Sa mori de ras

Discuţii fără iz de peşte

Moderator: dutustoica

nexu

Re: Sa mori de ras

Post by nexu »

Unu` care si`o cauta, da` si`a gasit`o in fine :twisted: :lol: :lol: :lol:
http://www.220.ro/funny/Nebunie-In-Fund ... kk6o67DiE/
0762 747 895...0732 085 740
Mihai Vinturache
Moderator

Post by Mihai Vinturache »

Mai fratilor, am pus-o aici ca sa nu deschid alt topic, dar nu e de ras.
Priviti si invatati ca nu intotdeauna culoarea verde a semaforului inseamna ca poti sa treci!!!

http://avva.livejournal.com/2260552.html
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
rebeu

Post by rebeu »

Hummmm... ba înseamnă că poţi să treci dar... nu întotdeauna e bine s-o faci... brrrrr... nasoale rau!

Sunt pe net multe filmuleţe de-astea de la ruşi... cred că este totuşi şi o problemă de reglaj al stopurilor şi cred că şi de legislaţie... Ştie cineva mai mult despre asta?
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
Mihai Vinturache
Moderator

Post by Mihai Vinturache »

Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
rebeu

Post by rebeu »

D-ale fotbalului (circulă mesaje pe mail):

Gigi Becali:
"M-am certat şi cu Mitică Dragomir, dar fără jigniri. El m-a făcut oligofren, eu l-am făcut zdreanţa, dar nu ne-am insultat."
"Meritul pentru titlul câştigat de Steaua e 50% al lui Olăroiu şi 50% al lui Protasov, dar cel mai mare merit e al meu."
"Da cine e dom'ne Nichita Stănescu ăsta? A adus mai mulţi bani decât mine în România?"
"Dumnezeu e cel mai tare serviciu de informaţii din lume - ştie tot, chiar şi-un fir de păr"
"Becali e un brand. Eu la Avicola Iaşi pot să fac pui Gigi Becali, dacă vreau"
"Becalizarea României înseamnă că România este într-un cancer moral şi spiritual din care se va salva prin becalizare"
"Eu în tinereţe eram amfitrion pe oriunde mă duceam"
"Sunt în silenzio stampa. Dar doar pentru ziarişti. Vorbesc numai cu televiziunile"
"Dacă marcăm un gol la început, pe urmă putem să jucăm şi la 0-0."
"Am vorbit chiar zilele trecute cu mai mulţi parteneri de afaceri. Oameni serioşi, din lumea interlopă."
"Eu am înţeles că vorbim despre afaceriştii adevăraţi. Acest Cocoş este un papagal."

Cornel Dinu:
"Filosofia este o transcedentală propedeutică pentru sufletul bântuit de moarte al românului."
"Doar prin hazardul inconştient social nu se putea ajunge în sfere atât de aureolate şi în plan financiar"
"Gestul domnului Mihai Stoica a fost unul de premeditare intempestivă"
"Muncitor Nicoliţă, foarte muncitor, dar terenul de fotbal nu e şantier"

Dumitru Dragomir:
"Dom'le, eu muncesc 24 de ore pe zi, iar uneori chiar şi noaptea"
"Am ajuns la o vârsta la care mi-am dat seama că trebuie să fiu cinstit"
"Familia e sfântă, pe când patria.... cum să vă spun, patria e sacră"

Gheorghe Ştefan:
"Am puterea să recunosc că nu sunt vinovat"
"Eu prin presupuneri deduc"

Hagi:
"Omul este o persoană umană"
"Copii, mergeţi la şcoală, că şi şcoala e bună la ceva!" (în vizită la o şcoală generală)

Rică Răducanu: "La examen mi-a căzut Comuna din Paris, dar le-am spus să-mi schimbe subiectul, că nu prea le am cu geografia"

Adrian Mititelu: "Eugen Trică este un pişat de vacă uscat de vânt"

Marin Condescu: "Cu privire la reapariţia blaturilor în campionatul nostru, nu mi-e frică, dar mă tem"

Gabi Stan: "Pase scurte şi pe sus, ai n-ai mingea, tragi la poartă"

Gigi Neţoiu: "Puteau să câştige ambele echipe, dar important este că noi am luat 6 puncte"

Ionuţ Popa: "Sincer, mie nu-mi place să mă duc la Vaslui! Păi, la ultimul meci au venit cu un tablou de-al meu şi scria "Popa prostu"

Dorinel Munteanu: "La pomul lăudat nici mere nu face"

