Tehnici si locuri de pescuit in Delta

Întrebări, răspunsuri, comentarii

Moderator: Pacapescarul

rebeu

Re: Tehnici si locuri de pescuit in Delta

Post by rebeu »

He he! Grea treabă! Nu-l căuta degeaba! Pur şi simplu aşa ceva nu s-a născut încă! :lol: :lol: :lol:
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
Lorelai

Post by Lorelai »

Dorine, da-i inainte !
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
raitmaerg

Post by raitmaerg »

subscriu. Nea Dorine da-i inainte.
dintr-un om sanatos faci un pescar dar dintr-un pescar nu mai faci om sanatos.
<*)))))>{ Georgian Raitmaer <*)))))>{
raitmaerg@yahoo.com/0720499965
http://propescuit.blogspot.com/
forgo dorin

Post by forgo dorin »

:?:
Last edited by forgo dorin on 27 Feb 2011, 00:56, edited 1 time in total.
modigliani

Post by modigliani »

forgo dorin wrote:Stati putin sa imi revin si ii dau eu
Multumesc de incurajare
Goooooooo Planet !!! ;)
"in livada de ciresi ..... degeaba incerci sa cauti prune . Trebuieste sa cauti in livada de pruni . Unde degeaba vei incerca sa gasesti cirese . Ca atare ..... umbla din livada in livada . Iti vei umple cosul de ..... FRUCTE !"
ghinozo

Post by ghinozo »

fotograf ...nefotograf...tu zine ...ca daca o 'iei prin telina' ......te sculam noi......
ps-pe mine unu nu m ai 'aburit' cu poza aia sa stii...se vedea de la 4 poste ca e lucrata...dar omu ..care a lucrat o nu sa gandit si la detalii...in fine dao'... drq de poza ...baga literatura.....dar te rog....alege pozele pe spranceana...ca acu suntem geana pe tine.... :lol: :mrgreen:

forgo dorin wrote:Stati putin sa imi revin si ii dau eu
Multumesc de incurajare
modigliani

Post by modigliani »

ghinozo wrote:fotograf ...nefotograf...tu zine ...ca daca o 'iei prin telina' ......te sculam noi......
ps-pe mine unu nu m ai 'aburit' cu poza aia sa stii...se vedea de la 4 poste ca e lucrata...dar omu ..care a lucrat o nu sa gandit si la detalii...in fine dao'... drq de poza ...baga literatura.....dar te rog....alege pozele pe spranceana...ca acu suntem geana pe tine.... :lol: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cica sa nu-l iubesti pe ,, nebunu' " asta !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"in livada de ciresi ..... degeaba incerci sa cauti prune . Trebuieste sa cauti in livada de pruni . Unde degeaba vei incerca sa gasesti cirese . Ca atare ..... umbla din livada in livada . Iti vei umple cosul de ..... FRUCTE !"
forgo dorin

Post by forgo dorin »

Last edited by forgo dorin on 27 Feb 2011, 00:56, edited 1 time in total.
modigliani

Post by modigliani »

forgo dorin wrote:Tare as vrea sa ne cunoastem pe malul apei
Pai ..... ,, dezvolta " ! Cum facem ??? 8-)
forgo dorin

Post by forgo dorin »

Last edited by forgo dorin on 27 Feb 2011, 00:57, edited 1 time in total.
Lorelai

Post by Lorelai »

Suntem buni de experti ! Stim sa citim poze !
Si cand ne dam cu parerea, ca noi sa fie !
In rest putin ne pasa Ca asa suntem noi , pescari dintr-o bucata, aici la noi pe forum.
Nu inghitim nimic, radem tot.
Ma rog, nu tot... nu pe ...toata lumea !
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
modigliani

Post by modigliani »

Stimati domni , aseara s-a cam exagerat in acest topic . Eu imi cer scuze pentru postarile incisive .
Suntem in prag de primavara , suntem nepescuiti , suntem dominati de orice altceva ce-ar trebui sa ne tina gramada , sa faca sa ne simtim bine unii langa altii , sa faca in asa fel incat acest forum sa-si gaseasca sensul pe care-l cautam .

Inca odata , mii de scuze .
cezar

Post by cezar »

Baieti, stati asa !

