Topic nou cu raspunsuri la "de toate"

Discuţii fără iz de peşte

Moderator: dutustoica

cezar

Re: Topic nou cu raspunsuri la "de toate"

Post by cezar »

Dumitrescu Iancu wrote:
cezar wrote:
dutustoica wrote:Hai FAE, ce faci? S-a terminat meciul de la Timisoara. Baga mare...........!!!!!!!!
He, he, he, FAE e baiat destept, nu se mai baga !
Mai ales ca duminica jucati cu Vasluiul :lol: :lol: :lol:
Nu va vad bine, mi-e mila de voi
:D :D :D
Cum adica "jucati","mi-e mila de voi"?Cuuum,si tu,Dutule! :lol: pacat,aveam o parere mai buna! :roll: Da, nu-i bai,daca i-a venit mintea la cap lui Fae,inseamna ca si tu ai sanse sa-ti revii... :lol: :lol: :lol:Vi le baga Lacatus!(mintile-n cap!) :lol:
(Urmaream in seara asta,pe TVR2,istoria finalei de cupa din 1940:Venus-Rapid!Au fost necesare 4(patru) meciuri pentru a se desemna o castigatoare!A castigat Rapid cu scor general 10-9,dar ma intreb pe unde erau atunci steluta si "groparii"?
Atunci Steaua si Dinamo isi faceau incalzirea, se pregateau sa urce pe turela tancurilor lui "tatuca Stalin". Stalin s-a dus, tancurile au ruginit, Valentin Ceausescu se zgaieste la tablourile lui ta'su recuperate de la muzeu, securitatea care sponsoriza Dinamo a luat chipul lui Borcea si Turcu.
Din marea opera sovietica a intruparii Stelei + Dinamo n-a mai ramas decat "parfumul obielelor de mujic".
La doresc celor "doua mari echipe" sa faca inhalatii cu acest parfum.
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

cezar wrote:
dutustoica wrote:Hai FAE, ce faci? S-a terminat meciul de la Timisoara. Baga mare...........!!!!!!!!
He, he, he, FAE e baiat destept, nu se mai baga !
Mai ales ca duminica jucati cu Vasluiul, iar tipul ala caruia i se zice "Fiara", batjocorit de eurocioban in fel si chip a promis RAZBUNARE ! :lol: :lol: :lol:
Nu va vad bine, mi-e mila de voi ca de saracu' Luca Lacrima !
:D :D :D
Sefu, o dai dupa plop. Eu i-am sugerat lui FAE sa zica ceva de ceatza de la Timisoara. :lol: :lol: :lol: Atat. Da voi - tu si Iancu - ati sarit la gatul meu. Ce, eu am zis ceva de Dinamo. :?: :?: :?: Doamne fereste. Si mie mi-e mila de noi, da de voi, mi se rupe sufletu. :oops: :oops: :oops:
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

cezar wrote: Atunci Steaua si Dinamo isi faceau incalzirea, se pregateau sa urce pe turela tancurilor lui "tatuca Stalin". Stalin s-a dus, tancurile au ruginit, Valentin Ceausescu se zgaieste la tablourile lui ta'su recuperate de la muzeu, securitatea care sponsoriza Dinamo a luat chipul lui Borcea si Turcu.
Din marea opera sovietica a intruparii Stelei + Dinamo n-a mai ramas decat "parfumul obielelor de mujic".
La doresc celor "doua mari echipe" sa faca inhalatii cu acest parfum.
Eeeeeeeeeeeeeee.......Acum nu pot decat, sa fiu de acord cu tine. Nu ma indoiesc, ca si FAE va aprecia obiectivismul si mai ales urarea ta. :P :P :P
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

dutustoica wrote:
cezar wrote:
dutustoica wrote: Da voi - tu si Iancu - ati sarit la gatul meu. Ce, eu am zis ceva de Dinamo. :?: :?: :?: Doamne fereste. Si mie mi-e mila de noi, da de voi, mi se rupe sufletu. :oops: :oops: :oops:
Nu-i bai,ca de catei zisei si eu("groparii") asa ca nu prea m-ai nimerit! :D :D Pe Cezar,nici atat! :lol: :lol:
FAE

Post by FAE »

