Revolta din Piata Universitatii - pareri de pescari

Discuţii fără iz de peşte

Moderator: dutustoica

paulletta

Re: Revolta din Piata Universitatii - pareri de pescari

Post by paulletta »

De acord cu tine, era o simpla parere peresonala de a mea vis-a-vis de acest topic:
Revolta din Piata Universitatii - pareri de pescari. ;)
Paulletta
Claudiu

Post by Claudiu »

Pai...parerile de pescari s-au cam spus. :lol:
ioanrv

Post by ioanrv »

Ce ziceti ma de asta :?: :!: Sa-l intrebam despre ce a zis in seara asta...pai n-a zis nimic decat ca ne conduce exact cum naviga cu barcuta. :shock:
paulletta

Post by paulletta »

Auzi expresie:
Sunt de meserie comandant de nava, si nu am ratat niciodata destinatia.
Nu am sa ratez nici acum cu Romania. :mrgreen:
N-ar rata destinatia la Poarta Alba....
Paulletta
Claudiu

Post by Claudiu »

La ce te asteptai, Ioane, doar il stim pe om. E clar ca se tine cu dintii de putere si nu i-ar da drumul nici sa-i spargi. Asta e ! Asa sunt unii oameni, vorbesc despre nimic doar ca sa nu zica lumea ca n-au vorbit. Mai stiu eu pe cineva la fel...Mare om, mare caracter. :roll:
G_H

Post by G_H »

Eu, din punct de vedere al pescarului rebel din mine,...n-am nici o parere de spre Piata Universitatii :roll: ;)
Altfel, ca si contribuabil, ca cetatean...
Lorelai

Post by Lorelai »

Prieteni, nici nu stiti ce bine ma simt ca va vad pe forum. Mai cu inghiolteli, mai cu...
Dorinta mea ar fi sa reusim intotdeauna sa pastram dialogul, chiar pestrit uneori...
Asa ca va rog, fara " casus belli " Nu stiu daca am scris corect, sunt un biet inginer.
Salut, nu stiu daca pot sa am chiar expresia lui Modigliani ( mie mi-a placut !) intoarcerea userului Adar, ca un act al sau propriu de vointa, pe care nu putem sa-l intelegem altfel decat ca o viziune pentru vitor.
Daca ma uit bine, suntem acum mai multi, si vechi si noi. Eu vad pozitiv acest lucru.
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
Mihai Vinturache
Moderator

Post by Mihai Vinturache »

Claudiu wrote:Uite si-un basist ! :lol:
Nu as pune mana in foc ca e basist. E ADAR si asta e suficient.
Mi-ar face placere sa-l vad postand si pe topicuri in care sa ne incante nu doar sa ne incite.
Mariane, bine ne-ai regasit!
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
Mihai Vinturache
Moderator

Post by Mihai Vinturache »

paulletta wrote: În final vă recomand să fiți moderați și să încercați să vă debarasați de gloată. Fugiți de hipnoza socială experimentată live în aceste zile. E cea mai periculoasă capcană în care puteți cădea!
(Am citat din citatul postat de Paulletta. Fac aceasta precizare pentru a nu creea confuzii vizavi de om.)

Tradus ca mesaj subliminal: "Stati acasa, incuiati-va in dormitor si ascultati stirile de la ora 5. Adica ceea ce vrem NOI sa va spunem, ceea ce vrem NOI sa vedeti, ceea ce vrem NOI sa auziti. Nu e bine sa vorbiti nimic".
Mie mi se pare o forma de manipulare si mai perfida. Este o indobitocire in masa, un dresaj in sistem industrial.
Cel putin aia care sparg vitrine in P. Unirii au constiinta faptului ca au facut ceva rau, dar nici nu stii ce mult te detensioneaza facerea de rau (vorbesc de raul social, de faptele antisociale nu de cele antiumane) atunci cand esti convins ca nu vei fi descoperit. E si asta un fel de a trai. "Izolatii" din fata televizorului nici nu mai stiu ce e bine si ce e rau, ce e important si ce e derizoriu. Gandesc altii in locul lor, ei se simt bine vegetand.
In curand vom avea o natie care se va inmulti prin spori.
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
ioanrv

Post by ioanrv »

Mihai Vinturache wrote:
paulletta wrote: În final vă recomand să fiți moderați și să încercați să vă debarasați de gloată. Fugiți de hipnoza socială experimentată live în aceste zile. E cea mai periculoasă capcană în care puteți cădea!
(Am citat din citatul postat de Paulletta. Fac aceasta precizare pentru a nu creea confuzii vizavi de om.)