Cristi Chivu: "Echipa naţională are nevoie de suportul suporterilor echipei naţionale"

Claudiu Răducanu : "La bulanu meu o să dau şi gol dacă o să mă convoacă"

Gabi Boştină: "Nu ştiu câte goluri ar trebui să marcăm ca s-o eliminăm pe Betis. Cât mai multe ar fi suficiente"

Adi Ilie: "Dacă ar fi să scoatem primele 30 de minute, cred că am fi putut fi câştigători"

Măldărăşanu: "Este un meci de care pe care, dar nu este decisiv"

Marian Iancu: "Ionel Ganea, ca om, e capabil sa infecteze până şi penicilina!"
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
--
RBu'
Petru Burian

Post by Petru Burian »

rebeu wrote:D-ale fotbalului (circulă mesaje pe mail):
"Muncitor Nicoliţă, foarte muncitor, dar terenul de fotbal nu e şantier"
"Dom'le, eu muncesc 24 de ore pe zi, iar uneori chiar şi noaptea"
"Copii, mergeţi la şcoală, că şi şcoala e bună la ceva!" (în vizită la o şcoală generală)
"Pase scurte şi pe sus, ai n-ai mingea, tragi la poartă"
"Ionel Ganea, ca om, e capabil sa infecteze până şi penicilina!"
Cele citate mi-au placut, dar ultima este geniala :shock: :lol: :lol: :lol:
„Homo faber cyberneticus va deveni Homo humanis ecologicus”
rebeu

Post by rebeu »

Tot de pe mail:

In perioada in care Octavian Goga a fost prim ministru nu exista televiziune. Aparate de radio erau putine. De asemenea, si ziare erau putine. Asa ca oamenii nu-i prea cunosteau pe politicieni. Demnitarii nu aveau masina cu sofer. Pentru deplasari foloseau taxiul, apoi se faceau decontarile.

Primul ministru Octavian Goga urma sa vorbeasca la radio. A luat un taxi pana la Casa Radio. Ajuns acolo, l-a rugat pe sofer sa-l astepte. Soferul i-a spus ca nu poate sa-l astepte pentru ca se grabeste sa ajunga acasa sa-l asculte pe primul ministru care urmeaza sa vorbeasca la radio.

Atunci Octavian Goga i-a dat un bacsis gras. Vazand bacsisul, soferul i-a spus primului ministru:

"- Il bag in p**** ma-sii pe primul ministru! Eu va astept pe dumneavoastra!"...

Intamplarea a povestit-o chiar Octavian Goga
--
RBu'
mikcutu

Post by mikcutu »

tot legat de Octavian Goga...

poate ca unii stiu, poate ca unii afla acum...in Bd. Octavian Goga isi are sediul Camera de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti. Aceeasi institutie avea in subordine Biroul Unic Bucuresti care la randul lui detinea niste spatii subinchiriate in Romexpo. Aici, la Romexpo, se primeau actele oentru deschiderea de noi firme si nu numai.

Acum ceva vreme, cand lucram acolo am auzit una buna...
Intr-o zi vine o tanti bine facuta si rosie in obraji la sediile din Romexpo sa depuna actele pentru deschiderea unui SRL urmand ca peste "n" zile sa revina sa ridice actele pentru firma. In ziua "n", doamna se prezinta la ghiseu si cere actul ... numai ca referentul de acolo o anunta ca in acetele depuse de ea s-a strecurat o mica greseala si ca sa nu mai astepte pana i se intoarece dosarul, sa meraga la Sediul de la pasajul Marasesti, la Octavian Goga, la ghiseul X si sa rezolve problema, castigand astfel timp.

Doamna plina de "nerv", se prezinta la ghiseul de informatii din sediul central si zice plina de ea: - "M-au trimis din partea cealalata, la domnul Octavian Goga, sa aduc o compleatare la dosar"...

no comment.
pana la urma s-a dovedit ca distinsa doamna era chiar avocat de meserie...
Za dacs cam from za tracs!
Petru Burian

Post by Petru Burian »

Cum s-a nascut dansul popular irlandez :o :shock: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=m0rrLdWLu_0
„Homo faber cyberneticus va deveni Homo humanis ecologicus”
Geo

Post by Geo »

Petru Burian wrote:Cum s-a nascut dansul popular irlandez :o :shock: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=m0rrLdWLu_0

Foarte bună, Petru !!!
Se mai şi distrează lumea...
Pescuitul = Relaxare în natură
Post Reply

Return to “Cafenea”