Tehnici si locuri de pescuit in Delta
Moderator: Pacapescarul
-
Re: Tehnici si locuri de pescuit in Delta

Last edited by forgo dorin on 27 Feb 2011, 00:58, edited 1 time in total.
-

Last edited by forgo dorin on 27 Feb 2011, 00:59, edited 1 time in total.
-

Last edited by forgo dorin on 27 Feb 2011, 00:59, edited 1 time in total.
-

Last edited by forgo dorin on 27 Feb 2011, 01:00, edited 1 time in total.
-

Last edited by forgo dorin on 27 Feb 2011, 01:00, edited 1 time in total.
-
Ultimul este un crap pe care l-am prins la Rosu acum doi ani
domnul cu somnul, l-a prins la lanseta ce o tine in mana?
Za dacs cam from za tracs!
-

Last edited by forgo dorin on 27 Feb 2011, 01:01, edited 1 time in total.
-

-

-

Last edited by forgo dorin on 27 Feb 2011, 01:02, edited 1 time in total.
-

Last edited by forgo dorin on 27 Feb 2011, 01:03, edited 1 time in total.
-
Fiecare din pozele de mai sus are si o mica istorioara ce reprezinta amintiri placute din viata mea de pescar amator
In afara de acdeia cu somnul dar si la aceea am asistat si chiar este o poveste frumoasa
In afara de acdeia cu somnul dar si la aceea am asistat si chiar este o poveste frumoasa
- modigliani
Nea Vali , asa e . Fiecare cu fair-play-ul lui . Numa' ca unele fair play-uri sunt ..... mai fair play ca altele .Valentin Petrovici wrote:Am crezut că a-ţi spune părerea atunci cînd vrei este ceva normal. Fără frica de a fi tras de urechi şi de perciuni ca la şcoală. Mai ales că era vorba de pescuit şi eram pe subiect. M-am înşelat însă. Sunt cîţiva colegi care se consideră mai citiţi şi mai evoluaţi cenuşiu decît restul şi dăi cu …ham ham.
Ironici, subtili, miştocari…. Folosesc cuvinte măreţe, pline de tîlc şi alte cele cuvenite bunelor maniere. Vorbesc chiar de fair play. Vorbesc în genere dar cu bătaie. Păcat. Cred totuşi că acest mod de a dovedi că eşti cine crezi era mai util în cadrul familiilor domniilor voastre. Aici suntem o asociaţie de pescari şi există riscuri destul de mari să nu fiţi înţeleşi. De. Pescarii sunt pescari. Fiecare cu manierele lui. Fiecare cu fair play - ul său.
Dupa o seara tensionata mi-am cerut scuze . Singura pretentie ce-o am este sa stiu daca sunt primite sau nu ! Ori lasam ,, tunurile " sa se odihneasca , ori tragem de cateva ori aer in piept si continuam cu salvele . Nu de alta , nene , da' sa stiu cum stau ! Si sa mai stiu ce-am de facut . E simplu si barbateste ce spun io aici .
,, Injectii " d-astea lansate sub stindardul , vezi Doamne , al diplomatiei , dar care au trimitere ..... departe , nu fac decat sa irite in continuare .
Am intrat in aceasta comunitate plin de deschidere . ca oricine , am nervii si orgoliile mele . Asadar sunt supusul lor . prin postarea de mai devreme consider c-am facut un compromis elegant care-ar trebui privit la fel de elegant . Daca nu se poate , repet , stiu pe ce ,, calc " si stiu cum joc in continuare .
Nene Cezar , stim ca nu-i aici nici pension si nici scoala de fete . dar scuzele sunt scuze . Am exagerat , am realizat acest lucru , incerc sa domolesc spiritele , .... alea-alea , cum pot si eu . Dar daca n-am cu cine .... nu vreau decat sa stiu asta . barem sa nu mai pierd timpu' aiurea .
repet : suntem nepescuiti , iritati de iarna , pusi pe balamuc , etc . Ce-ar fi mai potrivit aici decat sa fim concilianti ??? Ca de a fi combatanti ..... e usor , nene , si ne iese .... la perfectie ! Numa' ca nu-i constructiv . ( zic si eu )
"in livada de ciresi ..... degeaba incerci sa cauti prune . Trebuieste sa cauti in livada de pruni . Unde degeaba vei incerca sa gasesti cirese . Ca atare ..... umbla din livada in livada . Iti vei umple cosul de ..... FRUCTE !"
Buna seara,
Pictore draga, dupa citat, cred ca eu eram cel vizat, cred ca acum scriam postarea concomitent, nu mai pun citatul.
Stimate Dl Petrovici, este normal si chiar necesar sa avem pareri diferite. Pentru ca de aici vine placerea unei discutii.
Prefer acasa, in societate, o gluma decat o insulta.
Iar chestia cu fiecare "cu fair play-ul lui "
Imi pare rau ca va contrazic, dar ori ai, ori nu ai o atitudine fair !
Acest mesaj nu este o incercare de realimentare a unei dispute.
Va asigur ca va respect si voi avea o atitudine fair fata de Dvs. Sunt convins ca am multe de invatat in continuare.
Sanatate multa, grabnica refacere si sa ne vedem cu bucurie pe malul apei.
Cu stima
Pictore draga, dupa citat, cred ca eu eram cel vizat, cred ca acum scriam postarea concomitent, nu mai pun citatul.
Stimate Dl Petrovici, este normal si chiar necesar sa avem pareri diferite. Pentru ca de aici vine placerea unei discutii.
Prefer acasa, in societate, o gluma decat o insulta.
Iar chestia cu fiecare "cu fair play-ul lui "
Imi pare rau ca va contrazic, dar ori ai, ori nu ai o atitudine fair !
Acest mesaj nu este o incercare de realimentare a unei dispute.
Va asigur ca va respect si voi avea o atitudine fair fata de Dvs. Sunt convins ca am multe de invatat in continuare.
Sanatate multa, grabnica refacere si sa ne vedem cu bucurie pe malul apei.
Cu stima
.
Last edited by Valentin Petrovici on 23 Feb 2011, 11:37, edited 1 time in total.
OFF TOPIC !
esti rautacios acum ... ..POSTEAREA (TA) DE DE MAI SUS ESTE CUMVA ONN?...TOTI AM FOST OFF...DECI SA NU ARUNCAM MATZA LA ALTU IN GRADINA....
PS. FUGITI REPEDE DE V A PESCUITI FRATE ...CA OR SA IASA SCANTEI PAN LA URMA
APROAPE TOT TOPICU ESTE OFF.....NU MAI FITI RAUTACIOSI....SA TRAIM MULT SI BINE .....SI MULTA BAFTA...PAREREA MEA...SA I L FAC FERICIT PE UN PRATAN...
Lorelai wrote:OFF TOPIC !
ghinozo wrote:
esti rautacios acum ... ..POSTEAREA (TA) DE DE MAI SUS ESTE CUMVA ONN?...TOTI AM FOST OFF...DECI SA NU ARUNCAM MATZA LA ALTU IN GRADINA....
PS. FUGITI REPEDE DE V A PESCUITI FRATE ...CA OR SA IASA SCANTEI PAN LA URMA
Lorelai wrote:OFF TOPIC !
Plecam in Delta, bre, n'auzisi ! Moamăăă, cand ma gandesc la Sambureşti-ul ăla...O merge fiert, cu scorţişoară şi cu coajă de măr Ionathan

ma inscriu paharnic
....