steaua - twente enschede, pe o bere

Discuţii fără iz de peşte

Moderator: dutustoica

Lorelai

Re: steaua - twente enschede, pe o bere

Post by Lorelai »

cezar wrote:0-5 cu Maccabi Haiffa nu e o performanta ?
Acolo trebuie sa-i intelegem, Maccabi Haiffa e o echipa mare !
Dar a fost o greseala tactica, daca nu se duceau pierdeau doar cu 3-0.
Tot caut in arhiva sa vad ce postau baietii atunci !
Cred ca s-a pierdut la atacul informatic...
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
evergreen

Post by evergreen »

Bun, daca este asa de rau ce a facut STEAUA, atunci de ce nu au facut mai mult restul echipelor minunate, care merita, care au fost dezavantajate, de ce nu vorbim si despre ele, pardon, am uitat, nu avem despre ce sa discutam, observ ca STEAUA mai starneste un mic interes, asa cum pierde, dar joaca, celelalte echipe ar fi dorit sa piarda si cu 0-10, dar sa se califice mai departe, cum a facut STEAUA toamna trecuta! Daca si STEAUA pierdea calificarea in toamna, acum ne plictiseam!!! ;)
Mai bine sa taci, sa fii considerat prost, decat sa vorbesti, ca sa inlaturi orice dubiu!
Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
Mihai Vinturache
Moderator

Post by Mihai Vinturache »

Asa cum spuneam, au intrat cainii in curtea noastra si ne musca de fund... ca mai sus nu ajung :lol:
Ce-mi place ca, ba la misto,ba cu suparare tot despre Steaua se vorbeste. Ca stiti ce se spune: "Fie ca e de bine, fie ca e de rau, important e sa se vorbeasca despre tine. Daca nu se vorbeste nu existi." Iar acum, dupa cum vad, fie dinamovisti, fie rapidisti, vorbesc tot despre Steaua. Ce altceva sa faca? Sa vorbeasca despre 17 Nasturi?
Nu e exclus ca Dinamo sa ia campionatul. Bravo lor! Vor avea astfel ocazia sa-si imbogateasca palamaresul adaugand inca o eliminare din cupele europene in primul tur. Acum insa vor fi eliminati de o echipa celebra, ceva de locul 3-4 in puternicul campionat al Luxemburgului sau Andorei. :lol:
Dar, daca respecta traditia, in retur vor aduna doar 7-8 puncte si vor striga din nou ca din gura de sarpe ca Paszkany si Porumboiu umbla la arbitri!

Cand naiba se organizeaza Champions League la spinning? Ca poate incepe sa umble si la arbitri nostii cineva si om ma fac! In doua campionate strang bani de nu mai trebuie sa munceasca 3 generatii de urmasi! Ar trebui sa vorbim cu cei de la LRS sa-si pregateasca din timp un "Mitica de la Liga" ca vin banii europeni si n-are cine sa-i matraseasca!
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
evergreen

Post by evergreen »

Corect, subscriu!!! ;) :) :lol:
Mai bine sa taci, sa fii considerat prost, decat sa vorbesti, ca sa inlaturi orice dubiu!
PETREMAN
Moderator

Post by PETREMAN »

Mihai Vinturache wrote:Asa cum spuneam, au intrat cainii in curtea noastra si ne musca de fund... ca mai sus nu ajung :lol:
Ce-mi place ca, ba la misto,ba cu suparare tot despre Steaua se vorbeste. Ca stiti ce se spune: "Fie ca e de bine, fie ca e de rau, important e sa se vorbeasca despre tine. Daca nu se vorbeste nu existi." Iar acum, dupa cum vad, fie dinamovisti, fie rapidisti, vorbesc tot despre Steaua. Ce altceva sa faca? Sa vorbeasca despre 17 Nasturi?
Nu e exclus ca Dinamo sa ia campionatul. Bravo lor! Vor avea astfel ocazia sa-si imbogateasca palamaresul adaugand inca o eliminare din cupele europene in primul tur. Acum insa vor fi eliminati de o echipa celebra, ceva de locul 3-4 in puternicul campionat al Luxemburgului sau Andorei. :lol:
Dar, daca respecta traditia, in retur vor aduna doar 7-8 puncte si vor striga din nou ca din gura de sarpe ca Paszkany si Porumboiu umbla la arbitri!

