OK, dar nu e rezonabil sa pariezi cand stii rezultatul dinainte... nu vreau sa-mi stea berea in gat...Mihai Vinturache wrote: Ono, merg la lada de bere, asa ca o facem, prima data cand ne vedem pe malul vreunei garle.

Moderator: Pacapescarul
OK, dar nu e rezonabil sa pariezi cand stii rezultatul dinainte... nu vreau sa-mi stea berea in gat...Mihai Vinturache wrote: Ono, merg la lada de bere, asa ca o facem, prima data cand ne vedem pe malul vreunei garle.
Macar am luat cosulete buneOno wrote:Cosuletele sunt bune. Daca vrei sa lansezi tare de tot, nu depasi test curve notat (inclusiv nada si momeala), o poti rupe in primii 5-15 cm de varf.
PETREMAN wrote:Macar am luat cosulete buneOno wrote:Cosuletele sunt bune. Daca vrei sa lansezi tare de tot, nu depasi test curve notat (inclusiv nada si momeala), o poti rupe in primii 5-15 cm de varf., dar batul se,, pupa ,,cu mulineta?intreb ca le-am luat cam dupa ureche ...fara sa intreb si vroiam o parere despre ele, tinand cont ca s-a discutat pana acum de lungimi ale batului intre 3 si 4 m iar la mulinete de 4000-5500 .
P.S Care este test curve? 6lb sau 10-40gr?
Da mah e un bat cu putere ( TC ) 10-40 de grame. Asta inseamna ca batul face un unghi de 90 de grade exact pe greutatea aia ( maxima ) undeva. Tot in acel loc poti vedea si ce actiune are lanseta: de varf ( rapida, extra fast, s.a. ), semiparabolica ( mai moale sau cu actiune medie sau de mijloc ) sau parabolica ( cu actiune mai puternica, heavy, etc ).PETREMAN wrote:![]()
![]()
. Poi fratimiu insa tu vb de 6 lb
?
Pai daca asa scrie pe bat.....Shakespeare Omnix Quiver 9ft 2,7m -6lb 10-40gr.....![]()
Va fi bun insa pe canalele si raurile de pe langa Bucuresti.
E brici atunci .....m-am linistit![]()
![]()
Oricum o sa-l iau cu mine la Mila si maine il testezMiyagi wrote:Poi fratimiu insa tu vb de 6 lb? [in quote]
Si totusi Petre cred ca e vorba de puterea liniei pe care o suporta batul. Poate ma insel. Sunt convins caci Catalin ne poate lumina in cazul asta.