Ce va doriti cel mai mult in 2010 ?

Discuţii fără iz de peşte

Moderator: dutustoica

rebeu

Re: Ce va doriti cel mai mult in 2010 ?

Post by rebeu »

Pai ce să facă Duţule? Numai când mă gandesc la ce vreau eu... (nu m-apuc să fac lista că m-apucă 2011 şi n-o termin) o fi făcut şi el rezumat la rezumatu' listei lui... şi i-a ieşit ce-a postat! Vorba ta! Lanseta să-l ţină! :lol: :lol: :lol:

Paule! Lasă-te pe ea când arunci! Cu încredere! :twisted:
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
paulletta

Post by paulletta »

dutustoica wrote:Paule, o sa-ti spun un banc: O femeie (sotie) venea tarziu acasa, iar barbatul o bombarda mereu cu intrebari, unde-ai fost, cu cine .etc. Ea, saraca era cinstita si-i zicea ca a fost ba la serviciu, ba la o licitatie....Tipul nu si nu, ca ai fost la barbati...si tot tacamul...Dupa mai multe zile de astfel de discutii, intr-o seara se reia interogatoriul si la intrebarea tipului, unde-ai fost pana la ora asta, tipa ii raspunde sec: LA BARBATI. Barbatul stupefiat ii zice: uite Dom'le, ce o intreb eu si ce raspunde ea!
Cam asa si cu "cuvintele tale de prisos".
Suntem pe sectiunea Cafenea, pe un topic in care fiecare ar trebui sa spuna ce-si doreste de la 2010, in special de la APC 21, nu ce-si doreste el, si nimeni nu mai poate sa-i dea. :roll: :roll: Discutam la modul serios, si despre felul in care am putea sa mai descretim fruntile unor copii, a caror soarta n-a fost prea darnica in ce-i priveste.
Dar daca asta este dorinta ta pentru 2010, eu nu pot sa-ti spun decat BAFTA SI PUTERE-N....... (LANSETA). :oops: :oops: :oops:
Rog un moderator sa mute postarea mea acolo unde ii este locul. Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva cu postarea anterioara.
Sanatate!
Paulletta
valic

Post by valic »

fratilor, eu nu mai inteleg nimic de la acest topic ................
sunteti off topic, frate
chiar nu se poate putina seriozitate ............... pe bune ! ?
Valic
0744 644 368
valic

Post by valic »

eu am postat la anunturi APC 21 ...............
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Valic
0744 644 368
Adar Marian

Post by Adar Marian »

valic wrote:eu am postat la anunturi APC 21 ...............
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
On topic! :twisted:
Post Reply

Return to “Cafenea”