Cand naiba se organizeaza Champions League la spinning? Ca poate incepe sa umble si la arbitri nostii cineva si om ma fac! In doua campionate strang bani de nu mai trebuie sa munceasca 3 generatii de urmasi! Ar trebui sa vorbim cu cei de la LRS sa-si pregateasca din timp un "Mitica de la Liga" ca vin banii europeni si n-are cine sa-i matraseasca!
Cata dreptate ai Mihai :D ....tocmai din motivul asta le ceream dinamovistilor cat si rapidistilor sa asteptam sfarsitul campionatului si sa vedem ce si cum, sa reflectam la rezultatele din cupele europene si rapidistii mai ales nu ar trebui sa uite ca atunci cand au ridicat si ei capul si au ajuns in semifinalele Cupei Uefa si a dat de Steaua s-a terminat smecheria :lol: .....dimanovistilor nu pot sa le spun asta ca e drum lung pana acolo ....mai exista echipe de care trebuie sa treaca ....sa se califice ... si ....stiu.....o sa inceapa JIHADULLLL :lol: :lol:
didelpro

Post by didelpro »

Vreau sa va spun si eu ceva ! Sunt stelist,(vechi, m am nascut in Cotroceni(intre academia militata si palatul pionierilor{fost regal.actual,stiti}.Am 2 baieti,cel mare dinamovist(crunt),iar cel mic,rapidist(dus).Pina acum citiva ani, ma duceam la meciuri fara probleme,acum ma duc linistit cu amindoi numai pe Giulesti,in rest nu mai am curaj(majoritatea stiti cauza).Am facut sport multi ani (rugby),stiu cum este,ceea ce nu stiu,de unde "incrincenarea",dintre noi(si dintre ei).Nu cistigam nimic....cele bune
ps o sa va intrebati cum de "juniorii"nu sunt stelisti,i am lasat sa decida singuri !(mama era o "oportunista tinea cu foresta,padurarii, lui Mateianu),tata,dinamovist,(la,singe),cind pierdea dinamo,mergeam ca la ambasada americana,pe trotuarul de visavis.
evergreen

Post by evergreen »

didelpro wrote:Vreau sa va spun si eu ceva ! Sunt stelist,(vechi, m am nascut in Cotroceni(intre academia militata si palatul pionierilor{fost regal.actual,stiti}.Am 2 baieti,cel mare dinamovist(crunt),iar cel mic,rapidist(dus).Pina acum citiva ani, ma duceam la meciuri fara probleme,acum ma duc linistit cu amindoi numai pe Giulesti,in rest nu mai am curaj(majoritatea stiti cauza).Am facut sport multi ani (rugby),stiu cum este,ceea ce nu stiu,de unde "incrincenarea",dintre noi(si dintre ei).Nu cistigam nimic....cele bune
ps o sa va intrebati cum de "juniorii"nu sunt stelisti,i am lasat sa decida singuri !(mama era o "oportunista tinea cu foresta,padurarii, lui Mateianu),tata,dinamovist,(la,singe),cind pierdea dinamo,mergeam ca la ambasada americana,pe trotuarul de visavis.
Incrancenarea, chiar daca exista, oarecum de ambele parti, in ceea ce ma priveste, ca intotdeauna, de altfel - sper - vine ca raspuns la "provocari", ca o reactie de aparare, dar, in general, sunt intrutotul de acord, parca este mai mare contra celui mai "cu mot", respectiv contra Stelei, "de ce oare"????(sic) ;) 8-)
arlan

Post by arlan »

didelpro wrote:Vreau sa va spun si eu ceva ! Sunt stelist,(vechi, m am nascut in Cotroceni(intre academia militata si palatul pionierilor{fost regal.actual,stiti}.Am 2 baieti,cel mare dinamovist(crunt),iar cel mic,rapidist(dus).Pina acum citiva ani, ma duceam la meciuri fara probleme,acum ma duc linistit cu amindoi numai pe Giulesti,in rest nu mai am curaj(majoritatea stiti cauza).Am facut sport multi ani (rugby),stiu cum este,ceea ce nu stiu,de unde "incrincenarea",dintre noi(si dintre ei).Nu cistigam nimic....cele bune
...e bine si mai tarziu sa cunosti "farmecul vietzii", ghinionul a fost ca te-ai nascut dincolo de "garla", dar oricum erau mai aproape "Bancarii" si au fost putini nonconformistii, nu erau nici optiuni, divizie cu doua echipe si sateliti .... parca a incercat ceva Craiova dar urma sa aiba aceeasi soarta ..... in ordine UTA, Progresul, Petrolul, Rapid, FC Arges ..... echipele sovietice trebuiau sa triumfe, sa ia Cupa Romaniei si lunea, a doua zi dupa meci, asa c-au nascut monstri .... Victorii Scornesti, Campina, etc si Dinami Bacau, Pitesti, etc ... in rest sa fi sanatos si iubit!
"Teorie este atunci cand stii totul dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica Nu merge nimic si nu stiu de ce"

