Moderator: Pacapescarul
Cum sa bati copilul, bre? Dupa ce ca nu ti-a cerut bani de baltaAdar Marian wrote:Zice-se ca ce naste din pisica, tot soareci mananca!
Pai sa va spui ce m-a facut s-ajung la concluzia asta:
- Aseara-mi vine flacaul si ma roaga, daca vreau, sa-i dau una (macar) din lansete si bani cat sa-si cumpere rame si viermusi, ca vrea sa plece maine (azi) la peste. L-am intrebat un' se duce si a dat-o cotita, ca nu stie inca, c-o sa mai vorbeasca cu prietenii, ca se mai gandesc, chestii-socoteli (ma omori, nea Pantazi!). Am insistat in a-i cere explicatii, plus ca nu-ntelegeam cum de nu-mi cere bani si pentru taxa, alt motiv sa ma-ngrijorez, sa-i spun ca-i prohibitie, sa se fereasca de necazuri, sa aiba grija - stiti si voi cum e, majoritatea fiind parinti.
Daca n-ar fi oblu si capos, mai c-as avea indoieli privind paternitatea, dar semanand intr-o asa mare masura atat mie cat si unui catar, nu mai tre' sa-mi fac griji , macar nu de genul asta, motiv ce m-a facut sa renunt, odata ce mi-am dat seama ca n-o sa scot altceva de la el.
Treaba-i ca acu' douaj' de minute mi-a intrat in casa cu cinci kile de somotei in juvelnic.
- Unde-ai fost, ba, pe ce balta l-ai prins?
- Tata, nu-ti spun. Nu te supara, da' pa urma tu te-apuci si scrii pe forumul vostru, dupa care noi putem sa cautam mult si bine alta garla, ca acolo n-o sa mai fie loc de voi!
Ia ziceti-mi acuma: io ce sa fac? Sa-l bat?
Pesemne ca e d`ala pitic si galben pe burta, luat pe pantelimon, de la "marcutza in aval"...Adar Marian wrote:.......Treaba-i ca acu' douaj' de minute mi-a intrat in casa cu cinci kile de somotei in juvelnic.
- Unde-ai fost, ba, pe ce balta l-ai prins?
- Tata, nu-ti spun. Nu te supara, da' pa urma tu te-apuci si scrii pe forumul vostru, dupa care noi putem sa cautam mult si bine alta garla, ca acolo n-o sa mai fie loc de voi!
Ciudat vorbesti de mama lui...Adar Marian wrote: flacaul (...) semanand intr-o asa mare masura atat mie cat si unui catar...
Eu as sugera ca mai intai sa ii fie explicat ca nu este frumos sa tina doar pentru el si ca la fel i s-ar putea sa i se intamlpe si lui...etc.Adar Marian wrote:...
Marian,Adar Marian wrote:Adar Marian scrie: "semanand intr-o asa mare masura atat mie cat si unui catar..." si
"ar fi de dorit ca pe viitor sa-ncerci aprofundari atente in privinta sensului si abia dup-aia sa te risti c-o replica."
Mon cher, una din locatiile productive si atragatoare in perioada asta e Izbiceni; ai vazut vreo referire pe undeva, pe oricare dintre forumurile de pescari?mikcutu wrote: Eu as sugera ca mai intai sa ii fie explicat ca nu este frumos sa tina doar pentru el si ca la fel i s-ar putea sa i se intamlpe si lui...etc.
...dar nu cu bataia.![]()
Mariane ............... las-o frate mai moale ........... parerea mea............... in rest faci cum vrei ........... no more comment ........... pls.......Adar Marian wrote:Mon cher, una din locatiile productive si atragatoare in perioada asta e Izbiceni; ai vazut vreo referire pe undeva, pe oricare dintre forumurile de pescari?mikcutu wrote: Eu as sugera ca mai intai sa ii fie explicat ca nu este frumos sa tina doar pentru el si ca la fel i s-ar putea sa i se intamlpe si lui...etc.
...dar nu cu bataia.![]()
Vali, multam de sfat, de data asta chiar am sa tin seama de el.valic wrote: Mariane ............... las-o frate mai moale ........... parerea mea............... in rest faci cum vrei ........... no more comment ........... pls.......
Vezi, Gagimane, asta mi-e placut mie intotdeauna la tine: spiritul deductiv deosebit de dezvoltat !Eugen Fetes wrote:Adica, ce vrei sa spui Mariane? Ca o lasi mai moale, sau ca ti se inmoaie? Care-i conjunctura? Chiar pui la suflet orice aberatie se scrie pe forumul asta? Nu ai invatat de "ignore"? Vrei sa spui cu alte cuvine ca "Alta Marie, dar cu aceiasi palarie"?
Grasane,Eugen Fetes wrote:Adica, ce vrei sa spui Mariane? Ca o lasi mai moale, sau ca ti se inmoaie? Care-i conjunctura? Chiar pui la suflet orice aberatie se scrie pe forumul asta? Nu ai invatat de "ignore"? Vrei sa spui cu alte cuvine ca "Alta Marie, dar cu aceiasi palarie"?
Mama ce ma mananca limbavalic wrote:Grasane,Eugen Fetes wrote:Adica, ce vrei sa spui Mariane? Ca o lasi mai moale, sau ca ti se inmoaie? Care-i conjunctura? Chiar pui la suflet orice aberatie se scrie pe forumul asta? Nu ai invatat de "ignore"? Vrei sa spui cu alte cuvine ca "Alta Marie, dar cu aceiasi palarie"?
Fii frate mai clar, ca am citit mesajul tau de zece ori si nu am inteles nimic.
Detaliaza mai pe intelesul astora ca mine mai greu de cap.
Cele bune.