Site şi forum

Discuţii fără iz de peşte

Moderator: dutustoica

Petru Burian

Re: Site şi forum

Post by Petru Burian »

cezar wrote:In conditiile acestea, eu nu voi mai organiza nici o actiune a asociatiei, nu ma voi ocupa de nici un Club.

Voi sta la calculator si voi dialoga cu domn' Adar.

Nu este o amenintare, ci o hotarare ferma ! Iar dupa cum am dovedit, imi respect hotararile !

Prima actiune de la care ma retrag este "Dor de Delta". Orice incercare de a ma face sa ma razgandesc, o voi considera un atac personal. Este prima realizare a user-ului Marian Adar.

In felul asta, veti avea motive adevarate de carcoteala. La adresa mea, nu a asociatiei, pentru ca sunt convins ca ma va inlocui cineva cu succes.
Stimati colegi, prietene Cezar
Nu apuc sa scriu intr-o parte ca se rupe ata in alta parte. Ori „a’nebunit lupul”, ori de vina este luna plina, ori „Realitatea TV si Antenele” si-au atins scopul, si-am inebunit cu totii :evil: :evil: :evil:
Eu „ma duc acasa” sa cuget si sa ma hodin, poate-mi revine simtul umorului :shock: :shock: :shock:
„Homo faber cyberneticus va deveni Homo humanis ecologicus”
laloi

Post by laloi »

Petru Burian wrote:Stimati colegi, prietene Cezar
Nu apuc sa scriu intr-o parte ca se rupe ata in alta parte. Ori „a’nebunit lupul”, ori de vina este luna plina, ori „Realitatea TV si Antenele” si-au atins scopul, si-am inebunit cu totii :evil: :evil: :evil:
Dl Burian, imi permit sa intervin cu citatul dvs pe de o parte sa va intreb ce posturi recomandati ca antidot :roll: (asta in general pt toti navigatorii de pe acest forum, ca eu oricum 90% din timpul petrecut in fata TV urmaresc Bebe TV), pe de alta parte sa va dau dreptate cu starea de spirit complet aiurea ce s-a instalat pe aici... eu mor de oftica ca nu pot participa la actiunea de saptamana viitoare, si acu vaz cum se destrama complet aiurea (poate nu actiunea, ci mult mai grav, starea de spirit in general)... cam multi de "aiurea" folositi in cateva randuri, dar nu gasesc ceva mai potrivit... pacat, mare pacat...
nexu

Post by nexu »

