Lilieci - La Costel

Valoare taxă, condiţii de pescuit, restricţii impuse de administratorul bălţii

Moderators: PETREMAN, costin stefanescu

fpasare

Re: Lilieci - La Costel

Post by fpasare »

Cred ca se preteaza bine in iaz la ce frumosi sunt trebuie neaparat sa sap unul si pe urma sa ma asez pe balta la capturat ca asa am scapare la peste .Am motiv populez iazul
Pasare Florin
0726.196.293
pasare_florin81@yahoo.com
Gabi

Post by Gabi »

Stiti cumva cat e taxa ,ca auzisem ca pana-n 1 apr. e 15 lei si apoi 50 ?
chestii socoteli
Albatrin

Post by Albatrin »

Gabi wrote:Stiti cumva cat e taxa ,ca auzisem ca pana-n 1 apr. e 15 lei si apoi 50 ?
De luni taxa este 50 lei!
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
Gabi

Post by Gabi »

Albatrin wrote:
Gabi wrote:Stiti cumva cat e taxa ,ca auzisem ca pana-n 1 apr. e 15 lei si apoi 50 ?
OK , dar cum dovedesc ca sunt membru APC21 ? sa dau numai 40 ? O merge cu poza semnarii protocolului?
chestii socoteli
fpasare

Post by fpasare »

Gabi wrote:
Albatrin wrote:
OK , dar cum dovedesc ca sunt membru APC21 ? sa dau numai 40 ? O merge cu poza semnarii protocolului?
Eu cred ca se rezolva si cu chitanta pana ne recuperam carnetele,oricum dupa putin si rar cred ca se va mai merge ca o sa fim pe marele fluviu nu???????????
Pasare Florin
0726.196.293
pasare_florin81@yahoo.com
rebeu

Post by rebeu »

Într-un final am ajuns şi noi acasă. Puţin obosit dar plin de viaţă după porţia primită din plin azi.

Am pus pozele aici (pe stil vechi aici). Sunt la grămadă şi cu cele de pe drumul de întoarcere cănd am mai fost şi pe la Mariuţa iar mai târziu şi pe la Fundulea unde am pozat/filmat o frumuseţe de crap prins exact când treceam noi pe-acolo.

Lecţia de spining a fost mai mult decât instructivă deşi "lectorul" nu a rămas prea convins de aptitudinile mele decât după ce-am prins două pungi mari de plastic la Măriuţa şi 3 linii (una cu forfacul întreg cu tot cu coşuleţ) la Fundulea :mrgreen:

Când mai ieşim?
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
Claudiu

Post by Claudiu »

Tare popularea cu koitze!!! :lol:
Se vede ca omu' a hranit porci la viata lui :twisted:
Albatrin

Post by Albatrin »

Claudiu wrote:Tare popularea cu koitze!!! :lol:
Se vede ca omu' a hranit porci la viata lui :twisted:
Neamule, spre surprinderea mea, doar un singur cărăşel şi-a dat obştescul sfârşit, restul pâna la 150 de kile, după un sfert de oră erau plecaţi din zonă. :shock: :shock: :shock:
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
Miyagi

Post by Miyagi »

Super iesire: pregatire obiectiva (poate altadata mai lucram ca in mod sigur cred eu ca va fi nevoie,dar sa lasam si timpul sa-si spuna cuvantul),distractie (in special cu Razvan si Rebeu la sfarsit) si detoxifiere.
La cata bafta mi-a urat Maros Simpaticu` nu m-am asteptat sa si prind ceva indiferent ca imi inghetza mana dupa ce o scoteam din apa si nu-s meserash ca PMu`.
Ma bucur ca am iesit si ca am marcat deschiderea anului.
ghinozo

Post by ghinozo »

fratica....nus'daca am apucat sa iti povestesc .....da bunica....defapt bunica lu' bunica lu bunica...era un fel de vraci...asadar cand dau cu ghiocu...dau frate...si nu scapi de nenorocire decat cu un anumit descantec.....
Miyagi

Post by Miyagi »

ghinozo wrote:fratica....nus'daca am apucat sa iti povestesc .....da bunica....defapt bunica lu' bunica lu bunica...era un fel de vraci...asadar cand dau cu ghiocu...dau frate...si nu scapi de nenorocire decat cu un anumit descantec.....
M-am convins Grasule si d-asta voi fi prietenu` tau garantat ca esti mai periculos decat dujmanii :lol: . Noi sa traim Marose ca distractia e-n toi :D .
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

ghinozo wrote:fratica....nus'daca am apucat sa iti povestesc .....da bunica....defapt bunica lu' bunica lu bunica...era un fel de vraci...asadar cand dau cu ghiocu...dau frate...si nu scapi de nenorocire decat cu un anumit descantec.....

Aha!Ma-ntrebam de unde culoarea mai inchisa! :P Acu` se cam explica! :lol: :lol: :lol:
ghinozo

Post by ghinozo »

neahhh nene Iancule....nu ai ghicit....este mai masliniu din alta pricina...ma injura lumea ca prind peste....si daia...de suparare ca nu prind si ei.... :mrgreen: :roll:
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

ghinozo wrote:neahhh nene Iancule....nu ai ghicit....este mai masliniu din alta pricina...ma injura lumea ca prind peste....si daia...de suparare ca nu prind si ei.... :mrgreen: :roll:
Adica,se supara lumea si te innegresti tu... :roll: :roll: :roll: O fi,ca prea o zici cu foc!Da`,pentru ca tot ai deschis sezonul la Dunare,iti urez sa ai parte tot anul de aceleasi succesuri ca la Capidava si bafta sa-ti urmeze pasii pe un`te vei duce! :lol: :lol: (ia uita-te in oglinda,te-ai mai inegrit putin?)
p_m_1959

Post by p_m_1959 »

Maine plec la Lilieci,cine vrea e invitatul meu !

Post by p_m_1959 »

Astept!

Post by costin stefanescu »

Mariane,fi atent ce spui,invitat inseamna ca-i platesti balta!!!! ;)
Miyagi

Post by Miyagi »

costin stefanescu wrote:Mariane,fi atent ce spui,invitat inseamna ca-i platesti balta!!!! ;)
:D atunci ma bag eu :lol: .
Miyagi

Post by Miyagi »

Marti cred ca ma voi infiinta pe locul lu` PM. Incep sa-mi iau gandul de la Delta dupa discutia de azi cu Eugen si celelalte info de la Rosu.
Miyagi

Post by Miyagi »

Miyagi wrote:Marti cred ca ma voi infiinta pe locul lu` PM. Incep sa-mi iau gandul de la Delta dupa discutia de azi cu Eugen si celelalte info de la Rosu.
Am fost azi si nu am putut intra pe locul tau Marine. Am dat pe partea opusa cam pe sub gradina. A fost si Paca. Am luat la varga cam vreo 4 kg de metamorfozat d-ala :D .
Post Reply

Return to “Locuri de pescuit cu taxă”