EURO 2012

Discuţii fără iz de peşte

Moderator: dutustoica

dutustoica
Moderator

Re: EURO 2012

Post by dutustoica »

Pronostic la zi:
1. Cezar - 4
2. Ghinozo - 4
3. Dutu - 1
4. Mihai Vanturache - 4
5. Rebeu - 2
6. Rebeu - 3
7. Adar - 4
8. FAE - 3

LEGENDA:
1. calificare directa de pe locul 1
2. calificare directa de pe locul 2 cu cel mai bun punctaj
3. calificare in urma barajului.
4. nu ne calificam

Astept pronosticuri. Comentarii faceti, oricum :lol: :lol: .
costin stefanescu
Moderator

Post by costin stefanescu »

n-am fratilor ce pronostic sa dau,de cand cu generatia asta de platina mi-a trecut cu fotbalul!
FAE

Post by FAE »

:D SALVE :D
...poi hai sa du si "IO un pronostic...si zic "io...3
;) SA TRAITI BINE ;)
SA TRAITI MULT MAI BINE.
Tel: 0722.914.826.
rebeu

Post by rebeu »

Off topic
Bine-ai revenit printre noi FAE! Mie personal mi-ai lipsit!
FAE wrote:...

Einsteins se considera ca a fost un geniu...foarte corect...teoria relativitati, dar ce- mai mare descoperire a lui a fost bomba atomica si realizarea energiei nucleare...dar oare citii dintre noi stiu ca era socotit si nebun...??? (in italia la Pavia localitatea unde era stabilit intre evrei lui toata lumea il stia ca fiind un nebun "cu acte").
...
Chiar dacă n-are legatură directă cu titlul topicului mă văd nevoit să corectez.

Descoprirea bombei atomice este atribuită lui Julius Robert Oppenheimer (în celebrul proiect Manhattan). Este adevarat că din 1903 Rutherford a pus bazele teoretice şi printre alţii şi Einstein are o contribuţie acolo dar... istoria aşa s-a scris.

Pentru cine are timp şi vrea să ştie exact, să citească aici. Este şi scurt şi corect şi cuprinzător.

Acum... "on topic":

Dacă nu mă primiţi cu 2+3 ... mă cam retrag. De fapt eu nu mă gândisem la un pariu (cel puţin la începutul topicului nu se punea aşa problema). Consider pariurile la fel de nocive ca şi drogurile... aşa că...

Să fiţi iubiţi!
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

rebeu wrote:
Acum... "on topic":

Dacă nu mă primiţi cu 2+3 ... mă cam retrag. De fapt eu nu mă gândisem la un pariu (cel puţin la începutul topicului nu se punea aşa problema). Consider pariurile la fel de nocive ca şi drogurile... aşa că...

Să fiţi iubiţi!
Prietene, te primim si cu 2+3. Dac nu agreezi pariurile iti fac urmatoarea propunere: daca pierzi, nu dai nimic :oops: :oops: :oops: , daca o sa castigi, dai totul la baiatu :lol: :lol: :lol:.
Cat priveste nocivitatea pariurilor s-ar putea sa ai dreptate. Eu joc la pariuri sportive, din cand in cand si asocierea cu drogurile mi se pare o tzira cam fortata. De fumat m-am lasat de 13 ani, de droguri.....inca nu :lol: :lol: :lol: .
pescarul33

Post by pescarul33 »

Petru Burian wrote:Abia acum am inteles unde am gresit :shock: :shock: :o de maine ma apuc de baut, tras pe nas, plante etnobotanice :mrgreen: si altele nascatoare de genii :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
mi-ati luat vorba din gura
pregatiti-va sa faceti loc pt doua noi genii :lol: :lol: :lol:
nu stim cand dar vom fi :lol: :lol: :lol:
ce stiu sigur: sunt un mare visator !!! ce nu stiu sigur: cand o sa ma trezesc? !!!
pescarul33

Post by pescarul33 »

sa fim seriosi
abia mai suntem in stare sa trecem cu 1-0(si ala tras de par) maxim 2-0 de Luxembourg pe care alta data-i snopeam cu 6-7 boabe si avem pretentii sa batem Franta , Belarus sau Bosnia ? cu cine ? cu o generatie de prafuiti ? de alcoolici si afemeiati ? mai mult de trei sferturi din cei ce compun echipa nationala nu s-au remarcat in viata sportiva decat prin scandaluri legate de droguri , alcool si petreceri private . cu astia defilam si ne facem de cacao pe unde mergem . inteleg patriotismul unora,au prins si vremuri bune, dar eu nu pot fi patriot alaturi de aceasta adunatura de degenerati(ma refer aici la fotbalisti) . nu-mi permit si nu vreau sa ma fac de ras atata timp cat nu trag pe nas , nu beau si nu ma destrabalez . mai bine-mi vad de pestele meu linistit , fara sa ma enervez aiurea pt niste terminati, care chiar daca pierd sau castiga isi incaseaza sume frumusele pe care le baga in prafuri .
merg si eu la pariu 100ron pe necalificare :o
ce stiu sigur: sunt un mare visator !!! ce nu stiu sigur: cand o sa ma trezesc? !!!
rubliov

