Aici ne prezentam!

Dacă doreşti să te cunoaştem mai bine, scrie-ne despre tine: cine eşti, de unde eşti, de când şi pe unde pescuieşti, etc.

Moderators: dutustoica, PETREMAN

cezar

Re: Aici ne prezentam!

Post by cezar »

nelu p wrote:Bine v-am gasit!
Papazian Ion, 47 ani, constantean, navigator de meserie si BOLNAV de Dunare! Pacat ca meseria imi rapeste prea mult timp si tanjesc mereu dupa expeditii asa cum vad ca faceti voi. Peste cateva zile plec pe mare, dar la intoarcere ( prin iunie) sper sa am onoarea de a deveni membru in clubul vostru si sa va ajut , atat cat imi va permite timpul, la actiunile de la malul marii si nu numai....
Pana atunci fire intinse si zile minunate cu prietenii in expeditiile ce vor urma!
Numai bine!
Bine ai venit ! Cred ca am vorbit la telefon anul trecut !

Vant din pupa pe mare si sa te intorci cu bine !
nelu p

Post by nelu p »

Multumesc de urari !
Da Cezar, am vorbit la telefon in vara lui 2008 si ai avut bunavointa sa ma orientezi pe bratul Macin catre zona aceea mirifica de la Peceneaga. Minunate locuri, ca de altfel multe alte zone de la mal de Dunare....
Numai bine!
Sa ne auzim sanatosi!
marin1

Post by marin1 »

va salut,v-am cautat o vreme(ati disparut din aps).38 ani electrician si pescar de dunare in devenire :lol: :lol: :lol: e greu dar nu imposibil
Last edited by marin1 on 02 Feb 2010, 18:58, edited 1 time in total.
valibu

Post by valibu »

pescar de dunare poate ... :roll: :roll: :roll:
electrician in devenire poate :D :D :D
am glumit, bun venit!
Bunicul

Post by Bunicul »

Tudor Ion. 39 spre 40. De ani. Nini pentru prieteni Bunicul pentru cine ma cunoaste. La multi ani sanatate si fericire. Ma bucur ca v-am reintalnit sau intalnit dupa caz. Ne vom vedea in carne si oase la cafenea. Vorbesc putin ascult mult doar asa putem invata.
Telefon: 0722.238.714
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

Bine ai venit,Bunicule!Vezi ca ne tinem de cuvant?Am promis in iesirea de la Chilia ca o vom face,si am facut-o!Ma bucur ca esti langa noi!
cezar

Post by cezar »

marin1 wrote:va salut,v-am cautat o vreme(ati disparut din aps).38 ani electrician si pescar de dunare in devenire :lol: :lol: :lol: e greu dar nu imposibil
Te contrazic, prietene ! A disparut APS-ul din noi !!! ;) Mai bine zis, noile preocupari ale APS-ului nu se mai intalneau cu ale noastre.
pescarul33

Post by pescarul33 »

Bine v-am gasit !!!
Daniel Craciun (alias pescarul33 si prin alte forumuri),locuiesc in Chitila ,Ilfov , casatorit , 30 de ani, pescuiesc de vreo 20 dar nu am invatat inca toate tainele, viitor membru al APC21, unde sper sa prind si eu gustul pescuitului la dunare, alaturi de pescarii deosebiti pe care i-am cunoscut prin intermediul cafenelei .
ce stiu sigur: sunt un mare visator !!! ce nu stiu sigur: cand o sa ma trezesc? !!!
Dumitrescu Iancu

pescarul33 wrote:Bine v-am gasit !!!
Daniel Craciun (alias pescarul33 si prin alte forumuri) , casatorit , 30 de ani , pescuiesc de 20 dar nu am invatat inca toate tainele, viitor membru al APC21 unde sper sa prind si eu gustul pescuitului la dunare, alaturi de pescarii deosebiti pe care i-am cunoscut prin intermediul cafenelei .
Acu`,nu`sh cat de deosebiti or fi ca pescari,da` ca oameni poti fi sigur ca`s aparte! :lol: :lol: :lol:
Bine ai venit!
FAE

Post by FAE »

:D SALVE :D
Dane bine ai venit...sau mai bine zis bine ne-am regasit...lasa-i mah in pace cu dunarea lor... :lol: ...acolo "le ia curentul firele"..."e cite uni care stiu la ce m-a refer" :mrgreen: ,IANCULE ...nu ai somn...??? :lol: sau se invirte casa cu tine...??? :lol:
;) SA TRAITI BINE ;)
SA TRAITI MULT MAI BINE.
Tel: 0722.914.826.
pescarul33

Post by pescarul33 »

