Revolta din Piata Universitatii - pareri de pescari.

Moderator: dutustoica
Nu as pune mana in foc ca e basist. E ADAR si asta e suficient.Claudiu wrote:Uite si-un basist !
(Am citat din citatul postat de Paulletta. Fac aceasta precizare pentru a nu creea confuzii vizavi de om.)paulletta wrote: În final vă recomand să fiți moderați și să încercați să vă debarasați de gloată. Fugiți de hipnoza socială experimentată live în aceste zile. E cea mai periculoasă capcană în care puteți cădea!
RemarcabilMihai Vinturache wrote:(Am citat din citatul postat de Paulletta. Fac aceasta precizare pentru a nu creea confuzii vizavi de om.)paulletta wrote: În final vă recomand să fiți moderați și să încercați să vă debarasați de gloată. Fugiți de hipnoza socială experimentată live în aceste zile. E cea mai periculoasă capcană în care puteți cădea!
Tradus ca mesaj subliminal: "Stati acasa, incuiati-va in dormitor si ascultati stirile de la ora 5. Adica ceea ce vrem NOI sa va spunem, ceea ce vrem NOI sa vedeti, ceea ce vrem NOI sa auziti. Nu e bine sa vorbiti nimic".
Mie mi se pare o forma de manipulare si mai perfida. Este o indobitocire in masa, un dresaj in sistem industrial.
Cel putin aia care sparg vitrine in P. Unirii au constiinta faptului ca au facut ceva rau, dar nici nu stii ce mult te detensioneaza facerea de rau (vorbesc de raul social, de faptele antisociale nu de cele antiumane) atunci cand esti convins ca nu vei fi descoperit. E si asta un fel de a trai. "Izolatii" din fata televizorului nici nu mai stiu ce e bine si ce e rau, ce e important si ce e derizoriu. Gandesc altii in locul lor, ei se simt bine vegetand.
In curand vom avea o natie care se va inmulti prin spori.
...................................................................evergreen wrote:Cum preferati? Sa fiti condusi de hoti destepti, sau de hoti prosti?
Daca cineva de pe lumea asta are a treia varianta, inseamna ca a venit sfarsitul lumii!!!ionpescarul wrote:...................................................................evergreen wrote:Cum preferati? Sa fiti condusi de hoti destepti, sau de hoti prosti?
Nici de aia ,nici de ceilanti. Nu ai si a treia varianta ?