:D SALVE :D
Si Crin Antonescu a pierdut la primul tur din alegeri...si nu a fost dat afara din ROMANIA...ce este o crima ca a pierdut un meci??? :roll: , hai sa nu o dam de gard...dar de ce nu comentati nimic cind pierde rapid, craiova,timisoara sau cfr...???asta inseamna OFTICA...sau ciuda :twisted: , daca a-ti observat am incercat sa m-a mai abtin de la comentari...dar tot voi m-a "atitati"...! :!:
SA TRAITI MULT MAI BINE.
Tel: 0722.914.826.
cezar

Post by cezar »

FAE wrote::D SALVE :D
Si Crin Antonescu a pierdut la primul tur din alegeri...si nu a fost dat afara din ROMANIA...ce este o crima ca a pierdut un meci??? :roll: , hai sa nu o dam de gard...dar de ce nu comentati nimic cind pierde rapid, craiova,timisoara sau cfr...???asta inseamna OFTICA...sau ciuda :twisted: , daca a-ti observat am incercat sa m-a mai abtin de la comentari...dar tot voi m-a "atitati"...! :!:
Da, FAE, dar Crin Antonescu a pierdut cu demnitate, a aratat valoare si "stiinta a jocului", Rapid, Craiova, Timisoara sau CFR mai arata si ele (uneori) cate ceva!
Dar berbecii lui "berbecali" ce arata? Iti mai aduci aminte vreun meci bun al amaratilor tai?
Dumitrescu Iancu

Fae,"ciocu mic si joc de glezne"! :lol: Hai,capul la fund!Au venit aia de pe islaz sa va arate cum se joaca fotbal!Noroc cu ei,doar asa se mai vede ceva pe Ghencea! :lol: :lol: Bravo,Urziceni,bravo Dan Petrescu!
cezar

Post by cezar »

Pai nu le-a tras-o Unirea si prapaditilor de la steaua, tot pe Ghencea ? :lol: :lol: :lol:

Auzi, domle, ce face echipa unui orasel cu 15 mii de locuitori, putin mai multi decat mormintele din cimitirul Ghencea ! ;) ;) ;)
Dumitrescu Iancu

Daca adaugi la numarul de morminte din Cimitirul Ghencea si ...mortaciunile stelutei,s-ar putea sa depaseasca numarul de locuitori ai oraselului din Baragan! :D
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

[/quote][/quote][/quote]
Nu-i bai,ca de catei zisei si eu("groparii") asa ca nu prea m-ai nimerit! :D :D Pe Cezar,nici atat! :lol: :lol:[/quote]
Zisasi tu de gropari, dar cu siguranta nu te-ai gandit la cei din Stefan cel Mare, poate la cei din Belu. :shock: :shock: :shock:
Referitor la nimereala, dupa ultimele postari, chiar v-am nimerit pe amandoi. Asa ca, nu pot sa spun "ciocu mic si joc de glezne" (expresia iti aprtine), dar as putea sa spun ca sunteti intr-o (grava) eroare. Dar, ma rog..........vorba lui Arghezi: " una vorbim, alta fumam".
Mihai Vinturache
Moderator

Post by Mihai Vinturache »

Mai railor, s-a rasculat stelistu' din mine!
Dupa cum ati putut vedea, macar pe Ghencea se mai joaca si fotbal, chiar daca isi baga adversarii singuri mingea in ate.
Adica vreau sa spun ca spectatorii din Ghencea au stiut sa sustina si sa aprecieze o echipa care s-a batut pe teren si care a aratat ca vrea sa joace fotbal, chiar daca nu a fost Steaua.
Din pacate pentru fotbalul romanesc, meciul cu Sevilla a demonstrat ca Urziceni nu a castigat din intamplare campionatul. S-ar putea sa nu-l mai castige pentru ca se imparte pe mai multe fronturi si dupa mine, cel european e mai important. Dar s-ar putea sa ne trezim cu Vaslui campioana. :lol:
Si asta ma face, din nou, sa spun ca pe marii mahari din fotbalul romanesc, utimul lucru care ii preocupa este ... fotbalul.
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
PETER

Post by PETER »