Dumitrescu Iancu wrote:Nexule,tu mori de oftica ca si spectator,ca sa zic asa...Cum crezi ca ne simtim noi,dupa trei luni de munca asidua,timp in care am cooptat 1000 de membri,am obtinut circa 4000 de vize PG,am prelucrat alte mii de hartii,s-au facut zeci de drumuri la Tulcea,Turnu Magurele,Giurgiu si Oltenita,am reusit sa cumparam,asa cum ne-am angajat,doua motoare(cred ca suntem prima asociatie care incearca o astfel de dotare pentru membrii ei),am reusit sa punem pe picioare niste Cluburi in cadrul Asociatiei,chiar daca am cheltuit in avans niste bani pe care ne-am propus,si am inceput sa-i recuperam,mai avem si ceva bani in cont pentru alte achizitii pe care le vom considera necesare,mai pastram ceva banuti si la rezerva,probabil ca om avea si ceva nerealizari,ca doar nu suntem supra-oameni,dar care este problema?Cum crezi tu ca ar trebui sa actionam ca sa multumim si pe cei vesnic nemultumiti?Cata rabdare crezi ca putem avea daca,in fiecare zi,aceeasi oameni gasesc tot felul de motive ca sa arunce cu noroi si in munca noastra,iar in final,si in noi,ca oameni?Nu vrem laude,nu vrem osanale,dar macar o evaluare corecta a ceea ce s-a facut(sau nu s-a facut) se poate?De fapt,poate spune cineva in mod clar si deschis ce ni se reproseaza,unde credeti ca am gresit?Ni se imputa lipsa de conunicare cu membrii asociatiei!Poate o fi adevarat,hai sa vedem ce inseamna aceasta lipsa de comunicare in opinia ta sau a altor membri,ca poate aveti dreptate si reusim sa indreptam lucrurile!Hai sa incercam un dialog deschis,sa spunem lucrurilor pe nume,sincer,fara frustari sau resentimente si fara deviatii filozofice!Simplu,clar si la obiect!Poftiti,domnilor!
Nuj ca sa mai cred...am lipsit cateva zile, timp in care n`am citit mai nimic pe forum, iar cand deschid calculatricea astazi, stupoare :o Adaru`i la pamant, iar voi ii trageti picioare`n gura...ce`i drept, am citit pana la urma peste tot, ce s`a scris, sa ma pun la punct, da` parca tot nu gasesc pricina, momentu` ala in care s`a derapat...
Mi se pare total aiurea, ca nu vreti sa se sfarseasca, toate acestea,parc`ati vrea sa`i faceti vreo bucurie lu` vasile si`o tineti asa la nesfarsit...
Lumea asta pescareasca, este o lume nebuna si frumoasa, a acelora care iubesc natura, pestele, spritzul si toate cele, iar nevoia si dorinta de`a cunoste alti pescari, ne`a facut sa ne cautam, pana ne`am gasit, iar cand in sfarsit avem insotitorii, pe care ni i`am dorit, tre` sa facem cumva sa ni`i indepartam???...
Io nu cre` ca`i dreaq atat de negru, incat sa se`nceapa cu banari, cu retragere din activitati, ar fi mare pacat, pt ca s`a muncit mult pentru a se`ajunge aici...
0762 747 895...0732 085 740
rebeu

Post by rebeu »

Alta acu'... uite ce păţim dacă plouă şi nu ne-ntâlnim nici măcar la o berică... să ne mai ostoim doru' de ducă...

Cu riscu să-mi iasă vorbe... hummm...

DECLARAŢIE DE DRADOSTE

Băi nenicilor! Eu vă iubesc necondiţionat!
Şi pe Marian şi pe Cezar şi pe Paul şi pe Costin şi pe Iancu şi pe Duţu şi pe Valic şi... pe toţi!

Numa' că văd că-i ca-n filme/teatru... dragoste cu năbădăi.

Ce ziceţi? Ieşim la o berică mâine (că azi e cam târziu să mai aranjăm ceva) şi acolo rezolvăm şi ce ne roade?

E clar că s-au acumulat nişte tensiuni şi e musai să le descărcăm, dar hai s-o facem fără să ne rănim şi fără să luăm hotărâri care nu ajută nimănui. Hai să oprim morişca asta a gândirii pripite şi să mai domolim sângele ăsta năvalnic.

Dacă plouă mergem la Rateş, dacă-i frumos mergem La Copaci. Prezenţa obligatorie!
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
cezar

Post by cezar »

