Box

Discuţii fără iz de peşte

Moderator: dutustoica

Post Reply
pytzy

Box

Post by pytzy »

Lucian Bute si-a aparat cu succes, pentru a saptea oara, titlul mondial IBF la categoria supermijlocie, dupa ce l-a facut KO, in repriza a zecea, pe irlandezul Brian Magee. Aceasta a fost cea de-a 28-a victorie a lui Lucian Bute la profesionişti din tot atâtea partide. Lucian Bute a realiat al cincilea KO consecutiv şi al 23-lea în total! Bravo Lucian Bute
Some day, and that day may never come... I may call upon you to do a service for me. But er... until that day, accept this, as a gift.
Just when I thought I was out... they pull me back in.

pitigoi.catalin@gmail.com
Miyagi

Re: Box

Post by Miyagi »

pytzy wrote:Lucian Bute si-a aparat cu succes, pentru a saptea oara, titlul mondial IBF la categoria supermijlocie, dupa ce l-a facut KO, in repriza a zecea, pe irlandezul Brian Magee. Aceasta a fost cea de-a 28-a victorie a lui Lucian Bute la profesionişti din tot atâtea partide. Lucian Bute a realiat al cincilea KO consecutiv şi al 23-lea în total! Bravo Lucian Bute
Ai vazut meciul undeva? Io asteptam sa-l vad pe Kliciko cum io da la cubanez. Meci de toata mila. :cry:
Mihai Vinturache
Moderator

Post by Mihai Vinturache »

Bravo lui!!!
Nu am vazut meciul, dar sunt convis ca, asa cum a facut de fiecare data, Bute a ridicat drapelul Romaniei pe umeri in clipa de maxima glorie.
Din pacate despre asta se va vorbi 2 zile dupa care presa sportiva de tot felul se va umple cu stiri mult mai "importante" despre Mutu si Tanase, cei mai mari sportivi ai Romaniei. Nici acum posturile tv romanesti nu au considerat important sa prezinte macar inregistrarea de 3 minute la care au dreptul gratuit.
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
costin stefanescu
Moderator

Post by costin stefanescu »

meciul a fost transmis de B1tv pe la 5 am,dormeam dus atunci,Bute e meserias insa daca vrea sa faca cariera, nu doar bani,va trebui sa intre in lumea adevarata a boxului,acolo e cam greut ,stie si el asta,oricum e un baiat f.serios si asta -mi place la el,sant sigur ca va face treaba !
Miyagi

Post by Miyagi »

costin stefanescu wrote:meciul a fost transmis de B1tv pe la 5 am,dormeam dus atunci,Bute e meserias insa daca vrea sa faca cariera, nu doar bani,va trebui sa intre in lumea adevarata a boxului,acolo e cam greut ,stie si el asta,oricum e un baiat f.serios si asta -mi place la el,sant sigur ca va face treaba !
Ce nevoie ai de cariera frate cand scoti 3,5 milioane de dolari dintr-un meci ca asta si-l faci si pe fraier K.O. E ca pescuitul de pe mal si ala din barca :lol: .
Hoinar7777

Post by Hoinar7777 »

Felicitari Lucian!!! Le meriti pe deplin.
Sa nu uitam ca este Roman,si noi suntem tot Romani .Daca n-am putut noi ai putut TU pentru noi,sa ridici drapelul Romaniei sus,sus de tot.
Iti multumim .La mai mare.Felicitari !

P S - Se pare ca a castigat 2 milioane de dolari,si mi se pare cam putin ,pentru a fi de 7 (SAPTE) ori CAMPION MONDIAL, in comparatie cu cat FURA uni politicieni.
P P S -http://forum.pescarclub21.ro/viewtopic.php?f=4&t=986

Iti multumim Lucian,iti meriti banii,platiti cu SANGELE SI MUNCA TA !!!
Hoinar7777

Post by Hoinar7777 »

murphy7

Post by murphy7 »

Puteti gasi meciul integral pe youtube, cautati "lucian bute vs brian magee".
Finalul e aici: http://www.youtube.com/watch?v=YZgEm7iJ8WY
Ono

Post by Ono »

costin stefanescu wrote:...va trebui sa intre in lumea adevarata a boxului,acolo e cam greut ...
Nu e in adevarata lume a boxului?!!! Unde ai vrea sa fie? Sa fii campion de 7 ori... cred ca e printre cei mai titrati boxeri profesionisti din istoria Romaniei.

Un succes frumos, bravo!
PETREMAN
Moderator

Post by PETREMAN »

Ono wrote:
costin stefanescu wrote:...va trebui sa intre in lumea adevarata a boxului,acolo e cam greut ...
Nu e in adevarata lume a boxului?!!! Unde ai vrea sa fie? Sa fii campion de 7 ori... cred ca e printre cei mai titrati boxeri profesionisti din istoria Romaniei.

Un succes frumos, bravo!
Asta este adevarata lume a boxului ....la categoria lui , iar daca cei care il provoaca sunt slabuti ....asta e, oricum e in glorie acum si o merita . Bute a muncit si munceste pt meciurile lui si prin reusitele lui ne face si pe noi cunoscuti ....ca natie vorbesc.....ca ambasadori mai buni ca el in momentul asta nu prea avem. BRAVO BUTE!!!
costin stefanescu
Moderator

Post by costin stefanescu »

sant mai multe versiuni in boxul profesionist,cea mai cunoscuta este WBO unde toti marii campioni au cunoscut gloria,acolo trebuie sa ajunga Bute ca sa fie cunoscut pe tot globul,cel mai bun exemplu e Klitschko,el s-a lansat in WBO dupa ce a devenit campion la versiunea IBF si a reusit sa unifice centurile devanind astfel supercampion,irlandezul cu care a luptat Bute e pe locul 13 in WBO la categoria lui,ganditi-va ca pt a unifica centura,Bute trebuie sa-l provoace pe campion :roll: ,pt asta inca nu e pregatit,la asta ma refeream,nu se pune la indoiala ,Bute e cel mai mare pugilist roman de departe,are toate atuurile sa ajunga in WBO,serios,modest,un superbaiat !!!
Post Reply

Return to “Cafenea”