
mail: pacapescarul@yahoo.com
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

pescarul33 wrote: D-le Dutu poate imi trimiteti si mie prin cumnatul Duna oleaca de zama de Banishor sa dau cu ea la amigdale :D ca vad ca degeaba dau cu antibiotice :cry:
S-a marcat. Iti trimit o fiola de.....2 litri si modul de administrare: faci gargara 30 secunde si apoi ii dai foc cu bricheta :lol: :lol: :lol: cat mai ai palinca in gura. :oops: :oops: :oops:
pytzy

Post by pytzy »

Pacapescarul wrote:
pytzy wrote:Vine careva dinspre Piata Resita-Piata Sudului la Cafenea (care nu are masina si vrea sa-l iau eu....)....... :?:
Daca treci pe la Dristor ma abonez eu.

ps: M-a sunat si Ghinozo sa-l inscriu si pe el pe lista.
Se rezolva Cata.........trec pe la Dristor si te iau...
Some day, and that day may never come... I may call upon you to do a service for me. But er... until that day, accept this, as a gift.
Just when I thought I was out... they pull me back in.

pitigoi.catalin@gmail.com
pescarul33

Post by pescarul33 »

dutustoica wrote:
pescarul33 wrote: D-le Dutu poate imi trimiteti si mie prin cumnatul Duna oleaca de zama de Banishor sa dau cu ea la amigdale :D ca vad ca degeaba dau cu antibiotice :cry:
S-a marcat. Iti trimit o fiola de.....2 litri si modul de administrare: faci gargara 30 secunde si apoi ii dai foc cu bricheta :lol: :lol: :lol: cat mai ai palinca in gura. :oops: :oops: :oops:
va foarte multumesc , nu stiam ca aveti inclinatii medicale :shock: :shock: , o sa respect intocmai reteta prescrisa :o :o :oops: :oops:
mikcutu

Post by mikcutu »

Domnu' Dutu, nu invatati oamenii la prostii.
Inainte sa postati dv. modul de administrare de mai sus, am incercat eu sa tin palinca in gura vreo 20-30 de secunde si...nu pot sa spun ca ma asteptam la reactia care a urmat. :oops: :oops: :oops:
Za dacs cam from za tracs!
mihai_mura

Post by mihai_mura »

Măi, măi, măi...cît stau baieţii la "cafea"... i-a prins noaptea pe "ape"... Nu pot sa adorm pînă nu-i ştiu la corturi... :lol: :lol:
Image
Mihai Muraraşu
Tel. 0722 70 70 88

mihai_murarasu@yahoo.com
Albatrin

Post by Albatrin »

mihai_mura wrote:Măi, măi, măi...cît stau baieţii la "cafea"... i-a prins noaptea pe "ape"... Nu pot sa adorm pînă nu-i ştiu la corturi... :lol: :lol:
Ai 'ţintică răbdare, că acu' "bagă" Rebeul pozele şi filmele. ;)
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
ghinozo

Post by ghinozo »

sa traiesti nea Mihauta,stai bre talica...nu stii ca suntem de cursa lunga :mrgreen: ,abia apucasi sa ajung :shock: , astept sa te prind ...la un alb 13 :roll:

mihai_mura wrote:Măi, măi, măi...cît stau baieţii la "cafea"... i-a prins noaptea pe "ape"... Nu pot sa adorm pînă nu-i ştiu la corturi... :lol: :lol:
rebeu

Post by rebeu »

Hummm... unii au venit cu magazinu' după ei... ce să notezi nene, că avea un debit... târziu mi-a venit ideea să-l înregistrez cu mobilu', da' deja terminase ce era important de zis... sper să-l mai prind odată... atunci nu mă mai surprinde şi-i prind şi răsuflarea!

Partea cu staţiile n-am prins-o pe film... eram în alte focuri... dar m-oi răzbuna eu... la câtă lume-a fost... era greu să fii peste tot... tre' să-mi găsesc ajutoare că-i păcat să nu apară tot ce-i de arătat...

Filmele cu nodurile alea... hummm... eu personal nu văd nimic! Poate voi vedeţi ceva...

Gata am tras de timp până s-au descarcat pozele...

Prezenţa aici sau aici.

LE: Exact când am terminat de postat a căzut netu' (întrerupere de cam 15 secunde) suficient cât să cadă ppp-u şi la reconectare să-mi dea alt IP. Deci... dacă browseru' vă spune că nu poate să găsească adresa borcea6.etc... daţi un repair la placa de reţea să se re-citească dns-ul cu noua adresă de IP. La mine există un script care face reînnoirea adresei la fiecare 10 minute. Deci în maxim 10 minute se poate accesa iarăşi siteul...
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
valic

Post by valic »

Admosfera la greu fratilor, abia am reusit sa deschid ochisorii azi dimineata ..................
Valic
0744 644 368
ghinozo

Post by ghinozo »

dar de ce puiule?? ca toata seara....defapt 60 de min max 2 ore...ai baut numa apa kinlei cu lamaie,si la max 9 erai acasa.....nu ca noi...eroi pe metereze..pan la 12..

valic wrote:Admosfera la greu fratilor, abia am reusit sa deschid ochisorii azi dimineata ..................
Post Reply

Return to “Cafenea”