Tehnici si locuri de pescuit in Delta

Întrebări, răspunsuri, comentarii

Moderator: Pacapescarul

ghinozo

Re: Tehnici si locuri de pescuit in Delta

Post by ghinozo »

:lol: :lol: , nu am vrt sa ma bag in seama ...mai sunt si altele...pozzitia mainii cu care i l tine...de parca ar tine o caracalina ded 3 kg...nici o grimassa nimic...o bucata la atatea kile...te cam strambi de idei oleaca...nea vali ..nu fii rau ...se poate si cu germina aia....da te solicita oleaca asa...
forgo dorin

Post by forgo dorin »

:?:
Last edited by forgo dorin on 27 Feb 2011, 00:52, edited 1 time in total.
modigliani

Post by modigliani »

Valentin Petrovici wrote: Cătălin postările mele le-am şters eu nu am aşteptat pe altul. Dar nu contează cine şi ce. Însă vreau să spun că asta nu înseamnă că dacă eu am ceva de obiectat referitor la postări să nu-mi spun părerea. Fiind legat de subiect nu cred că există motiv de stergere. Spre exemplu eu consider că fotografia cu acel crap este o făcătură. Nu ştiu a cui şi nici nu mă interesează. Este o simplă părere a mea. Să fie oare o cursă? Pentru noi de pe aici? Iată şi argumentele. Unu. Deci dacă priviţi cu atenţie degetele cu care este prins şi suspendat peştele veţi observa că este vorba de vîrful degetelor. Prima falangă. Ori la aşa mastodont nu cred că poate fi ţinut în fîrful degatelor. Doi la mînă. Degetele sunt poziţionate la gură - ureche. Ori la aşa greutate urechile peştelui cedeazâ. Trei. Pescarul respectiv parcă ar ţine un fulg nu o greuttate de 25 de kg. Încercaţi şi dvs. să ridicaţi o greutate de 25 kg în primele falange a două degete şi veţi vedea că este imposibil. Patru. Nu se cunoaşte efortul depus să ţii o astfel de greutate nici pe braţ dar nici pe faţa pescarului. Cinci. Este vorba de o specie de crap care nu prea o găsim pe la noi. Mai mult prin Spania. Şi să nu-mi spună mie dl. Oţet că aşa crap este prins la lanseta aia.
Mai nea Vali , iarta-ma frate , da' io-s mai dintr-o bucata :

Ori NU TE INTERESEAZA , ori faci ,, ancheta " fotografiei ??? Stai ca in felul asta nu mai intelegem nimic ! A nu te interesa presupune automat sa nu faci ,, etimologia " si ,, disectia " fotografiei . Ai puricat-o mai ceva ca la ,, CSI - Tulcea " .

Eu zic ca este deja evidenta repulsia si rezerva ce-o ai la adresa lui Dorin Forgo . Ori va ,, impungeti " in continuare spre deliciul statutilor pescari , ori cadeti la pace , faceti un armistitiu , sau ignorati-va . Nici noi nu suntem chiar ,, adusi de barza " . Putem citi ..... printre randuri . Si cand citim intelegem ..... ca nu-i chiar de bine ce scrii matale .

Scrii ce vrei , fireste , .... numa' nu te ,, ascunde " de dupa inocenta .
"in livada de ciresi ..... degeaba incerci sa cauti prune . Trebuieste sa cauti in livada de pruni . Unde degeaba vei incerca sa gasesti cirese . Ca atare ..... umbla din livada in livada . Iti vei umple cosul de ..... FRUCTE !"
Valentin Petrovici

Post by Valentin Petrovici »

.
Last edited by Valentin Petrovici on 23 Feb 2011, 11:41, edited 1 time in total.
modigliani

Post by modigliani »

Valentin Petrovici wrote: Bagă fotografia din nou te rog că pe urmă zice Cătălin că am postat pe lîngă subiect şi-mi şterge postarea. Pe urmă mă supăr şi eu .
Si io ! M-am bagat in discutie desi spuneam ca n-o s-o fac , si oricum sunt absolut echidistant . Insa am facut-o zicandu-mi ca totusi exista limite respectate ale fair-play-ului .

Huuuuummmmm ( vorba Rebeului .... care ne tine cate-o zi-ntreaga pe jar cu pozele ! )
"in livada de ciresi ..... degeaba incerci sa cauti prune . Trebuieste sa cauti in livada de pruni . Unde degeaba vei incerca sa gasesti cirese . Ca atare ..... umbla din livada in livada . Iti vei umple cosul de ..... FRUCTE !"
Valentin Petrovici

