23 marie 2010 - CAFENEA...de exceptie !

Discuţii fără iz de peşte

Moderator: dutustoica

nexu

Re: 23 marie 2010 - CAFENEA...de exceptie !

Post by nexu »

FAE wrote::D SALVE :D
:evil: :evil: :evil: ...cum i-mi doriti voi mie "numai binele"...!...lasa ca am "IO grija...ce crede mariile voastre...??? :x "v-a fac pe totii pe rind...sau daca vreti pe totii o data in aceiasi circiuma... :lol: :lol: :lol: , o sa v-a linga ciini la bot sa v-a fie tirseala alta data sa mai beti cu mine... :lol: :lol:
;) SA TRAITI BINE ;)
Asea Fae, arata`le tu cine ejti de fapt :twisted:
0762 747 895...0732 085 740
Mihai Vinturache
Moderator

Post by Mihai Vinturache »

Reveniti la subiect va rog!
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
adrian25

Post by adrian25 »

salutare, nu am mai fost pana acum la cafenea, ma puteti ajuta cu ora si locatia exacta de maine? va multumesc
cezar

Post by cezar »

adrian25 wrote:salutare, nu am mai fost pana acum la cafenea, ma puteti ajuta cu ora si locatia exacta de maine? va multumesc
Restaurantul RATES, pe strada Vasile Lascar aproape de capatul dinspre sos. Stefan cel Mare, vizavi de restaurantul chinezesc Marele Zid.
Din St.cel Mare, cam 200 metri, pe mana stanga.
Dupa orele 18,30 ! :D :D :D
nexu

Post by nexu »

cezar wrote:Restaurantul RATES, pe strada Vasile Lascar aproape de capatul dinspre sos. Stefan cel Mare, vizavi de restaurantul chinezesc Marele Zid.Din St.cel Mare, cam 200 metri, pe mana stanga.Dupa orele 18,30 ! :D :D :D
Str Vasile Lascar, se intersecteaza cu Stefan Cel Mare, la spitalu` Colentina...
0762 747 895...0732 085 740
rosu razvan

Post by rosu razvan »

Adriane sper sa iei si voblerele dupa tine !
Daca un om sta 10 ore pe un scaun si se uita la balta e nebun , daca are si o undita in mana e pescar !!!!
rosurazvan2005@yahoo.com - 0765/043430
adrian25

Post by adrian25 »

clar le voi lua, dar sa nu radeti ca am zis ca sunt abia la inceput 8-)
Mihai Vinturache
Moderator

Post by Mihai Vinturache »

Marie, Marie dar nici chiar asa!
Abia acum am citit cu atentie titlul acestui topic. Poate il corecteaza moderatorul ca 23 de marii sunt cam multe :lol:
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
ghinozo

Post by ghinozo »

eeeeeee lasa :ugeek: ,.......ca vin pe jos ,sau cu metroul :roll: ...da...........sa ma pune-ti voi sa trambitez :shock: ......daca nu dau cu ea dedededede pamant :lol: si pe langa asta ,gata :o ... nu mai pupati voi ciorba de fasole si gulas made by ghinozo :shock: :shock: :roll: ...gata frate,sa papati conserve. :mrgreen:
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

ghinozo wrote:eeeeeee lasa :ugeek: ,.......ca vin pe jos ,sau cu metroul :roll: ...da...........sa ma pune-ti voi sa trambitez :shock: ......daca nu dau cu ea dedededede pamant :lol: si pe langa asta ,gata :o ... nu mai pupati voi ciorba de fasole si gulas made by ghinozo :shock: :shock: :roll: ...gata frate,sa papati conserve. :mrgreen:
Ne ameninti,da?Si care fasole,care gulas?made by Ghinozo?Eu stiu ca singurul lucru la care te pricepi in materie de bucatareala pe balta este caratul lemnelor de foc:acolo da,frate, esti campion,cum stii tu sa culegi buturugile si sa faci gramada mare,aferim,mai rar asa ceva! :lol: Cat despre gatit,din ce am vazut IO,ca si la pescuit aproape zero! :lol: :lol: :lol:
PS Pare rau,nu esti pe traseul meu in seara asta!
ghinozo

