didelpro wrote:Vreau sa va spun si eu ceva ! Sunt stelist,(vechi, m am nascut in Cotroceni(intre academia militata si palatul pionierilor{fost regal.actual,stiti}.Am 2 baieti,cel mare dinamovist(crunt),iar cel mic,rapidist(dus).Pina acum citiva ani, ma duceam la meciuri fara probleme,acum ma duc linistit cu amindoi numai pe Giulesti,in rest nu mai am curaj(majoritatea stiti cauza).Am facut sport multi ani (rugby),stiu cum este,ceea ce nu stiu,de unde "incrincenarea",dintre noi(si dintre ei).Nu cistigam nimic....cele bune
ps o sa va intrebati cum de "juniorii"nu sunt stelisti,i am lasat sa decida singuri !(mama era o "oportunista tinea cu foresta,padurarii, lui Mateianu),tata,dinamovist,(la,singe),cind pierdea dinamo,mergeam ca la ambasada americana,pe trotuarul de visavis.
...e bine si mai tarziu sa cunosti "farmecul vietzii", ghinionul a fost ca te-ai nascut dincolo de "garla", dar oricum erau mai aproape "Bancarii" si au fost putini nonconformistii, nu erau nici optiuni, divizie cu doua echipe si sateliti .... parca a incercat ceva Craiova dar urma sa aiba aceeasi soarta ..... in ordine UTA, Progresul, Petrolul, Rapid, FC Arges ..... echipele sovietice trebuiau sa triumfe, sa ia Cupa Romaniei si lunea, a doua zi dupa meci, asa c-au nascut monstri .... Victorii Scornesti, Campina, etc si Dinami Bacau, Pitesti, etc ... in rest sa fi sanatos si iubit!