nexu wrote:
Dumitrescu Iancu wrote:Nexule,tu mori de oftica ca si spectator,ca sa zic asa...Cum crezi ca ne simtim noi,dupa trei luni de munca asidua,timp in care am cooptat 1000 de membri,am obtinut circa 4000 de vize PG,am prelucrat alte mii de hartii,s-au facut zeci de drumuri la Tulcea,Turnu Magurele,Giurgiu si Oltenita,am reusit sa cumparam,asa cum ne-am angajat,doua motoare(cred ca suntem prima asociatie care incearca o astfel de dotare pentru membrii ei),am reusit sa punem pe picioare niste Cluburi in cadrul Asociatiei,chiar daca am cheltuit in avans niste bani pe care ne-am propus,si am inceput sa-i recuperam,mai avem si ceva bani in cont pentru alte achizitii pe care le vom considera necesare,mai pastram ceva banuti si la rezerva,probabil ca om avea si ceva nerealizari,ca doar nu suntem supra-oameni,dar care este problema?Cum crezi tu ca ar trebui sa actionam ca sa multumim si pe cei vesnic nemultumiti?Cata rabdare crezi ca putem avea daca,in fiecare zi,aceeasi oameni gasesc tot felul de motive ca sa arunce cu noroi si in munca noastra,iar in final,si in noi,ca oameni?Nu vrem laude,nu vrem osanale,dar macar o evaluare corecta a ceea ce s-a facut(sau nu s-a facut) se poate?De fapt,poate spune cineva in mod clar si deschis ce ni se reproseaza,unde credeti ca am gresit?Ni se imputa lipsa de conunicare cu membrii asociatiei!Poate o fi adevarat,hai sa vedem ce inseamna aceasta lipsa de comunicare in opinia ta sau a altor membri,ca poate aveti dreptate si reusim sa indreptam lucrurile!Hai sa incercam un dialog deschis,sa spunem lucrurilor pe nume,sincer,fara frustari sau resentimente si fara deviatii filozofice!Simplu,clar si la obiect!Poftiti,domnilor!
Nuj ca sa mai cred...am lipsit cateva zile, timp in care n`am citit mai nimic pe forum, iar cand deschid calculatricea astazi, stupoare :o Adaru`i la pamant, iar voi ii trageti picioare`n gura...ce`i drept, am citit pana la urma peste tot, ce s`a scris, sa ma pun la punct, da` parca tot nu gasesc pricina, momentu` ala in care s`a derapat...
Mi se pare total aiurea, ca nu vreti sa se sfarseasca, toate acestea,parc`ati vrea sa`i faceti vreo bucurie lu` vasile si`o tineti asa la nesfarsit...
Lumea asta pescareasca, este o lume nebuna si frumoasa, a acelora care iubesc natura, pestele, spritzul si toate cele, iar nevoia si dorinta de`a cunoste alti pescari, ne`a facut sa ne cautam, pana ne`am gasit, iar cand in sfarsit avem insotitorii, pe care ni i`am dorit, tre` sa facem cumva sa ni`i indepartam???...
Io nu cre` ca`i dreaq atat de negru, incat sa se`nceapa cu banari, cu retragere din activitati, ar fi mare pacat, pt ca s`a muncit mult pentru a se`ajunge aici...
Dupa unele "soapte dezinteresate", este pus chiar de persoana evocata de tine, Nexule. Este, ceea ce se numeste popular, "coada de topor".
Iar eu nu pot, pe langa balamucul de la munca, conducerea asociatiei (nu de la butoane, ci de la saiba), organizarea de actiuni, etc sa sustin caterinca plina de elucubratii si frustrari, a lui Adar.
Cea mai buna solutie este sa renunt la relaxarea personala, pentru distractia colectiva a "amatorului de palavrageala chitibusarda" si a sustinatorului lui.

PS va multumesc pentru telefoane si mesaje (private sau nu), dar nici nu ma razgandesc, nici nu propun banarea. Vreau sa vad pana unde va merge cu...
Miyagi

Post by Miyagi »

cezar wrote:
nexu wrote:
Dupa unele "soapte dezinteresate", este pus chiar de persoana evocata de tine, Nexule. Este, ceea ce se numeste popular, "coada de topor".
Iar eu nu pot, pe langa balamucul de la munca, conducerea asociatiei (nu de la butoane, ci de la saiba), organizarea de actiuni, etc sa sustin caterinca plina de elucubratii si frustrari, a lui Adar.
Cea mai buna solutie este sa renunt la relaxarea personala, pentru distractia colectiva a "amatorului de palavrageala chitibusarda" si a sustinatorului lui.

