Hummm... unii au venit cu magazinu' după ei... ce să notezi nene, că avea un debit... târziu mi-a venit ideea să-l înregistrez cu mobilu', da' deja terminase ce era important de zis... sper să-l mai prind odată... atunci nu mă mai surprinde şi-i prind şi răsuflarea!
Partea cu staţiile n-am prins-o pe film... eram în alte focuri... dar m-oi răzbuna eu... la câtă lume-a fost... era greu să fii peste tot... tre' să-mi găsesc ajutoare că-i păcat să nu apară tot ce-i de arătat...
Filmele cu nodurile alea... hummm... eu personal nu văd nimic! Poate voi vedeţi ceva...
Gata am tras de timp până s-au descarcat pozele...
Prezenţa
aici sau
aici.
LE: Exact când am terminat de postat a căzut netu' (întrerupere de cam 15 secunde) suficient cât să cadă ppp-u şi la reconectare să-mi dea alt IP. Deci... dacă browseru' vă spune că nu poate să găsească adresa borcea6.etc... daţi un repair la placa de reţea să se re-citească dns-ul cu noua adresă de IP. La mine există un script care face reînnoirea adresei la fiecare 10 minute. Deci în maxim 10 minute se poate accesa iarăşi siteul...
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'