handbal
Moderator: dutustoica
-
- Moderator
handbal
domne' ce sa zic,jos palaria fetelor noastre ca au ajuns in finala si vorba ai ,e finala Champions League,insa trebuie sa recunoastem ,Viborg e mai buna,ma deranjeaza insa faptul ca au pierdut asa de lejer in deplasare,probabil tot mentalitatea e de vina,poate ca daca erau mai concentrate acolo aici era alta treaba !
- Mihai Vinturache
- Moderator
Re: handbal
Si mie imi pare rau ca fetele noastre au pierdut. As fi vrut ca macar sa fi castigat meciul asta.Dar in mod evident danezele au fost mult mai bune.
In plus se pare ca pentru jucatoarele Oltchimului tensiunea a fost prea mare. Au inceput sa joace cu adevarat bine doar in ultimele 15 minute cand a devenit evident ca soarta trofeului e rezolvata si ca urmare s-au eliberat de orice stres.
In plus se pare ca pentru jucatoarele Oltchimului tensiunea a fost prea mare. Au inceput sa joace cu adevarat bine doar in ultimele 15 minute cand a devenit evident ca soarta trofeului e rezolvata si ca urmare s-au eliberat de orice stres.
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
CINSTE LOR!!!!!! si vb protv-ului:JOS PALARIA IN FATA LOR,A ANTRENORILOR,A CONDUCERII!!!cu toate ca au pierdut au aratat ca se poate doar daca esti serios,daca muncesti ,si daca pui suflet in ceea ce faci!fotbalistii si conducatorii dinfotbal(jiji,borcica,copos,muresan,iancu etc) au numai si numai de invatat!
0730088867/0745090668-Iubiti natura!!!!!!Merita!!!!!!
Si parerea mea:sunt ce mai BUNA ECHIPA DIN ROMANIA care fac cinste acestei tari!
0730088867/0745090668-Iubiti natura!!!!!!Merita!!!!!!
Felicitari fetelor, cred ca au inceput in prea mare graba, prea doreau sa recupereze diferenta in primele 30 minute, cred ca asta a fost greseala, apoi spre sfarsit au jucat mult mai calculat si mai eficient, dar asta e, pacat.
Merita pe deplin toate felicitarile noastre.
BRAVOOOOOOOOOOO
Pacat ca nu au castigat macar la un gol .............
Merita pe deplin toate felicitarile noastre.
BRAVOOOOOOOOOOO
Pacat ca nu au castigat macar la un gol .............
Valic
0744 644 368
0744 644 368

...mah Vali...pina la urma...cine a cistigat...???

SA TRAITI MULT MAI BINE.
Tel: 0722.914.826.
FAE wrote:SALVE
![]()
...mah Vali...pina la urma...cine a cistigat...???"IO sint pe dinafara cu sportul asta...
, ...sa fiu al dreq daca inteleg regulamentu..chiar nu pot sa-mi dau seama ..."ce si cum"...nu cred ca este o rusine sa recunosti un lucru cind nu t-e pricepi...
SA TRAITI BINE
FAE, nici nu este de mirare ca esti pe dinafara cu handbalul, pentru ca nu se joaca cu zarurile !
Evident ca nu trebuie sa te rusinezi ! Dar daca vrei, iti fac rost de o caseta audio cu regulamentul (cele 3 pagini scrise in format A5 ti-ar crea dificultati)

...Cezar... nu stiam ca t-e pricepi la toate "sporturilii"...sau tu l-e practici doar pe hirtie...ori virtual...???cezar wrote:
FAE, nici nu este de mirare ca esti pe dinafara cu handbalul, pentru ca nu se joaca cu zarurile !
Evident ca nu trebuie sa te rusinezi ! Dar daca vrei, iti fac rost de o caseta audio cu regulamentul (cele 3 pagini scrise in format A5 ti-ar crea dificultati)![]()
![]()

SA TRAITI MULT MAI BINE.
FAE, gramatica mea naucitoare ma stimuleaza sa-ti raspund !FAE wrote:SALVE
...Cezar... nu stiam ca t-e pricepi la toate "sporturilii"...sau tu l-e practici doar pe hirtie...ori virtual...???cezar wrote:
Evident ca nu trebuie sa te rusinezi ! Dar daca vrei, iti fac rost de o caseta audio cu regulamentul (cele 3 pagini scrise in format A5 ti-ar crea dificultati)![]()
![]()
...ca la ani tai...este greu de crezut ca mai esti in stare sa faci citeva genoflexiuni...!!!,macar "IO de bine de rau...mai pot face oarece miscare...ca nu practic handbalula...asta este... dar hai sa revenim la topic...vorba unuia...iar o dam in balari si se strica topicul.
SA TRAITI BINE

Da, ma pricep si la handbal, am si jucat candva, la nivel scolar !
Dupa cum bine stii, eu am fost rugbist, am ceva titluri de campion national, am ascultat imnul tarii noastre acolo, in iarba.
Iar la genoflexiuni, daca ne luam la intrecere, tu stai o saptamana in pat, iar eu plec la jogging.
Am jucat si ceva handbal, s-a intamplat sa fiu asa, mai polisportiv (adica unul care practica mai multe sporturi)

Am inceput la vreo zece ani ca atlet (probe de sprint), dar ma plictiseam si am trecut la fotbal, nu mi-a placut anturajul, iar pe la 15 ani am fost atras de rugby.
In tot timpul asta, am jucat si handbal (eram extrema stanga) la juniorii clubului Hidrotehnica, dar la 17 ani am ales definitiv rugby-ul si am renuntat la handbal.
Tu ce sport ai facut in afara de barbut?

Ca timp ai avut, slava Domnului, ca pe la scoala n-ai prea fost !

PS - on topic. Fetele de la Oltchim au fost si sunt minunate, dar in finala au fost depasite clar. Adversarele au fost prea puternice. Ale noastre au facut tot ce le statea in putinta si merita tot respectul nostru. Au pierdut luptand, ceea ce in sport este aproape la fel de ca atunci cand castigi.
Last edited by cezar on 17 May 2010, 00:12, edited 1 time in total.
Fae, fii te rog dragut si explica-mi ce ai vrut sa zici cu "......... iar o dam in balari" ............ ca sa mor daca am inteles ......... 

Valic
0744 644 368
0744 644 368