LAGUNA 480 IMPOZIT
Moderator: dutustoica
-
LAGUNA 480 IMPOZIT
Am o barca cu vasle Laguna 480 cumparata pe firma.Primaria din Galati ma obliga sa platesc un impozit de 980 RON anual incadrand barca mea in categoria "Nave de sport si agrement". Am contestat incadrarea in aceasta categorie aratand ca ambarcatiunea mea nu are mod de propulsie si ca ea (barca) "poate fi propulsata" prin forta umana,deci trebuie incadrata in categoria "barca cu vasle folosita in alte scopuri" si impozitata cu 48 RON anual .La contestatia mea mi s-a raspuns ca vaslele alaturi de motoare cu elice ,jet de apa sunt tot un mod de propulsie ... si daca nu-mi convine sa ma adresez instantei !!!(Ca si cum ai spune ca bicicleta are mod de propulsie, invarti cheia in contact si merge) . Va rog domnilor din alte judete, posesori de Laguna 480 sa-mi trimiteti o copie scanata dupa declaratia dvs.de impunere pentru a o prezenta in instanta si a arata ca se face o incadrare gresita la Galati . Ajutati-ma sa inving MONSTRUL acesta care este incompetenta ,rautatea...Adresa mea de e-mail este : office@feroplastic.ro
Re: LAGUNA 480 IMPOZIT
Nu cred ca cineva iti va trimite un asemenea document personal..............
Sa-ti arate baza legala, sau vezi in codul fiscal si apoi te bati cu ei ...........fa o cerere catre seful serviciului de taxe si impozite si vezi ce-ti raspunde in SCRIS.
Abia apoi te poti adresa ceva mai sus .......... dar nu cred ca in instanta, mai degraba ceri audienta direct la primar...........parerea mea ...........
Bafta.
Sa-ti arate baza legala, sau vezi in codul fiscal si apoi te bati cu ei ...........fa o cerere catre seful serviciului de taxe si impozite si vezi ce-ti raspunde in SCRIS.
Abia apoi te poti adresa ceva mai sus .......... dar nu cred ca in instanta, mai degraba ceri audienta direct la primar...........parerea mea ...........
Bafta.
Valic
0744 644 368
0744 644 368