Post by rubliov »

pronosticul meu este:2-4
in primul caz cu sanse de 30%
in cazul 2(adica nu!)sanse de 70%
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

rubliov wrote:pronosticul meu este:2-4
in primul caz cu sanse de 30%
in cazul 2(adica nu!)sanse de 70%
Mai nene, matale ai jucat vreodata la pariuri sportive sau la pronosport? Ai 4 (patru) variante si daca vrei sa optezi pentru una dintre ele, opteaza frate cu toata credinta ta, cu toata convingerea ta, nu cu procente ca la guvern. Adica: ne calificam (in cele 3 variante de la 1 la 3) sau nu ne calificam, 4. Simplu.
Aaaaaaaaaaaaaa, acuma m-am prins, tu vrei sa ma bagi in ceata cu pronosticurile, sa vezi cum impart potul la sfarsit :lol: :lol: :lol: in functie de procente. :roll: :roll: :roll:
ghinozo

Post by ghinozo »

@pescar 33
Nu e vb de patriotism frate...a scris si cezar mai la deal in topic,astia sunt fotbalistii,niste badarani inculti,ptr a stapanii mingea bine ..tre sa faci antrenament dese-adica pass la scoala-sau sa te nasti cu talentu asta, toti au fost curvari ,betivani,barbugii si pot continua asa...da frate...cand era de fotbal ...era de fotbal frate...adica scotea borjocii din el pe teren,tocmai din cauza asta au fost iertati de multe pacate,pe cand astia din generatia google....banu gramada pe ei,caracter oha...cu gandu numai la coarde si betivaneli la masini scumpe si manele...daca aveau performante sunt sigur ca nu mai conta asa mult ca ala trage pe nas,sau bea de rupe.
Si nici nu crd ca v om mai avea vreodata nationala competitiva,sincer,parerea mea,pana nu scapama de astai,...defapt e vb de altceva...ne degradam noi ca rasa,ca neam,astai ai zic progres...da ma rog...fiecare cu viziunea lui..
In alta ordine de idei,atata timp cat erau maidane de mingicarit,erau si performante,cum au disparut.....
pytzy

Post by pytzy »

Eu zic....3.. si-om mai vedea... :twisted:
Some day, and that day may never come... I may call upon you to do a service for me. But er... until that day, accept this, as a gift.
Just when I thought I was out... they pull me back in.

pitigoi.catalin@gmail.com
Mihai Vinturache
Moderator

Post by Mihai Vinturache »

Campania de pregatire a echipei nationale a inceput cu un meci frumos cum n-am mai avut de mult.
O victorie stralucita impotriva unei echipe puternice, din elita mondiala.
Viitorul arata bine!
P.S. Asa ar fi trebuit sa scriem, dar...
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
cezar

Post by cezar »

Trebuie sa ne obisnuim ca asta-i valoarea fotbalului romanesc !
la asta concura lipsa terenurilor, lipsa unei "politici a sportului" in general, sau a fotbalului in special. Dar in principal, s-a ajuns aici pentru ca fotbalul a incaput pe mana unora ca Becali, Borgea, Netoiu, Paszkany, Mititelu, Iancu, Copos etc, etc, etc
Nu crestem jucatori, putinii care apar intamplator sunt vanduti aproape "la negru" (cat s-a putut in Occident, mai nou in fostul spatiu sovietic, inclusiv Cecenia!). Iar campionatul romanesc este populat de epave ca "printul Cristea", "magicianul Zicu", "pensionarul P.Marin", "briliantul B.Stancu", prietenul "bombei sexy"- am uitat cum drak il cheama. La care se aduna toate ciurucurile Africii, Americii Latine, portughezii de liga a III-a si papuasii din tari care nici n-au campionat de fotbal.
Iar peste toti, troneaza Don Corleone - Dragomir si Nasu'-Mircea Sandu. sa nu-l uitam si pe Giovanni Becali, ca si el este plin de merite la acest capitol.

La ce sa ne asteptam ?
Last edited by cezar on 05 Mar 2010, 11:36, edited 1 time in total.
costin stefanescu
Moderator

Post by costin stefanescu »

nu e mai bine de mine ca nu ma mai intereseaza fotbalul de cand cu generatia de platina :lol: ?asa ar trebui sa faceti si voi,oricum nu exista nici macar o speranta pt viitorul fotbalului romanesc,fotbalul e in ton cu tara,o sa ajungem exact ca Ungaria care,dintr-o forta in fotbal, a devenit eterna candidata la ultimile locuri in grupele de calificare,eu m-am resemnat demult cu toate ca inainte eram microbist infocat,insa m-am prins de ceva timp cum sta treaba si m-am retras in "glorie" :lol: ,va sfatuiesc si pe voi sa faceti la fel canalizati-va energia in alte directii,e pacat de ea sa o risipiti pe niste retarzi!
fish bone

Post by fish bone »

Am inteles acum Costine: carligul de aur pe Dunare ti se trage de la generatia de platina la fotbal...
ماہی گیری 21 کلب

Liviu
Post Reply

Return to “Cafenea”