Post by ghinozo »

mda....si ce ..crezi ca gulasu ala iesea asa bun ...sau fasolea.....daca nu aruncam eu priverea in tuci??.... :lol: :lol: ,dar ,...astea se uita...nici o prb... :roll: :roll:
Miyagi

Post by Miyagi »

ghinozo wrote:mda....si ce ..crezi ca gulasu ala iesea asa bun ...sau fasolea.....daca nu aruncam eu priverea in tuci??.... :lol: :lol: ,dar ,...astea se uita...nici o prb... :roll: :roll:
De unde vii mah?
rebeu

Post by rebeu »

Nu mai întreba... nu cred că au buletin de Bucureşti p-acolo :lol: :lol: :lol:
Şi oricum... e sudist mai de la est nu nordist mai de la vest.
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
Miyagi

Post by Miyagi »

rebeu wrote:Nu mai întreba... nu cred că au buletin de Bucureşti p-acolo :lol: :lol: :lol:
Şi oricum... e sudist mai de la est nu nordist mai de la vest.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
rebeu

Post by rebeu »

Surpriza era prezenţa ieşenilor printre noi. Bine aţi venit!

Am cam întârziat eu azi dar, m-am răzbunat. Am mai învăţat ceva despre acele pentru crap, eu ziceam că-s mici acele mele şi când colo... specialiştii mi-au dat nota doi, cică-s prea mari! Hummm... complicat pescuitu' ăsta...

De spiningii ce să mai zic... a crescut număru' lor... Răzvan deja făcea liste să nu piardă şiru'...

Una peste alta... iar am închis crâşma cu Mahoe şi Costin... am mai convertit noi şi pe alţii care nu ne-au lăsat la greu :lol: :lol: :lol:

Pozele aici sau aici.
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
ghinozo

Post by ghinozo »

la urmatoarea cafenea cred ca ne trebuie o locatie mai incapatoare, :lol: ,la ce gasca sa facut...crd ca o sa iasa distractie mare pe mal de garla( am zis distractie...nu pescuiala} :mrgreen: ,ne bucuram de vizita baietilor de la iasi( scz ca i-am desconspirat acu o saptamana) ,niste simpatici,pozele sunt graitoare...ne bucuram si ca nea vali petrovici a spart gheata si a venit la cafenea(la mai multe)si altii am vazut ca au spart gheata...sa le tina obiceiu :P (simpatici si ei de altfel,dar orgoliosi) :P ,una peste alta a fost frumos...sa traiti bre
ps- e prima data cand vin de acolo si nu am capu ca pietroiu.......vinu lu' nea vali.....o bijuterie :mrgreen:
valic

Post by valic »

data viitoare va fi la terasa ...................
Valic
0744 644 368
adrian25

Post by adrian25 »

a fost chiar frumos, se pot afla multe la cafenea, multumesc in special spiningarilor pt sfaturi si idei, iar banisorul :o ....nota 20 :oops:
PETREMAN
Moderator

Post by PETREMAN »

dat fiind faptul ca fac parte din cei noi intrati in asociatie ,va salut pe toti iar despre cafenea spun ca a fost foarte bine chiar daca nu i cunosc inca pe toti.Sper ca pana iese permisul cu toate pg urile sa mai se faca intalniri :D
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

PETREMAN wrote:dat fiind faptul ca fac parte din cei noi intrati in asociatie ,va salut pe toti iar despre cafenea spun ca a fost foarte bine chiar daca nu i cunosc inca pe toti.Sper ca pana iese permisul cu toate pg urile sa mai se faca intalniri :D
Ne bucuram ca te-ai simtit bine alaturi de membri APC 21. Astfel de intalniri vor fi permanent si dupa ce veti primi toate PG-urile. Tine aproape pe forum si vei afla tot ce te intereseaza.
Post Reply

Return to “Cafenea”