PS va multumesc pentru telefoane si mesaje (private sau nu), dar nici nu ma razgandesc, nici nu propun banarea. Vreau sa vad pana unde va merge cu...
... Vasile?
Cristian Candeori

Post by Cristian Candeori »

Miyagi wrote: ... Vasile?
:lol: :lol: :lol:
Sunt dator cu o bere rece :twisted:
Miyagi

Post by Miyagi »

Cristian Candeori wrote:
Miyagi wrote: ... Vasile?
:lol: :lol: :lol:
Sunt dator cu o bere rece :twisted:
Hummmmmmmih! :evil:
Va pricepe si el intr-un final ca fiecare e cu jucaria lui insa toate vor costa.
nexu

Post by nexu »

cezar wrote: Dupa unele "soapte dezinteresate", este pus chiar de persoana evocata de tine, Nexule. Este, ceea ce se numeste popular, "coada de topor".
Frate, de cand l`am cunoscut pe Vasile, mi`a facut o Mare Placere sa`l tachinez, desi pot s
pune cu mana pe inima, ca mi`e prieten, chiar daca mi`a taiat contu` :twisted:
Astazi, nuj ce mi`a venit sa`i pomenesc numele(probabil dat fiind ca i`am auzit vocea la tel) si in niciun caz nu cred ca acesta, este in umbra lu` Marian, sa fim serios...Adar nu este un om care poate fi manipulat, iar Vasile nu s`ar preta la asa ceva si sunt convins pe deplin de asta...
Aici totu` tine de palma aceea, de care vb maestru` Barutz...poate ca inaintea palmei, a existat o injuratura, sau altceva, iar treptat, lucrurile au derapat...in continuare cred, ca totu` tine de orgoliu` cu care suntem inzestrati...
0762 747 895...0732 085 740
fish bone

Post by fish bone »

Sustin ieseala de maine propusa de Radu.
ماہی گیری 21 کلب

Liviu
Miyagi

Post by Miyagi »

Re: Lamurire
...
From:
Cornel Serban <cornel_srbn@yahoo.com>
...
Add to Contacts
To: mitrea vasile <mrvily@gmail.com>
Sa traiesti Vasile!
Ma bucur ca mi-ai scris si ca justifici o supozitie care s-ar putea dovedi a fi riscanta din prisma relatiilor care inca mai exista intre voi,iar in alta ordine de idei ma bucur ca mi-ai scris mie care ma situez in afara vechilor "cutume",sa le zic asa. Marian a sarit calul foarte tare si ne-ntrebam cu totii de ce si pentru ce. Sper ca-mi intelegi pozitia in argumentatia prezentata de el pe forum si vreau sa te asigur ca nu voi denigra sau arunca cu vorbe aiurea. Nu stiu ce s-a intamplat intre voi,dar stiu ca sunt multe de spus. Cineva zicea ca ar mai trebui baute niste beri impreuna si ca ar fi loc si de proiecte comune.
Sper ca Dumnezeu sa ne dea mintea de apoi.
Iti doresc multa sanatate si putere de munca si promit ca voi muta mailul pe de-antregul la noi pe forum.

From: mitrea vasile <mrvily@gmail.com>
To: "cornel_srbn@yahoo.com" <cornel_srbn@yahoo.com>
Sent: Tue, June 1, 2010 5:18:19 PM
Subject: Lamurire