Post by Valentin Petrovici »

modigliani wrote:
Valentin Petrovici wrote: Cătălin postările mele le-am şters eu nu am aşteptat pe altul. Dar nu contează cine şi ce. Însă vreau să spun că asta nu înseamnă că dacă eu am ceva de obiectat referitor la postări să nu-mi spun părerea. Fiind legat de subiect nu cred că există motiv de stergere. Spre exemplu eu consider că fotografia cu acel crap este o făcătură. Nu ştiu a cui şi nici nu mă interesează. Este o simplă părere a mea. Să fie oare o cursă? Pentru noi de pe aici? Iată şi argumentele. Unu. Deci dacă priviţi cu atenţie degetele cu care este prins şi suspendat peştele veţi observa că este vorba de vîrful degetelor. Prima falangă. Ori la aşa mastodont nu cred că poate fi ţinut în fîrful degatelor. Doi la mînă. Degetele sunt poziţionate la gură - ureche. Ori la aşa greutate urechile peştelui cedeazâ. Trei. Pescarul respectiv parcă ar ţine un fulg nu o greuttate de 25 de kg. Încercaţi şi dvs. să ridicaţi o greutate de 25 kg în primele falange a două degete şi veţi vedea că este imposibil. Patru. Nu se cunoaşte efortul depus să ţii o astfel de greutate nici pe braţ dar nici pe faţa pescarului. Cinci. Este vorba de o specie de crap care nu prea o găsim pe la noi. Mai mult prin Spania. Şi să nu-mi spună mie dl. Oţet că aşa crap este prins la lanseta aia.
Mai nea Vali , iarta-ma frate , da' io-s mai dintr-o bucata :

Ori NU TE INTERESEAZA , ori faci ,, ancheta " fotografiei ??? Stai ca in felul asta nu mai intelegem nimic ! A nu te interesa presupune automat sa nu faci ,, etimologia " si ,, disectia " fotografiei . Ai puricat-o mai ceva ca la ,, CSI - Tulcea " .

Eu zic ca este deja evidenta repulsia si rezerva ce-o ai la adresa lui Dorin Forgo . Ori va ,, impungeti " in continuare spre deliciul statutilor pescari , ori cadeti la pace , faceti un armistitiu , sau ignorati-va . Nici noi nu suntem chiar ,, adusi de barza " . Putem citi ..... printre randuri . Si cand citim intelegem ..... ca nu-i chiar de bine ce scrii matale .

Scrii ce vrei , fireste , .... numa' nu te ,, ascunde " de dupa inocenta .
Cînd am spus că nu mă interesează am spus că nu mă interesează a cui este fotografia. Ai Înţeles ? Te rog nu posta pe lîng subiect şi mai ales obiect. Ţi-am spus şi mai acum cîteva zile. Te ignor şi te rog aşa să faci şi tu.
cezar

Post by cezar »

Era crap sau crapoaica :?: :?: :?: :?: :?: :?:
ghinozo

Post by ghinozo »

inca nu apucasem sa ai dam coada la o parte :lol: :lol:
modigliani

Post by modigliani »

Valentin Petrovici wrote: Ţi-am spus şi mai acum cîteva zile. Te ignor şi te rog aşa să faci şi tu.
Stai nitel ca nu cade bine !!!

Cum adica ??? Daca eu personal consider ca batii campii continuu si cu ostentatie , trebuie sa te ignor ??? Nu , nene ! Nu ! Ti-o spun !

Oricum interventia mea a fost de bun simt si venita-n scopul destinderii discutiei . Vei observa , cu putina deschidere , ca imediat am ,, echilibrat " situatia ,, dojenindu-l " pe Nea Dorin pentru dilirea pozei . Dar daca vrei neaparat sa stralucesti in ,, nemaipomenitul si colosalul " razboi ce-l duci cu .... propria imaginatie ..... ma retrag ! Sa fii sanatos !

Iar ca sa definitivam , sa lamurim , scopul unui forum , ..... plecand de la etimologia cuvantului in sine , afla nenicule ca aici VORBESTE LUMEA ! CARE CUM VREA , CARE CE-ARE CHEF ! Ori io am avut chef sa-mi exprim pozitia ! E limpede ????? :evil:

Asa am avut io chef sa scriu , asta am scris ! Si nu-mi mai da MP-uri ( la care ti-am raspuns , sa stie toata lumea , ca esti obtuz ) ce se vor a-mi timora pozitia si participarea la discutii ca ma enervez si ma voi constitui in butoiul cu pulbere pe unde scrii ( bati campii ) . E si asta suficient de clara ????????

Bun ! Daca toate-s clare mergem mai departe ...... ,, forumind " . Daca vrei totusi exclusivitate si aprobari totale , neconditionate ( sau , ma rog , abtineri in expuneri de idei ) , fa-ti nene un blog unde-l mascaresti pe Forgo cum ai chef ! Nimic si nimeni pana acum nu mi-a conditionat accesul pe forum , cu atat mai putin ,, coloratura " ideilor . Asta-ti poate fi la fel de clara ca primele doua ??????? .

Ca daca nici asta , si nici primele nu-ti sunt clare ...... ai o problema .

TOT PUNCT !
forgo dorin

Post by forgo dorin »

Last edited by forgo dorin on 27 Feb 2011, 00:53, edited 1 time in total.
rebeu

Post by rebeu »

modigliani wrote: Huuuuummmmm ( vorba Rebeului .... care ne tine cate-o zi-ntreaga pe jar cu pozele ! )
Ce să fac frate? M-au omorât aştia cu tăiatu' luminii... şi acu' ronţăie la reparat discu'...
Au tăiat lumina două secunde şi eu stau cu orele să repar discuri...

