Unde esti tu, Caragiale ?

Discuţii fără iz de peşte

Moderator: dutustoica

Post Reply
cezar

Unde esti tu, Caragiale ?

Post by cezar »

Fratilor, astazi, 20.11.2009, pe la ora 13,00 s-a produs o scena care m-a facut sa rad de ma doare inca burta !

Iata, pe scurt ce s-a intamplat :

La vreo 50-60 m de casa mea, este o carciumioara fara firma, unde se invartesc uneori diverse "chestii", altele decat obisnuitele tranzactii "bani contra trascau". Cumetrele mai informate din vecini spun ca se cumpara voturi, la modul : vii si te treci pe tabel, in ziua alegerilor la ora indicata te intalnesti cu "nea Gore" (un fel de staroste al florareselor din zona), asta formeaza grupuri mici si merge la sectia de votare , alegatorii intra pe rand, voteaza cu cine trebuie, pozeaza buletinul de vot cu telefonul mobil pus la dispozitie de "organizatorul Gore", la iesire restituie telefonul, se verifica poza, iar votantii pleaca acasa cu 100 lei pt. stampila T.B., plus 50 lei pt. DA la referendum.
Asta nu-i ceva deosebit, s-a mai practicat pe strada mea, doar ca au crescut preturile. La "europarlamentare", votul EBA se platea doar cu 60 de lei + o bere Ursus la sticla.

De ce am ras : a venit un microbuz frumos pavoazat (portocaliu), eu tocmai descuiam poarta sa intru in curte cand am auzit un racnet :
- Băăăă, a trimis chioru' pachete !

In maximum doua minute, strada s-a umplut de pierde-vara, majoritatea bruneţi-înfigăreţi, care au luat cu asalt microbuzul, au organizat un "melee" ca la rugby, a luat fiecare ce-a putut (o galeata portocalie inscriptionata PDL, o sticla de ulei, o punga cu zahar-cred ca asta era in punga - si un pet de 1 litru de Burger); frumos a fost ca usile microbuzului erau pazite de doua " activiste" solide, cu parul vopsit portocaliu (deh !), care au fost date cu cracii in sus si impinse in afara viermuielii. :D :lol: :D :lol: :D :lol:
Cam in 3-4 minute s-a terminat totul, inclusiv vreo 2-3 geamuri ale microbuzului. Au ramas sa se vaicareasca si sa-si numere vanataile soferul si cele doua "politiciene". :lol: :lol: :lol:

Am inteles ca si ieri au fost "la datorie" si probabil vor veni si maine. Ma vor gasi cu camera video pregatita ! :idea:
Geo

Re: Unde esti tu, Caragiale ?

Post by Geo »

Doctoru' e mai zgârcit: doar o găleată (albă, ce e drept... dar tot inscripţionată "Sorin Oprescu - Hai România") şi un amărât de steguleţ din hârtie cu acelaşi mesaj...
Ce e drept, nu le distribuie pe stradă ci la unul din (multele, prea multele pentru ce buget se "lauda" că are) sediile lui de campanie. Care, ca să vezi! - acum vreo două luni erau spaţii comerciale de primă mână oferite la închiriere de Primăria Generală !!!
Pomană decentă, cu iz de cartierul Primăverii - fără înghesuială, fără răcnete...

Ce am mai văzut? În sfârşit, apar şi Voiculescu şi Văntu alături de Iliescu, Geoană şi Hrebenciuc pe un fluturaş electoral !!! Tot e bine - măcar acum să ştim şi noi pe cine putem vota...

Aşa că, Cezar, nu eşti singurul care s-a distrat astăzi !!
Pescuitul = Relaxare în natură
cezar

Post by cezar »

Mie mi-a placut scena cu pupezele alea tavalite pe jos ! :lol: :lol: :lol:
Merita toti banii !

Cat despre cadouri electorale, toti fac asa, da-i dreak !
Mai decent (Crin Antonescu da un bec si o poza cu autograf, Becali a dat geci si tenisi prin mahala la el, Geoana tricouri cu sigla PSD si brichete care nu se aprind, C.V. Tudor poze cu el la mormantul lui Avram Iancu etc; doar K. Hunor nu mi-a dat nimic, desi asi fi pus macar mana pe una din "bunaciunile" care-l inconjurau miercuri) ;)
Adar Marian

Post by Adar Marian »

cezar wrote: Cat despre cadouri electorale, toti fac asa, da-i dreak !
C.V. Tudor poze cu el la mormantul lui Avram Iancu
Era mai misto invers.
PETER

Post by PETER »

cezar wrote:Mie mi-a placut scena cu pupezele alea tavalite pe jos ! :lol: :lol: :lol:
Merita toti banii !

Cat despre cadouri electorale, toti fac asa, da-i dreak !
Mai decent (Crin Antonescu da un bec si o poza cu autograf, Becali a dat geci si tenisi prin mahala la el, Geoana tricouri cu sigla PSD si brichete care nu se aprind, C.V. Tudor poze cu el la mormantul lui Avram Iancu etc; doar K. Hunor nu mi-a dat nimic, desi asi fi pus macar mana pe una din "bunaciunile" care-l inconjurau miercuri) ;)
:lol:
Nene, pune-ti pofta-n cui, ca-ti creste colesterolu'........ :lol:
http://www.pescarulclujean.com

Take it a smile to your face,
it's so nice to be happy!
Geo

Post by Geo »

cezar wrote:.... desi asi fi pus macar mana pe una din "bunaciunile" care-l inconjurau miercuri) ;)
Bine că nu citeşte toate postările cine ştiu eu ...
Pescuitul = Relaxare în natură
cezar

Post by cezar »

Adar Marian wrote:
cezar wrote: Cat despre cadouri electorale, toti fac asa, da-i dreak !
C.V. Tudor poze cu el la mormantul lui Avram Iancu
Era mai misto invers.
Sigur ca era mai misto, dar nici asa nu-i totul pierdut. Toata jmecheria este sa nu-i pitesti furiosului borcaunul cu Rudotel! ;)
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

cezar wrote: alegatorii intra pe rand, voteaza cu cine trebuie, pozeaza buletinul de vot cu telefonul mobil pus la dispozitie de "organizatorul Gore", la iesire restituie telefonul, se verifica poza, iar votantii pleaca acasa cu 100 lei pt. stampila T.B., plus 50 lei pt. DA la referendum.
Scump,domne,scump! :lol: La mine,Crin(ul) e mai ieftin! :D :D :D Urmand aceeasi tehnica,votantii alesi pe spanceana,primesc pt un vot cu Antonescu "doar" 50 lei! :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Cafenea”