Minunăţiile Dobrogei, văzute prin ochii soacrelor (!)...

Discuţii fără iz de peşte

Moderator: dutustoica

ioanrv

Re: Cotizatie 2010

Post by ioanrv »

Claudiu wrote:Prastina-i zice prin zona aia :lol:
Bai, habar n-am, ca ma sustrag mereu de la munca in folosul comunitatii la care vrea sa ma coopteze bunica-miu :D ;)
cezar

Post by cezar »

Claudiu wrote:Prastina-i zice prin zona aia :lol:
Sau tescovina, sau boasca ! :D
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

ioanrv wrote:
cezar wrote:
Claudiu wrote:Nush daca-i bine s-o zic pe post, dar am ras, nene, cu lacrimi in barba :lol:
E bine ca te amuzi, frate ! Auzi ce ne spune noua, tuica de Adamclisi (din corcoduse + dude d'alea albe, supercoapte, este ?)
Noi care ne-am intarcat cu caisata de la Medgidia, din caisii aia de pe panta inclinata spre Satu Nou !
Gresit...tuica e din...cum se zice...aia ce ramane de la vin...
A zis bine Claudiu...Aia e prastina-se face din resturile de struguri care raman dupa stoarcerea mustului!Primavara se mai face un rand de tuica din drojdia ramasa pe fundul butoaielor,dupa consumarea vinului!(Oare de aici vine si apelativul "drojdier" :roll: :lol: )
ioanrv

Post by ioanrv »

cezar wrote:Nu stau in apartament, ci la casa ! ;)

Tuica de Adamclisi nu se compara cu palinca de Banisor !

Cred ca nu esti la curent cu faptul ca bunicii mei sunt din satul Pietreni, nasii de botez din Adamclisi, iar locatia aia de la Abrud (denumire veche Tufani) o pescuiam eu cu niste ani in urma, cand avea si peste. ;)
Iar Anisoara, primarita de la Deleni, este ceva ruda cu mine.
Prietenului Costi Stefanescu i-am si aratat-o asta vara, cand prospectam diverse locatii de-a curmezisul Dobrogei, de la Isaccea la Ostrov. Am facut 850 km, de-a lungul si de-a latul
Cine sunt nasii de botez? hai ca ar fi chiar culmea si as avea si gratuitate in asociatie... :o :D
cezar

Post by cezar »

ioanrv wrote:

Cred ca nu esti la curent cu faptul ca bunicii mei sunt din satul Pietreni, nasii de botez din Adamclisi, iar locatia aia de la Abrud (denumire veche Tufani) o pescuiam eu cu niste ani in urma, cand avea si peste. ;)
Prietenului Costi Stefanescu i-am si aratat-o asta vara, cand prospectam diverse locatii de-a curmezisul Dobrogei, de la Isaccea la Ostrov. Am facut 850 km, de-a lungul si de-a latul
Pha..asta-i tare...deci la Primaria Deleni ma duc daca-mi suteste cineva cotizatia ! :lol:
Depinde daca esti "bazat". Nikita este o anemica sclifosita pe langa Ani .Daca-i vezi bicepsii si ciomagul cu care conduce cu "mana forte" primaria, cred ca renunti !
Iar daca pune mana pe facaletzul ala, rareori il lasa nefolosit ! ;)
cezar

Post by cezar »

ioanrv wrote:

Cine sunt nasii de botez? hai ca ar fi chiar culmea si as avea si gratuitate in asociatie... :o :D
Din pacate, nasii ...nu mai sunt ! Nasa era din familia unui fost "chiabur", parca Andrei era numele ei de domnisoara. Nasu era venetic, il chema Livadaru, a fost medic in Adamclisi pana prin 1960 si ceva, apoi s-au mutat la Medgidia. Au murit amandoi inainte de 1990, din pacate. Ah, inca ceva, nasu era un cunoscut vanator in zona.
ioanrv

Post by ioanrv »

cezar wrote:
ioanrv wrote:

Pha..asta-i tare...deci la Primaria Deleni ma duc daca-mi suteste cineva cotizatia ! :lol:
Depinde daca esti "bazat". Nikita este o anemica sclifosita pe langa Ani .Daca-i vezi bicepsii si ciomagul cu care conduce cu "mana forte" primaria, cred ca renunti !
Iar daca pune mana pe facaletzul ala, rareori il lasa nefolosit ! ;)
Pai nu dom'le, eu faceam un dosar frumos cu "chitantile" emise de ruda din capitala...
Claudiu

Post by Claudiu »

O stie si Mariana pe primareasa. Cica asa e, cum zice dom' Cezar, big & strong, dar cica e de gasca, populara ;)
cezar