Daaaa... ştiuuuu... UPS îi spune! daaaa... hummmm... le păzeşte! :lol: :lol: :lol:
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
ghinozo

Post by ghinozo »

sa iti traiasca prietenii taticule..si sa te bucurii cu ei de viata.......asta e xplica multe..de ce nu ai zis asa,.....stim cu totii cu ce greutati se comfrunta chirurgii....e si normal sa aiba brandu ca nicu vlad :lol: :lol: :lol: ..tatusi sa sti ca trebuia sa lasi poza...asta te incrimineaza...dar eu crd altceva...tu fiind om de buna credinta...nu ti a trcut prin cap ca baiatu (don chirurg)...a auzit si el de photosop,,,si sa jucat oleaca..sa se dea mare la tine....acu te inteleg...ca ai cazut la mij;loc....da stii ceva ...noi sa fim sanatosi
ai sa traiesti si ....MULTA BAFTA
ps- frAtilor ...vad ca voi sunteti in sevraj....iesiti fratilor la pescuit ...nu v a mai certati pe forumuri .... FORUMISTILOR...PESCARI ON LINE CE SUNTETI ...va pupa tata.... SIMPATICILOR
modigliani

Post by modigliani »

rebeu wrote: UPS .....
Radule , am sa ma folosesc de expresia ta ca sa evoc faptul ca nu se poate vorbi in acest topic despre ,, TEHNICI SI LOCURI DE PESCUIT IN DELTA " ( indiferent ca au sau n-au baza reala postarile , sau au tenta comerciala ) datorita carcotelior gratuite din jurul discutiilor .

Discutia a fost ,, tarata " catre derizoriu , catre o stare conflictuala ( careia vrand-nevrand i-am dat curs ! ) directiile in care-ar fi trebuit sa decurga au fost vehement ,, sabotate " de interventii deranjante , care , ..... de ce sa nu recunoastem , au atras raspunsuri la fel de ,, off topicate " ale asistentilor/participantilor la acest topic .

Totul sacrificat pe altarul orgoliilor si-al impresiilor de superiori a unora , a unora ce nici nu pot concepe , nu pot admite pareri ce nu se potrivesc , ce nu se pleaca in fata alor lor .

Paca , mai ,, chiureteaza " odata topicul asta , dar fi in continuare cu ochii pe el . Ce-i off topic , nene , dileste fara explicatii .

C-asa-i normal . Carcoteala lui Petrovici la adresa veridicitatii pozei cu crapu' minune ..... nu-i deloc ,, tehnica sau loc de pescuit in Delta " . Oricine ce-ar zice ! Si nici replicile mele . Insa doar nu era sa tac , ce dracu' ?
Last edited by modigliani on 21 Feb 2011, 22:21, edited 1 time in total.
modigliani

Post by modigliani »

ghinozo wrote: ..tatusi sa sti ca trebuia sa lasi poza...asta te incrimineaza...
Total de acord ! Poza aia e ,, miezu' balamucului " asta . Trebuia lasata .....
forgo dorin

Post by forgo dorin »

De :?:
Last edited by forgo dorin on 27 Feb 2011, 00:54, edited 1 time in total.
modigliani

Post by modigliani »

Nea Dorine , da-i inainte , nene . Dar scurt si la obiect ! :idea:
forgo dorin

Post by forgo dorin »

.
Last edited by forgo dorin on 27 Feb 2011, 00:54, edited 1 time in total.
fatdaddy

Post by fatdaddy »

Pai.."bun venit"-ul ramane valabil ! :)
Andrei Riga
modigliani

Post by modigliani »

forgo dorin wrote:Imi pare nespus de rau de colegii care mi-au urat bun venit pe acest forum
.
Mai nea Dorine , pun e si matale-n balanta : cati ti-au urat ,, Bine-ai venit " si cati te-au luat in furci ?

Te-nteleg perfect . Esti tarat intr-o situatie infecta . Insa degajaza-te si vezi-ti de treaba dumitale . Ia-o cum trebuie :

- Ai fost elegant invitat aici ,
- Ai fost citit cu mai mare sau mai mic interes de multi ,
- Cativa au carcotit ,
- Altii ti-au luat apararea ,
- Te-ai ,, bagat " singur in unele ,
- Din altele te-au scos altii ,
- ... pensiunea-i pensiune ,
- ... pasiunea-i pasiune ,
- ... forumu'-i forum .
- ... Delta-i Delta ,
- ... una-i una ,
- ... alta-i alta !

Pune-le si dumneata cap-la-cap , trage linie , si vezi ce-ti iese . Mi-e mi-ar iesi .... ,, da-i inainte " ! Asa ca .... ,, baga " ! ;)
forgo dorin

Post by forgo dorin »

Last edited by forgo dorin on 27 Feb 2011, 00:55, edited 1 time in total.
Post Reply

Return to “Discuţii despre pescuit”