Nu cred ca trebuie sa va limitati la postari (doar) politicoase, de circumstanta. Suntem toti pescari, cu tot ce este bun, dar si rau! ;)
Si subsemnatul, atunci cand vede o captura pe forum, primul gand este la vintirele lipovenilor sau galantarele de la Selgros sau Carrefour. ;)
Nu trebuie sa nu supere ironiile sau sarjele amicale, pentru suntem asociatie de pescari, nu de misionari penticostali!
arlan

Post by arlan »

....nu mai incuraja osteni capitane, una e ironia fina sau katerinca bruta ... si alta'i ce s-a petrecut pe topic in paginile initiale pana de curand.
...tot off topic e si interventia mea, dar intre ironie si ce-o fost , e cam ashe " ...Care e diferenta dintre erotic si pervers? ...
Erotic e când folosesti pana sau fulgul. Pervers e când folosesti toatã ..........gãina..."
TG&C
"Teorie este atunci cand stii totul dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica Nu merge nimic si nu stiu de ce"

Sorin Varlan
0724.211.286 orange/ 0766517110 cosmote/ 0770202976 digi
cezar

Post by cezar »

arlan wrote:....nu mai incuraja osteni capitane, una e ironia fina sau katerinca bruta ... si alta'i ce s-a petrecut pe topic in paginile initiale pana de curand.
...tot off topic e si interventia mea, dar intre ironie si ce-o fost , e cam ashe " ...Care e diferenta dintre erotic si pervers? ...
Erotic e când folosesti pana sau fulgul. Pervers e când folosesti toatã ..........gãina..."
TG&C
Inseamna ca am avantajul de a nu fi citit paginile initiale! ;)
Valentin Petrovici

Post by Valentin Petrovici »

Lorelai wrote:Suntem buni de experti ! Stim sa citim poze !
In rest putin ne pasa Ca asa suntem noi , pescari dintr-o bucata, aici la noi pe forum.

Am crezut că a-ţi spune părerea atunci cînd vrei este ceva normal. Fără frica de a fi tras de urechi şi de perciuni ca la şcoală. Mai ales că era vorba de pescuit şi eram pe subiect. M-am înşelat însă. Sunt cîţiva colegi care se consideră mai citiţi şi mai evoluaţi cenuşiu decît restul şi dăi cu …ham ham.
Ironici, subtili, miştocari…. Folosesc cuvinte măreţe, pline de tîlc şi alte cele cuvenite bunelor maniere. Vorbesc chiar de fair play. Vorbesc în genere dar cu bătaie. Păcat. Cred totuşi că acest mod de a dovedi că eşti cine crezi era mai util în cadrul familiilor domniilor voastre. Aici suntem o asociaţie de pescari şi există riscuri destul de mari să nu fiţi înţeleşi. De. Pescarii sunt pescari. Fiecare cu manierele lui. Fiecare cu fair play - ul său.
cezar

Post by cezar »

Valentin Petrovici wrote:
Lorelai wrote:Suntem buni de experti ! Stim sa citim poze !

Am crezut că a-ţi spune părerea atunci cînd vrei este ceva normal. Fără frica de a fi tras de urechi şi de perciuni ca la şcoală. Mai ales că era vorba de pescuit şi eram pe subiect. M-am înşelat însă. Sunt cîţiva colegi care se consideră mai citiţi şi mai evoluaţi cenuşiu decît restul şi dăi cu …ham ham.
Ironici, subtili, miştocari…. Folosesc cuvinte măreţe, pline de tîlc şi alte cele cuvenite bunelor maniere. Vorbesc chiar de fair play. Vorbesc în genere dar cu bătaie. Păcat. Cred totuşi că acest mod de a dovedi că eşti cine crezi era mai util în cadrul familiilor domniilor voastre. Aici suntem o asociaţie de pescari şi există riscuri destul de mari să nu fiţi înţeleşi. De. Pescarii sunt pescari. Fiecare cu manierele lui. Fiecare cu fair play - ul său.
Asta nu-l va impiedica pe fiecare sa-si spuna parerea, Vali ! ;)
Din contradictie se naste progresul !
forgo dorin

Post by forgo dorin »

Last edited by forgo dorin on 27 Feb 2011, 00:58, edited 1 time in total.
cezar

Post by cezar »

forgo dorin wrote:Sa mai postez o poza sa nu mai postez?
Totusi daca am inceput un lucru o sa-l duc pina la capat ori cit de greu imi este/.
De fapt se mai anima Forumul.Stiu este normal ca voi sa nu aveti incredere in mine, dar nui nimic timpul le rezolva pe toate intr-o forma sau alta.
Asta este o poza cu alt prieten de-al meu in aceiasi curte cu prima.
Asta o pun si nu o mai sterg pentru ca protagonistul este oltean si se va apara singur daca este cazul
In momentul in care vor vedea "pe viu" prinderea unui monstru, vei fi crezut 100% ! ;)

In rest, noi pescarii vechi mai cautam urme de vintir, de setca, de ostie! :lol: :lol: :lol:
Ce vrei, pescarii sunt taaaare suspiciosi !
Baga mare ! :lol:
Valentin Petrovici

Post by Valentin Petrovici »

.
Last edited by Valentin Petrovici on 23 Feb 2011, 11:39, edited 1 time in total.
Post Reply

Return to “Discuţii despre pescuit”