Dumitrescu Iancu wrote:
pescarul33 wrote:Bine v-am gasit !!!
Daniel Craciun (alias pescarul33 si prin alte forumuri) , casatorit , 30 de ani , pescuiesc de 20 dar nu am invatat inca toate tainele, viitor membru al APC21 unde sper sa prind si eu gustul pescuitului la dunare, alaturi de pescarii deosebiti pe care i-am cunoscut prin intermediul cafenelei .
Acu`,nu`sh cat de deosebiti or fi ca pescari,da` ca oameni poti fi sigur ca`s aparte! :lol: :lol: :lol:
Bine ai venit!
ok! ca oameni, m-am convins . ai si tu dreptate. ca pescari trebuie sa-i vad in exercitiu
ce stiu sigur: sunt un mare visator !!! ce nu stiu sigur: cand o sa ma trezesc? !!!
pescarul33

Post by pescarul33 »

FAE wrote::D SALVE :D
Dane bine ai venit...sau mai bine zis bine ne-am regasit...lasa-i mah in pace cu dunarea lor... :lol: ...acolo "le ia curentul firele"..."e cite uni care stiu la ce m-a refer" :mrgreen: ,IANCULE ...nu ai somn...??? :lol: sau se invirte casa cu tine...??? :lol:
;) SA TRAITI BINE ;)
care curent ? al apei sau al electrozilor electricienilor ? :? :?:
Dumitrescu Iancu

pescarul33 wrote:
;) SA TRAITI BINE ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: E o gluma a noastra:Fae s-a "scapat" odata ca el nu merge la Dunare pentru ca-i plimba curentul apei firele de la lansete! :lol: :lol: :lol: Bineinteles ca l-am tinut minte si l-am "taxat" de cateva ori! :lol: Vad ca s-a obisnuit deja si se ironizeaza singur! :lol: :lol: :lol:
Fae,iar ai ratat o super-petrecere!Sper sa nu te obisnuiesti cu... rateurile:lol: :lol: :lol:
pescarul33

Post by pescarul33 »

Dumitrescu Iancu wrote:
pescarul33 wrote:
;) SA TRAITI BINE ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: E o gluma a noastra:Fae s-a "scapat" odata ca el nu merge la Dunare pentru ca-i plimba curentul apei firele de la lansete! :lol: :lol: :lol: Bineinteles ca l-am tinut minte si l-am "taxat" de cateva ori! :lol: Vad ca s-a obisnuit deja si se ironizeaza singur! :lol: :lol: :lol:
Fae,iar ai ratat o super-petrecere!Sper sa nu te obisnuiesti cu... rateurile:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sincer nu e de ras ca si eu pana la prima iesire la dunare eram de aceeasi parere . si chiar asa am patit ca prima data , nestiind nimic de pescuitul pe dunare, m-am dus cu plumbi de 40g :roll: :roll: :lol:
alex

Post by alex »

Salutare.
Alexandru Iulian Chitu,nascut la 17.05.1981 in Bucuresti. Pescar amator cam de pe la 6 ani,cand inca se mai prindea crap pe ostrovul de la Delfinului iar "balta Oltenitei" nu era populata cu somn african. In prezent, pescar de Dunare si Delta atat cat timpul imi permite.

Voie buna si fire-ntinse!
FAE

Post by FAE »

:D SALVE :D
Bine ai venit...dar am o intrebare la tine...(din pura curiozitate) al cui esti tu din ostrov....pe ce strada ai stat...??? :? ...si "io sint nascut crescut acolo...in rest...sa auzim de bine
;) SA TRAITI BINE ;)
SA TRAITI MULT MAI BINE.
Tel: 0722.914.826.
alex

Post by alex »

Bine ai venit...dar am o intrebare la tine...(din pura curiozitate) al cui esti tu din ostrov....pe ce strada ai stat...??? :? ...si "io sint nascut crescut acolo...in rest...sa auzim de bine
;) SA TRAITI BINE ;)
Bine v-am gasit.
Nu sunt al nimanui de acolo. Dar pescuiam acolo cand eram copil.
S-auzim de bine.
Dumitrescu Iancu

Bine ai venit,Alex!Tine aproape si urmareste programul de activitati al asociatiei!(am inceput deja sa bifam actiunile realizate! ):lol: :lol: :lol:
ALIN66

Post by ALIN66 »

Chiriac Alexandru ,prietenii-mi spun ALIN,pescar de la varsta de 5 ani,actualmente am 44,am o sotie frumoasa(doar azi e VALENTIN'S DAY),doi copii,nascut crescut in Bucuresti,iubitor de natura,dornic de noi prietenii si de noi aventuri la pescuit,mai ales daca partidele de pescuit au loc pe malul DUNARII sau in DELTA!Lucrez la metrorex(mecanic locom+rem),am sau mai bine zis fac parte dintr-un grup care cu orice ocazie,in limita timpului liber,evadeaza in natura la pescuit!Imi pare bine ca am fost acceptat pe site,abia astept sa ne cunoastem daca nu la o partida ,la cafenea!fire-ntinse va doresc!p.s:tel de contact-0730088867/0745090668!
0730088867/0745090668-Iubiti natura!!!!!!Merita!!!!!!
valic

Post by valic »

Bine ai venit Aline,

Tine aproape si nu vei regreta.

Cele bune.
Valic
0744 644 368
Post Reply

Return to “Prezentări”