Sorin Varlan
0724.211.286 orange/ 0766517110 cosmote/ 0770202976 digi
Lorelai

Post by Lorelai »

evergreen wrote:Incrancenarea, chiar daca exista, oarecum de ambele parti, in ceea ce ma priveste, ca intotdeauna, de altfel - sper - vine ca raspuns la "provocari", ca o reactie de aparare, dar, in general, sunt intrutotul de acord, parca este mai mare contra celui mai "cu mot", respectiv contra Stelei, "de ce oare"????(sic)
Nu este de loc incrancenare. Este o evaluare corecta a situatiei.
Relativ la " mot ", nu are numai steaua, mai sunt si alte lucruri cu mot...Dar daca zici ca a lui steaua e mai mare, nu vreau sa te contrazic.
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

evergreen wrote:Incrancenarea, chiar daca exista, oarecum de ambele parti, in ceea ce ma priveste, ca intotdeauna, de altfel - sper - vine ca raspuns la "provocari", ca o reactie de aparare, dar, in general, sunt intrutotul de acord, parca este mai mare contra celui mai "cu mot", respectiv contra Stelei, "de ce oare"????(sic) ;) 8-)
Prietene, si eu sunt stelist, dar crede-ma, n-am inteles absolut nimic din ce vrei sa spui mai sus. Eu stau in Cartierul Tei - mai departe de Ghencea - si poate de aceea, chestiunile astea mai sensibile, ajung aici mai greu. Daca te "bati" cu "franarii" de la Rapid si cu "cainii" de la Dinamo - de pe forumul nostru - "trage-le-o" :oops: scurt si pe intelesul tuturor, altfel te baga la cutie :o .
Mai citeste o data postarea lui Mihai. Si a lui Petre. ;) ;) ;)
Atata timp cat toti vorbesc de Steaua - de bine sau de rau - inseamna ca o baga in seama. Ca despre ceilalti nu prea vorbeste nimeni, nici de bine, nici de rau :lol: :lol: :lol: .
Lorelai

Post by Lorelai »

Nedreapta e viata cateodata ! :lol:
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
evergreen

Post by evergreen »

Ce am dorit sa spun prin aceasta expresie este faptul ca STEAUA are parte de foarte multa "atentie", si pro si contra, parca mai multa decat toate celelalte echipe la un loc, nu am facut referire la ceva - anume - mai mare, doar la "atentie"!!! ;)
Lorelai

Post by Lorelai »

evergreen wrote:Ce am dorit sa spun prin aceasta expresie este faptul ca STEAUA are parte de foarte multa "atentie", si pro si contra, parca mai multa decat toate celelalte echipe la un loc, nu am facut referire la ceva - anume - mai mare, doar la "atentie"!!!
ATENTIE !
Radem si noi ca niste prieteni aici, si radem de mult, asa ne place noua, ca inca e greu sa o facem pe balta, dar mai e doar o luna !
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

Lorelai wrote:Nedreapta e viata cateodata ! :lol:
Da. ;) ;) ;)
Dar si frumoasa.... :lol: :lol: :lol:
Lorelai

Post by Lorelai »

Mai am ceva de spus ? :D :D :D
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

Lorelai wrote:ATENTIE !
Radem si noi ca niste prieteni aici, si radem de mult, asa ne place noua...
Mie chiar imi pare rau ca a apus Steluta...Incepuse sa-mi placa sa intru pe forum...dupa meciurile ei :lol: :lol: :lol:
ady76buc

Post by ady76buc »

Steaua euroPA
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

Dumitrescu Iancu wrote: Mie chiar imi pare rau ca a apus Steluta...Incepuse sa-mi placa sa intru pe forum...dupa meciurile ei :lol: :lol: :lol:
Sa-ti para, coane. Uite asa mai faceai antrenament.........Ca....... daca te lasi in seama altor echipe :oops: :oops: :oops: ti se atrofiaza .......tastele :lol: :lol: :lol:
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

dutustoica wrote:
Dumitrescu Iancu wrote: Mie chiar imi pare rau ca a apus Steluta...Incepuse sa-mi placa sa intru pe forum...dupa meciurile ei :lol: :lol: :lol:
Sa-ti para, coane. Uite asa mai faceai antrenament.........Ca....... daca te lasi in seama altor echipe :oops: :oops: :oops: ti se atrofiaza .......tastele :lol: :lol: :lol:

Prietene, incerc sa respect regulamentul forumului, sa fiu on-topic: adica daca-i topic despre Steaua, apoi pe Steaua o...discutam! :lol: No, ase! :mrgreen:
PETREMAN
Moderator

Post by PETREMAN »

Si daca tot e topicul legat de Steaua......incerc sa aduc si atmosfera din stadion aici...sa vada toata lumea cum este printre stelisti si stilisti :lol: <embed src="http://img221.imageshack.us/flvplayer.swf?f=P5a5f" width="1280" height="740" allowFullScreen="true" type="application/x-shockwave-flash"/><br/>
<a href="http://profile.imageshack.us/user/PETREMAN">[More videos from PETREMAN]</a>
Post Reply

Return to “Cafenea”