Saramura

Discuţii fără iz de peşte

Moderator: dutustoica

rebeu

Re: Saramura

Post by rebeu »

Cum era aia cu melcii? Aia din film! Da! AIA!!!
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
costin stefanescu
Moderator

Post by costin stefanescu »

Claudiule,pe asta n-am incercat-o,mi se pare super ideea cu crusta de sare,cred ca este asa cum spui tu,saramura de apartament,supermisto,o sa incerc,da' frate esti cam zgarcit cu detaliile la partea cu saramura,vedem acolo o ciorba dar nu stim ce contine,mai lasa secretele si da-o pe fata! :lol:
Claudiu

Post by Claudiu »

Frate, e simplu: apa, sare, o lingura ulei, rosii, usturoi, un ardei iute si marar sau patrunjel. Atat!
Intreaba-l pe mr. Cezar despre saramura, ca e aproape reteta lui...furata de mandea la Vadu :mrgreen:
costin stefanescu
Moderator

Post by costin stefanescu »

pai nu e chiar asa fratioare,saramura lui Cezare lucru e complicat,are el niste mosmoande care le tine la secret plus basca ca toate legumele le frige intai pe gratar si apoi le baga-n zama',pe cand in apartament care e solutia,evident in afara sa afumi casa :lol:?
Claudiu

Post by Claudiu »

Pai eu d'aia am spus ca-i aproape ca a lui Cezar ;)
Legumele n-ar fi multe de copt, doar rosiile pe care si eu le pun la copt de obicei, dar acum n-a mai fost cazul pentru ca am avut rosii coapte la borcan de la socrinela :)
Sa stii ca nu trebuiesc multe mosmoande pentru ca saramura sa fie gustoasa; pestele ar trebui sa joace rolul principal in toata ciorba asta. Apropo's, ca sa coci rosiile fara prea mult deranj, incearca la cuptor. N-am vrut sa dau detalii despre zeama pentru ca stiu ca fiecare are reteta lui, gusturile lui si nu ma bag eu in ele :D
Hai, incearc-o p'asta si vezi daca-ti place! ;)
Post Reply

Return to “Cafenea”