Cornele,
Scuzama ca-ti scriu tie dar cred ca esti destul de lucid sa intelegi.
1. Nu am nimic de a face cu cea ce se intimpla pe forumul vostru.
2. Cu Adar nu am mai discutat de la lectia cu copii.
3. Nu sunt si nu voi fi in spatele nimanui,eu cind am ceva de spus o
spun direct si in fata.
Nu inteleg de ce ma bagati in mustaria si mocirla forumului vostru?
Am incercat sa vorbesc cu Iancu intrucit telefonul lui il mai am dar
nu raspunde asa ca am indrasnit sa apelez la tine stiindute om cu
mintea intreaga.
Daca Cezar abereaza sa abereze pe limba lui nu sa bage pe alti in fata.
Nu ti-as fi scris daca nu mar fi sunat lumea sa ma intrebe ce am de
lam pus pe Adar sa se ia de Cezar.
Intrucit eu nu pot posta la voi te rog pe tine sa publici pozitia mea
referitoare la acest subiect.
As dori pe viitor sa intelegeti ca voi aveti drumul vostru si noi pe al nostru.
Eu personal nu am nimic cu nimeni cu atit mai mult cu club21.
Poate ca ar fi mult mai bine ca sa vedeti in curtea voastra a lui 21
de ce sa ajuns aici decit sa dati vina ca din cauza lui Vasile sau a
APS-ului.
Iti multumesc ca ai avut rabdare sa citesti pina la capat si iti
multumesc anticipat daca pui acest mesaj pe forumul vostru sa
inteleaga lumea ca nu sunt implicat.
O zi buna

--
Vasile Mitrea
Miyagi

Post by Miyagi »

Uitati domnilor unde se poate ajunge!
Mariane cred ca ai cam multe de explicat si ca pozitia ta defensiva din acest moment nu face altceva decat sa ingreuneze situatia. Ca un om responsabil ce te-ai tot prezentat ar fi cazul sa demonstrezi si acum ca tot ce s-a scris aici iti apartine si sa ne expui intreaga ta motivatie inainte sa mai lungim saga asta pana cine stie unde,pe la ce alte organisme ce nu au nicio atributie in sanul nostru.
Marian BARUTZ

Post by Marian BARUTZ »

Miyagi wrote:Uitati domnilor unde se poate ajunge!
Mariane cred ca ai cam multe de explicat si ca pozitia ta defensiva din acest moment nu face altceva decat sa ingreuneze situatia. Ca un om responsabil ce te-ai tot prezentat ar fi cazul sa demonstrezi si acum ca tot ce s-a scris aici iti apartine si sa ne expui intreaga ta motivatie inainte sa mai lungim saga asta pana cine stie unde,pe la ce alte organisme ce nu au nicio atributie in sanul nostru.
Hai ba frate, dati-o dracu de galceava, acum iti inceput sa va amenintati si cu " alte organisme" :o
cezar

Post by cezar »

Miyagi, ce naiba iti veni cu Vasile (Mitrea)?
Eu m-am gandit la "Calugarul Vasile".
Desi zelul cu care ne urmareste dl.Mitrea forumul de cand cu "ghidusiile lui Adar" ma cam pune pe ganduri !
Miyagi

Post by Miyagi »

cezar wrote:Miyagi, ce naiba iti veni cu Vasile (Mitrea)?
Eu m-am gandit la "Calugarul Vasile".
Desi zelul cu care ne urmareste dl.Mitrea forumul de cand cu "ghidusiile lui Adar" ma cam pune pe ganduri !
Pai n-a venit de la mine. Eu m-am trezit cu un mail de la el nitam nisam. Nici nu stiu de unde are adresa mea decat daca nu cumva o fi v`o regie si-n spatele astuia.
Sincer sa fiu m-a cam uimit si pe mine cat de promt a fost.
Sper totusi sa se lamureasca si el cum stau lucrurile exact ca poate chiar n-o avea nici o vina ci de altundeva sare iepurile ;) . I-am facut o trimitere si lui la intelepciunile adariste de la colegii nostrii hoinari :D .
Adar Marian

Post by Adar Marian »

Marian BARUTZ wrote:
Miyagi wrote:Uitati domnilor unde se poate ajunge!
Hai ba frate, dati-o dracu de galceava, acum iti inceput sa va amenintati si cu " alte organisme" :o
Chiar asa, Miyagi, asta faci aici, ma amenti cu "organismele" ?!!! :shock:
Miyagi wrote: Nici nu stiu de unde are adresa mea decat daca nu cumva o fi v`o regie si-n spatele astuia.
Mon cher, poate din curiozitate tragi si tu cu ochiul sa vezi ce-i trecut sub postarile tale ca semnatura... :D
Petru Burian

