Informaţii primejdioase
Accesul dumneavoastră în acest forum este blocat
Vă rugăm să contactaţi webmaster-ul sau administratorul pentru mai multe informaţii
Sunt eu tâmpit şi nu mai ştiu să umblu la "computer" sau ce?!?!??!

Moderator: dutustoica
Eu am fost blocat de 2 ori pe mp ,dar s-a deblocat ultima oara chiar cu scuze. Or fi ceva probleme .Da' ce te costa sa-i dai un tel. lui Vasile?Albatrin wrote:Am constatat că nu mai pot intra pe forumul APS. Deşi n-am mai postat acolo de vreo 3-4 săptămâni, de aseară îmi apare mesajul:
Informaţii primejdioase
Accesul dumneavoastră în acest forum este blocat
Vă rugăm să contactaţi webmaster-ul sau administratorul pentru mai multe informaţii
Sunt eu tâmpit şi nu mai ştiu să umblu la "computer" sau ce?!?!??!![]()
![]()
Taci ca s-a-nfundat conducta mea acum!Astept vidanja!Albatrin wrote:Taci că s-a rezolvat, o fi fost ceva pe conductă!!!!
Şi reacţia o fi fost, hai că l-am mai găbjit pe unu', trece-l la răboj!!!!Dumitrescu Iancu wrote:Taci ca s-a-nfundat conducta mea acum!Astept vidanja!Albatrin wrote:Taci că s-a rezolvat, o fi fost ceva pe conductă!!!!![]()
![]()
S-a rezolvat pe dracu', a reaparut!Albatrin wrote:Taci că s-a rezolvat, o fi fost ceva pe conductă!!!!
Si se ambitioneaza sa insiste!Dureaza de cateva zile!Dar sunt convins ca sunt ceva probleme tehnice si nu umane,asa ca:Armand HELP!!!!Albatrin wrote:S-a rezolvat pe dracu', a reaparut!Albatrin wrote:Taci că s-a rezolvat, o fi fost ceva pe conductă!!!!
Prietene era vorba doar de un singur cuvânt: tehnice sau umane!Armand wrote:Dragilor, nu stiu daca ati bagat de seama dar in ultima vreme implicarea mea ca administrator de forum s-a diminuat considerabil, atat din lipsa timpului cat si din varii alte motive. Pe viitor, rolul meu se va diminua si mai mult pana la nivelul de asistentza si suport tehnic.
Eu intotdeauna am fost si voi fi apolitic, nu ma identific cu nici o doctrina si nu am nici o inclinare, nici de stanga si nici de dreapta![]()
![]()
Interesul si energia mea se indreapta in cu totul alta directie!
Asa ca, in continuare va asigur de tot suportul si prietenia mea, insa in domenii in care am competente
Multumesc,Armand,cu aceeasi prietenie,am inteles!Intre timp se pare ca s-a rezolvat,multumesc!Armand wrote:Dragilor, nu stiu daca ati bagat de seama dar in ultima vreme implicarea mea ca administrator de forum s-a diminuat considerabil, atat din lipsa timpului cat si din varii alte motive. Pe viitor, rolul meu se va diminua si mai mult pana la nivelul de asistentza si suport tehnic.
Eu intotdeauna am fost si voi fi apolitic, nu ma identific cu nici o doctrina si nu am nici o inclinare, nici de stanga si nici de dreapta![]()
![]()
Interesul si energia mea se indreapta in cu totul alta directie!
Asa ca, in continuare va asigur de tot suportul si prietenia mea, insa in domenii in care am competente