In ceea ce ma priveste, este doar faptul ca nu am venit vara trecuta la Constanta (pardon, am fost vreo trei zile in septembrie, pentru parastasul pt.mama); se adauga si faptul ca nu prea ne-am intalnit pe sait, neavand eu timp sa frecventez topicele pe care intri deobicei, sau nepricepandu-ma la subiectele respective.
Sa stii insa ca n-am renuntat la ideea de a organiza un Club de pescari la Marea Neagra; pana acum, n-a fost nici timp, n-au fost nici resurse.
Cat despre "amicii" de pe celalalt sait, m-am plictisit de discutii.
Ioanrv este un tip prea plin de el si pisalog, stapan pe "adevarul" lui. Iar faptul ca-l aduce in discutie pe Mihai Straulescu, desi nu are nici 1 % din valoarea acestuia, spune destul.
Asta nu elimina posibilitatea ca sa fie prieten cu tine, iar faptul ca ai intervenit atunci in favoarea lui, te onoreaza in calitate de prieten.
Cat despre celalalt, atata timp cat minte cu seninatate, "uitand" de discutia avuta chiar in casa mea, unde nu a venit singur (ci cu Ea) fiind manat de anumite necazuri de viata, asupra carora cerea un sfat, faptul ca eu intrebarile i le-am pus in scris, pe niste foi de carnetel (cunosti problemele de comunicare), faptul ca a refuzat sa fie fondator, cu argumente personale valabile, faptul ca desi a refuzat, a facut unele recomandari (printre care si aceea de a edita un ziar/revista pe teme de pescuit)...ce sa mai spun ? Atata timp cat isi aduce aminte cele mai marunte "chitibusuri", nu cred ca a uitat tocmai asta !
Asta-i omul !
Iar banarea lui s-a facut pe baza mai multor cereri, la care eu am aderat destul de tarziu.
Cu el, cel putin imi facea placere duelul!