Tradus ca mesaj subliminal: "Stati acasa, incuiati-va in dormitor si ascultati stirile de la ora 5. Adica ceea ce vrem NOI sa va spunem, ceea ce vrem NOI sa vedeti, ceea ce vrem NOI sa auziti. Nu e bine sa vorbiti nimic".
Mie mi se pare o forma de manipulare si mai perfida. Este o indobitocire in masa, un dresaj in sistem industrial.
Cel putin aia care sparg vitrine in P. Unirii au constiinta faptului ca au facut ceva rau, dar nici nu stii ce mult te detensioneaza facerea de rau (vorbesc de raul social, de faptele antisociale nu de cele antiumane) atunci cand esti convins ca nu vei fi descoperit. E si asta un fel de a trai. "Izolatii" din fata televizorului nici nu mai stiu ce e bine si ce e rau, ce e important si ce e derizoriu. Gandesc altii in locul lor, ei se simt bine vegetand.
In curand vom avea o natie care se va inmulti prin spori.
Remarcabil :idea: :!:
Doc

Post by Doc »

Nu se mai poate sta nici macar "izolat" in fata televizorului, deoarece ne-au lasat fara transmisie vizuala, online- internet, de la posturile de TV gen Realitatea si altele...Asa ca, din strainatate nu se mai pot urmari evenimentele din tara, pe internet ... :cry:
armeanu

Post by armeanu »

Opozantii...
Attachments
407622_240806079329767_100002011304355_545821_1433276263_n[1].jpg
407622_240806079329767_100002011304355_545821_1433276263_n[1].jpg (77.64 KiB) Viewed 15408 times
Bedros Anghel ( Tony )( Armeanu ).
bedros_a@yahoo.com

0722132992
ionpescarul

Post by ionpescarul »

Vocea manifestanţilor din Piaţa Universităţii a fost auzită la Bruxelles prin intermediul unui tânăr protestatar, la 18 zile de la începutul mişcărilor sociale. Claudiu Crăciun a ridicat în picioare eurodeputaţii când a vorbit despre nevoia de schimbare şi dorinţele sincere ale manifestanţilor români care îndură frigul şi nepăsarea, fără oprire.
..........................................................................
Mi-a placut mult atitudinea pustiului ,sper sa nu ne inselam ,cum ne-am inselat mereu.
asta e linkul
http://www.youtube.com/watch?v=vjX9nljX ... r_embedded
Comenzi montaj tabla tip tigla
tel contact.0726 037 708 sau 0732 422 211
ionpescarul

Post by ionpescarul »

Mi-a placut mult atitudinea pustiului ,sper sa nu ne inselam ,cum ne-am inselat mereu.
.............................................................................
Ma plimbam pe net si ce gasesc :
Comentariul asta :
6. Fight4Romania | 04 Februarie 2012 00:05
Am numeroase motive care ma fac sa nu am incredere in Claudiu Craciun. La o cautare mai atenta, am aflat ca tanarul din Piata Universitatii este un sustinator al ideilor promovate de Open Society(fundatie a lui George Soros). Mai mult,Claudiu Craciun, a declarat in emisiunea lui Gadea ca "se afla din intamplare la Bruxelles", numai ca in emisiunea lui Victor Ciutacu, acelasi Claudiu Craciun a declarat "am fost invitat in Parlamentul European de domnul Cristian PARVULESCU". Pentru cine nu stie, Cristian Parvulescu este presedintele Asociatiei Pro-Democratia. Daca mergem pe siteul oficial al Asociatiei Pro Democratia o sa vedem ca printre finantatorii aceste asociatii se regaseste si Open Society Institute Budapest. Cum se face ca de cate ori incercam sa aflam ceva de Claudiu Craciun descoperim ca acesta este in stransa legatura cu Open Society Institute si George Soros? Claudiu Craciun e marioneta lui spooky dude George Soros. Atat si nimic mai mult. O simpla marioneta.

L-am gasit aici :
http://www.antena3.ro/romania/claudiu-c ... 54131.html

Apoi mai gasesc si articolul asta
http://inliniedreapta.net/democratia-or ... u-craciun/

Sint cam in ceata ,nu mai stiu ce sa cred ?
Attachments
Pro Democratia
Pro Democratia
Asociatia Pro Democratia.jpg (34.72 KiB) Viewed 15269 times
Curriculum  Claudiu Craciun
Curriculum Claudiu Craciun
Curriculum vitae.jpg (28.91 KiB) Viewed 15269 times
ioanrv

Post by ioanrv »

Ce-i de crezut ?...E vorba doar de bani si interese :!: Restul, praf in ochi pentru prosti... ;)
evergreen

Post by evergreen »

Cum preferati? Sa fiti condusi de hoti destepti, sau de hoti prosti? ;)
Mai bine sa taci, sa fii considerat prost, decat sa vorbesti, ca sa inlaturi orice dubiu!
Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
ionpescarul

Post by ionpescarul »

evergreen wrote:Cum preferati? Sa fiti condusi de hoti destepti, sau de hoti prosti? ;)
...................................................................
Nici de aia ,nici de ceilanti. Nu ai si a treia varianta ?
evergreen

Post by evergreen »

ionpescarul wrote:
evergreen wrote:Cum preferati? Sa fiti condusi de hoti destepti, sau de hoti prosti? ;)
...................................................................
Nici de aia ,nici de ceilanti. Nu ai si a treia varianta ?
Daca cineva de pe lumea asta are a treia varianta, inseamna ca a venit sfarsitul lumii!!! :lol: ;)
Mai bine sa taci, sa fii considerat prost, decat sa vorbesti, ca sa inlaturi orice dubiu!
Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
ionpescarul

Post by ionpescarul »

Daca cineva de pe lumea asta are a treia varianta, inseamna ca a venit sfarsitul lumii!!! :lol: ;)[/quote]
.............................................................
Bre matale esti cu iluminati ? doar atita ne poti oferi , doar hoti prosti si hoti destepti ?
ionpescarul

Post by ionpescarul »

Bre cred ca sti de gluma ?
Post Reply

Return to “Cafenea”