Mihai Vinturache wrote:Mai railor, s-a rasculat stelistu' din mine!
Dupa cum ati putut vedea, macar pe Ghencea se mai joaca si fotbal, chiar daca isi baga adversarii singuri mingea in ate.
Adica vreau sa spun ca spectatorii din Ghencea au stiut sa sustina si sa aprecieze o echipa care s-a batut pe teren si care a aratat ca vrea sa joace fotbal, chiar daca nu a fost Steaua.
Din pacate pentru fotbalul romanesc, meciul cu Sevilla a demonstrat ca Urziceni nu a castigat din intamplare campionatul. S-ar putea sa nu-l mai castige pentru ca se imparte pe mai multe fronturi si dupa mine, cel european e mai important. Dar s-ar putea sa ne trezim cu Vaslui campioana. :lol:
Si asta ma face, din nou, sa spun ca pe marii mahari din fotbalul romanesc, utimul lucru care ii preocupa este ... fotbalul.
Bine ca nu-i preocupa pescuitul, c-apoi sa vezi........
http://www.pescarulclujean.com

Take it a smile to your face,
it's so nice to be happy!
ioanrv

Post by ioanrv »

Stie cineva daca un functionar public (ofiter la Politia de Frontiera) este incompatibil cu statutul de asociat la o S.R.L. unde detine 50 % din partile sociale dar nici o functie (administrator sau salariat) ?
Albatrin

Post by Albatrin »

ioanrv wrote:Stie cineva daca un functionar public (ofiter la Politia de Frontiera) este incompatibil cu statutul de asociat la o S.R.L. unde detine 50 % din partile sociale dar nici o functie (administrator sau salariat) ?
Potrivit art. 45, alin. (1), lit. h) din Legea nr. 360/2002, “Politistului ii este interzis sa efectueze, direct sau prin persoane interpuse, activitati de comert ori sa participe la administrarea sau conducerea unor societati comerciale, cu exceptia calitatii de actionar”.
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
Adar Marian

Post by Adar Marian »

Ofera-i si concluzia, mon cher:
- Nu, nu-i incompatibil cata vreme e doar actionar in respectivul SRL.
Albatrin

Post by Albatrin »

Adar Marian wrote:Ofera-i si concluzia, mon cher:
- Nu, nu-i incompatibil cata vreme e doar actionar in respectivul SRL.
Corect, dar mi s-a părut evident!
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
ioanrv

Post by ioanrv »

Multumesc, asa credeam si eu dar "Incompatibilitatile" din "Legea functionarului public" sunt destul de ambigui plus ca am inteles ca sunt institutii care, dincolo de lege, merg cu restrictiile mai departe...
Mihai Vinturache
Moderator

Legea 161/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si in mediul de afaceri, prevenirea
si sanctionarea coruptiei:

SECTIUNEA 5: Incompatibilitati privind functionarii publici
Art. 94
(1) Calitatea de functionar public este incompatibila cu orice alta functie publica decat cea in
care a fost numit, precum si cu functiile de demnitate publica.
(2) Functionarii publici nu pot detine alte functii si nu pot desfasura alte activitati, remunerate
sau neremunerate, dupa cum urmeaza:
a) in cadrul autoritatilor sau institutiilor publice;
b) in cadrul cabinetului demnitarului, cu exceptia cazului in care functionarul public este
suspendat din functia publica, in conditiile legii, pe durata numirii sale;
c) in cadrul regiilor autonome, societatilor comerciale ori in alte unitati cu scop lucrativ, din
sectorul public sau privat, in cadrul unei asociatii familiale sau ca persoana fizica autorizata;
d) in calitate de membru al unui grup de interes economic.

Dupa cum vezi, nu se face vorbire despre calitatea de actionar sau de patron ci doar despre : "functii si ... activitati, remunerate
sau neremunerate".
Dar trebuie sa corelezi aceste prevederi cu statutul special al politistului, cu care nu sunt familiarizat.

In principiu, in niciunul din statutele speciale nu se face referire la calitatea de actionar. Asta din cauza ca peste tot in lume se fac presiuni pentru facilitarea dezvoltarii pietelor bursiere - tranzactionezi la bursa, in mod automat esti actionar! Chiar si cei care au beneficiat de cuponiada sunt actionari (daca mai au actiunile).
ioanrv

Post by ioanrv »

E, acolo la "activitati remunerate sau neremunerate" ma gandesc...ca una e sa fii actionar (primesti doar dividende) si cam alta asociat (unde primesti dividende dar poti si lucra in aceasta calitate in propria firma). Multumesc pentru raspuns.
Mihai Vinturache
Moderator

In calitate de actionar nu poti lucra. Atentie!
Chiar daca esti patron (actionar, asociat), nu poti lucra decat in baza unui contract.
Post Reply

Return to “Cafenea”