Post by cezar »

Claudiu wrote:O stie si Mariana pe primareasa. Cica asa e, cum zice dom' Cezar, big & strong, dar cica e de gasca, populara ;)
Normal, este isteata si simpatica foc, energica cum le place oamenilor, evident ca este de gasca. Dar si cand i se pune...numai sufletul bietului Dan (barbatu-su) ar putea spune ceva de chestia asta.
costin stefanescu
Moderator

Post by costin stefanescu »

bai fratilor,ce v-ati gasit voi de prin partile locului ,aveti ce povestii sant frumoase locurile alea pacat de bezmeticii aia cu braconajul,nu sant din zona insa am fost cu Cezar asta vara la inceput de sezon prin zona si mi s-a parut f.misto,o altfel de Dobroge fata de cum o stiam eu ,prafuita si saracacioasa,aici am vazut o gramada de paduri si dealuri inverzite,super!
Claudiu

Post by Claudiu »

Pai cred si eu ca ti s-a parut prafuita si vai de ea daca tu tineai numai drumul marii :mrgreen:
Pe unde treci tu cand vii la mare sunt numai case prafuite, normal, ca-s la DN, dar zonele alea pe unde te-a plimbat dl. Cezar sunt cu totul altceva. Nu tu trafic intens, nu tu chioscuri peste chioscuri... Si vreau sa spun ca pana acum vreo 4 ani, nici eu nu mai fusesem p'acolo :oops:
costin stefanescu
Moderator

nu e coane asa,in Dobrogea de sud este un alt relief si probabil ca ploua mai mult pe acolo decat in cea nordica si solul e altfel,uscat si arid,ce treaba are autostrada cu solul
Claudiu

Post by Claudiu »

E si acolo praf cat vrei si cat nu vrei... numa' ca nu prea are ce sa-l ridice.
Este adevarat ca-i alt relief, dar cum ti-am mai zis, acolo nu e traficu' care-i pe drumul spre mare.
Si eu nu m-am referit la autostrada, ci la drumul ala naspa care incepe de la iesirea de pe autostrada. :mrgreen:
cezar

Post by cezar »

Claudiule, "ni s-a pus" ca nu mergea pestele la Revarsarea - Rachelu (langa Isaccea) asa ca am luat-o prin Telita - Cataloi- Babadag - Beidaud - Ramnic - Cheia (langa Cheile Dobrogei)-Targusor - Medgidia (prin Cuza Voda)- Pestera-Pietreni , apoi cu ocol pe la Abrud la adamclisi (unde am baut cafea fiarta la nisip)- Ion Corvin - Baneasa - Lipnita - Coslugea - Izvoarele (unde am stat o noapte si am vazut cum se bat "electricienii" cu "filamentistii"), apoi Satu Nou - Coslugea - Ion Corvin - Alimanu- Vlahi-Rasova- Cochirleni-Cernavoda.
Este numai o parte din drum, dar este d'ala pe care-l arati prietenilor, nu turistilor de autostrada. ;)
Claudiu

Post by Claudiu »

Am inteles.
Trebuia sa ma sunati, ca veneam si eu sa beau un spritz cu voi ;)
costin stefanescu
Moderator

pai da Claudiule,ca de spritz a fost treaba ca de peste sufletu' :lol:
administrator

Post by administrator »

Fraţilor,
Bag sama că de mai bine de patru pagini încoace se postează despre soacre, secrete, itinerare, amintiri şi multe altele, numai despre Cotizaţie 2010 nu. Parcă ăsta e titlul topicului, vedeţi mai sus...
Nu am nimic cu postările "deviate", chiar îmi plac.
Dar hai să le mutăm într-un alt topic, la "Cafenea". Numiţi voi topicul şi nu vă apucaţi să ştergeţi din postări - e păcat de ele să se piardă...
Nu de alta, dar poate vrea cineva să afle despre cotizaţia pe 2010 şi găseşte cu totul altceva...
Claudiu

Post by Claudiu »

Da, am cam luat-o pe langa...
Mi se pare logic sa fie mutate iar titlul topicului ar putea fi "Minunatiile Dobrogei" :lol:
cezar

Post by cezar »

Claudiu wrote:Da, am cam luat-o pe langa...
Mi se pare logic sa fie mutate iar titlul topicului ar putea fi "Minunatiile Dobrogei" :lol:
Sau ale Buzaului, in cazul soacrelor mele ! :lol: :lol: :lol:
Ono

Post by Ono »

ioanrv wrote: Decat sa spun tot ce stiu, mai bine imi fac o lobotomie
Pe stanga sau pe dreapta?
Post Reply

Return to “Cafenea”