Injectat fiind de reclama care i se face, m`am oprit pe Fundulea2...pe la 7 dimineata, ceata de nu vedeam malu` opus...am aruncat o undita, timp in care Ionut (companionu` meu), a dat la apa o lanseta...imediat a venitara si pasnicu, care ne`a zis cum ca nu ne`am asezat pe locuri prinzatoare, indreptandu`ma mai catre dig, acolo unde era pamantu` batatorit si erau multe urme de scaune, galeti, etc...dupa ce`am vizionat locurile prinzatoare, m`am intors cu ideea sa strang si sa ma mut, doar ca Ionut luase un caras de fro 300gr...acesta a fost un factor hotarator si nu ne`am mai mutat...
Ca s`o scurtez, am avut aruncate cate o varga si doua lansete...dupa 2-3ore, timp in care am prins doar un p...ula ciobanului, am strans unditele, la lansete avand prezentari cam la 10min, cu rateurile de rigoare (carasoi la juma de kil)

La final am avut 6,5kile caras, vreo 20buc, palmasi si mai mari, binenteles ca cei scapati fiind cei mai mari, din cauza de lipsa de mincioc

Taxa 30 ron/zi, monturi fine, de primavara, ace mici si subtiri, 2 viermusi pe ac si doo libelule, iar daca nu`ti trage timp de 10 min, scoate montura si baga libelule din nou, pt ca nu mai ai cu siguranta...daca dati cu 2-3 lansete, este suficient, important este sa va ocupati in permanenta, de libelulele din ac...