Post by Petru Burian »

laloi wrote:Dl Burian, imi permit sa intervin cu citatul dvs pe de o parte sa va intreb ce posturi recomandati ca antidot :roll: (asta in general pt toti navigatorii de pe acest forum, ca eu oricum 90% din timpul petrecut in fata TV urmaresc Bebe TV) ......
Stimate coleg Laloi
Sincer, nici nu mai stiu daca sa raspund sau nu :shock:
Dupa cele citite pe acest forum, de 3 zile’n coace, am devenit foarte precaut si fuguţa m-am uitat la titlul topicului si-mi pare ca’ş fi Off topic :?
Dar, de cand „butonez”, exclusiv doar pe 3 forumuri, mi-am propus si am incercat sa respect urmatorul principiu: 1. - postez daca sunt intrebat; 2. - daca pot ajuta cu ceva; 3. - daca consider ca am ceva de spus „in folosul comunitatii”; 4. - daca am ceva de intrebat.
Recunosc ca pe acest forum, unde am ajuns din dorinta de a mentine contactul cu o serie de persoane de la care am ce afla-invata si dintre care multi i-mi sunt si prieteni, datorita atmosferei colocviale si prietenesti m-am relaxat si am postat si eu cate o glumita, „un spirit de gluma” etc. Dar iata ce a iesit :shock: si mi se strange sufletul, avand si doua „experiente nefericite anterioare” in parcursul meu de forumist.
Totusi, fiind un tip constant in principii, in baza pct. 1. iata raspunsul meu:
-- posturi cu documentare, gen National Geographic, Discovery, History, etc.
-- ca sa nu devin „schizofrenic”, de aproape de un an nu mai urmaresc posturile romanesti amintite + altele, unde temele principale sunt: criza, greve, salarii, pensii, scumpiri, dezastru economic iminent, gargara politica, pseudo-analisti, etc., etc.
Daca vreau sa vad stiri, ma uit la posturi straine, unde sunt informat si atat.
-- o placere deosebita mi-a facut sa urmaresc posturile italiene (acum inexistente la Tg-M :evil: ), reusind in timp + dictionar, sa invat limba, la nivel peste mediu (verificat) :D :D :D

P.S. 1 Ce-i Bebe TV :?:
P.S. 2 Daca postarea este off topic, ea poate fi stearsa sau mutata.
„Homo faber cyberneticus va deveni Homo humanis ecologicus”
laloi

Post by laloi »

Ei, Dl Burian, nici chiar asa, tot un spirit de gluma era si referirea mea la posturile tv, credeam ca faceti referire doar la posturile moguliene de rau, ca sa zic asa :D , dar din enumerarea dvs e clar ca includeti si B1TV, OTV si altele...
PS1 Bebe TV e un post de desene animate pentru bebelusi, se prinde din ce stiu doar pe upc digital...
Miyagi

Post by Miyagi »

Mon cher, poate din curiozitate tragi si tu cu ochiul sa vezi ce-i trecut sub postarile tale ca semnatura... :D
---------------------------------------------------------------
restul e folclor ca istorie n-are cum.
paulletta

Post by paulletta »

Miyagi wrote:Mon cher, poate din curiozitate tragi si tu cu ochiul sa vezi ce-i trecut sub postarile tale ca semnatura... :D
---------------------------------------------------------------
restul e folclor ca istorie n-are cum.

Cornele frate, sub semnatura ta aia cu restu e folclor... mai este si adresa ta de mail, si atunci iti pui intrebarea: de unde o fi avut adresa mea de mail....???
:lol: :lol:
Frate, spune ce nr iti trebuie la ochelari si facem cheta daca sunt scumpi, si de te bagam si pe tine in randul lumii.
Paulletta
Post Reply

Return to “Cafenea”