AJUTOR URGENT

Discuţii fără iz de peşte

Moderator: dutustoica

fish bone

Re: AJUTOR URGENT

Post by fish bone »

Am vorbit mai devreme cu Alex, nasul lui Luca si mi-a spus ca micutul a fost operat ieri, peste noapte a prezentat simptomele de insuficienta respiratorie si astazi a fost operat din nou. I-a fost introdus un balon care probabil are functia de a impiedica aparatia acestor simptome si in acest moment este alimentat prin perfuzii. Trebuie sa stea nemiscat pentru mai multe zile. Evolutia este buna, doctorii asteptandu-se la a doua operatie deoarece era un caz fericit daca se reusea din prima.
Sper ca am reusit sa redau cat mai curat informatia, idea de baza fiind ca acum Luca este bine si lucrurile se desfasoara conform asteptarilor medicilor.
Alex urmeaza sa plece si el in Italia in acest week-end.
Pe masura ce mai aflu ceva, va mai anunt.

Doamne ajuta!
ماہی گیری 21 کلب

Liviu
Miyagi

Post by Miyagi »

Am vorbit si eu astazi in jurul orei 13oo cu Paul si mi-a zis ca tocmai il scosese pe Calin de la terapie intensiva,era bine si urma sa faca o bronhoscopie pentru a i se inlatura cojile rezultate in urma cicatrizarii operatiei de dupa scoaterea traheostomei. Il astept cu noi vesti si va anunt.
Doamne ajuta!
costin stefanescu
Moderator

Post by costin stefanescu »

e bine ca totul merge conform asteptarilor,Doamne ajuta!
paulletta

Post by paulletta »

Momentan nu putem spune ceva exact, asteptam rezultatele medicale si sa speram ca totul va decurge normal.
incet, incet copilul va fi adus la starea initiala din starea de sedare iar peste 7 zile v-om vedea rezultatele. va tin la curent.
Sanatate
Paulletta
paulletta

Post by paulletta »

Cu greu am reusit sa gasesc o retea wi-fi in oras. Stau pe o banca siscriu mesaje, verific mail si ma grabesc sa nu se termine bateria!
Am fost la Luca sa il vedem, mai mult de atat nu putem face deoarece este sedat pana vineri sau luni.
La a 2 a operatie sa intervenit cu un balon pe trahee si rezultatele vor fi vizibile dupa 7-10 zile.
Cum am ocazia va voi tine la curent.
Sanatate tuturor!
Paulletta
Albatrin

Post by Albatrin »

Doamne ajută!!!
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
Pacapescarul
Moderator

Post by Pacapescarul »

Fiti tari Paule, Doamne ajuta!
Catalin Pavel, tel. 0730636893
mail: pacapescarul@yahoo.com
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

Paule, totul va fi bine. Rabdare si credinta.
cezar

Post by cezar »

Va fi bine ! Greul a trecut !
bebeu

Post by bebeu »

Paule, multi se roaga pentu sanatatea copilului tau. Dumnezeu aude! Am convingerea ca o sa fie bine !
rebeu

Post by rebeu »

Ţinem pumnii strânşi! Sănătate!!!
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
crisstake

Post by crisstake »

Dumnezeu este cu voi, se va termina cu bine. Mult curaj in continuare!
paulletta

Post by paulletta »

In primul rand vreau sa multumesc tuturor, fara de ajutorul vostru nu am fi putut ajunge sa il operam pe Luca.
Joia trecuta a avut loc prima operatie si se spera ca totul va fi bine, urma ca sa stea in terapie intensiva pana Vineri si de Luni urma sa stea cateva zile in salon.
Din pacate operatia care a facut-o Joi nu a fost Ok, gaurica care o avea in trahee si care a fost curatata a dat nastere la o complicatie si Vineri a fost necesara a doua operatie de urgenta, operatie care a constat in largirea distantei intre corzile vocale si taierea traheei unde sa introdus un balon dilatator.
Luca va trebui sa stea asa pana Vinerea asta sau pana Luni (7-10 zile) in stare sedata si intubat.
Dupa ce il vor scoate din starea de sedare va trebui sa ii faca o reevaluare si atunci vom sti mai multe detalii.
In masura ce aflu cate ceva va tin la curent.
Sanatate tuturor!!!
Paulletta
Albatrin

Post by Albatrin »

Doamne ajută!
Vă ţinem pumnii!
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
costin stefanescu
Moderator

Post by costin stefanescu »

Paule,asa cum am mai zis,sant sigur ca o sa fie bine,copilul e super OK,e dezvoltat mai bine ca altii de varsta lui si nu vor fi probleme,sant absolut sigur,mai ales ca Dumnezeu e cu voi!!
Geo

Post by Geo »

Paule,
Vă va ajuta Dumnezeu să treceţi cu bine peste încercarea asta.
Luca se va face bine.
Sănătate multă !
Pescuitul = Relaxare în natură
paulletta

Post by paulletta »

Starea lui Luca im momentul de fata este destul de critica deoarece a facut o pneumonie si o infectie despre care nu se stie unde este localizata.
A fost trecut pe antibiotice si a facut o transfuzie de sange din cauza unei anemii.
Acum mai are si probleme cu intestinele din cauza ca este balonat si nu poate da gazele afara, ramane intubat pana se rezolva problema cu intestinele caci asta este prioritara in momentul de fata.
Pana nu se rezolva aceasta problema nu va fi scos din intubare.
Ne rugam la D-zeu ca lucrurile sa se rezolve si ca totul sa fie bine!
Asteptam sa venim acasa sanatosi!!!
Nicaieri nu este mai bine ca ACASA!!!
Va tin la curent il limita posibilitatii.
Sanatate tuturor!
Paulletta
rebeu

Post by rebeu »

Tinem pumnii strânşi pentru voi!
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
valic

Post by valic »

SA VA DEA DUMEZEU MUTA SANATATE
Valic
0744 644 368
pescarul33

Post by pescarul33 »

au trecut ceva zile de cand nu mai avem nici o stire de la prietenul Pauleta cu privire la starea micutului Luca .
nu are nimeni nici o informatie , nimic ???
sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa se intoarca acasa sanatosi !!!
ce stiu sigur: sunt un mare visator !!! ce nu stiu sigur: cand o sa ma trezesc? !!!
Post Reply

Return to “Cafenea”