Lorelai wrote:Stimati Domni,
Am parerea ca usor, poate fara sa vrem, devenim putin cam agresivi fata de aceasta balta, de fapt fata de administratorii ei.
Iar dorinta acestora de a infiripa un dialog cu un grup reprezentativ de pescari nu pot decat sa o salut. Mai ales ca acesti pescari nu sunt grupul lor tinta.
Cred ca au inteles si ei ca aici este site-ul unei asociatii de pescari ,unde rubrica eliberari permise este la mare cinste.
Totusi exista si oameni care apreciaza pescuitul pe o balta privata, unde vrea sa gaseasca locul amenajat, sa iasa cu familia si prietenii nu neaparat pescari si ei, eventual sa se simta ocrotit de multe neajunsuri pe care le poate intalni pe balti salbatice, ca sa nu spun salbaticie.
Ar fi ideal sa fie si la noi ca in filmul pe care l-am vazut aseara cu un grup de pescari din Romania ajunsi in Suedia si care plateau taxa de pescuit la un automat.
Dar pana acolo cred ca mai avem. Daca lumea ar fi mai civilizata si nu s-ar duce atati bani pe paza, cred ca taxele ar fi mai mici iar prezenta paznicilor invizibila.
Si ca sa inchei, cererea si oferta regleaza pretul. Sunt restaurante scumpe si restaurante ieftine.Te duci unde iti permiti. Daca nu esti bine tratat, nu te mai duci, indiferent de pret.
Lucru valabil si pentru Lilieci la Costel, si pentru Bundget si pentru toate
Lorelei, ideea este ca omul a cerut sfaturi pentru a-si lansa cu succes balta. Nu l-am banuit nici un moment ca vrea sa-si faca reclama, altfel il trimiteam la casierie (publicitatea costa, nu?).
Pai, din aceste cateva pagini, poate trage deja niste concluzii !
Oricum, la 80 lei pe zi de pescuit, sistem C@R, nu cred ca va avea prea multi clienti !
Mai ales ca ofera baboi d'aia cheliosi. Daca avea macar nisetru, baracura sau biban de epave, poate incercam si eu. N'as fi avut pretentie la espadon sau pirarucu...dar drillul cu ciortaneii aia naparliti este mai putin palpitant decat cel cu o platicuta de Dunare !