bafta sai ai tu...cititorule...ce crezi, ca nu te-am auzit cand ai gandit??

Moderators: PETREMAN, costin stefanescu
ghinozo wrote: bafta sai ai tu...cititorule...ce crezi, ca nu te-am auzit cand ai gandit??
Mihai Vinturache wrote:Bre Ghinozo, da explicit ai mai fost!!! Mi-a fost totul foarte clar si acum abia astept sa merg si eu in locul ala. Il nimeresc din prima!
BAAAAAAH! trimete si mie vo 5 kile sau ma iei cu tine tura care vine?ghinozo wrote:Mihai Vinturache wrote:Bre Ghinozo, da explicit ai mai fost!!! Mi-a fost totul foarte clar si acum abia astept sa merg si eu in locul ala. Il nimeresc din prima!
taticule.... activitatea mea pe forumuri sa restrans ....mai bine zis ..sa limitat doar la acest site,dim motive lesne de inteles,doar nu o sa ma apuc acum sa scriu pe un site public in ce butuc am dat ,nu ca ar' fi butucu fermecat ,dar maine sunt 20 de insi in butucu ala....si ca butucu ala mai sunt alti jdamii'' de butuci...numa ca trebe sa ai gasesti ...sa ai cauti ...( vrei detalii,te trimit la loc cu lux de manunte,dar pe forumuri eu nu mai dau detalii,decat in mare asa....)am inteles ce vrei sa spui,dar daca cineva vrea detalii...exista mp,tel...mai l.....
@ armand
300-700 g carasu bre
Bravo bre!ghinozo wrote: @ armand
300-700 g carasu bre
Da unde le prinzi frate, de esti asa de secretos? In Dambovita?Armand wrote: Bravo bre!
Esti meserias...daca n-ar merge asa bine stiuca...mai ca m-as duce si eu la o caraseala![]()
![]()
PS: O sa revin cu povesti si poze cu privire la stiuci!
Daca vreti va spun "IO" unde a fost fratele nostru Ghinozo .................... la Gostinu frate............da se lasa greu, ca de .......... e smecher .........ghinozo wrote:Mihai Vinturache wrote:Bre Ghinozo, da explicit ai mai fost!!! Mi-a fost totul foarte clar si acum abia astept sa merg si eu in locul ala. Il nimeresc din prima!
taticule.... activitatea mea pe forumuri sa restrans ....mai bine zis ..sa limitat doar la acest site,dim motive lesne de inteles,doar nu o sa ma apuc acum sa scriu pe un site public in ce butuc am dat ,nu ca ar' fi butucu fermecat ,dar maine sunt 20 de insi in butucu ala....si ca butucu ala mai sunt alti jdamii'' de butuci...numa ca trebe sa ai gasesti ...sa ai cauti ...( vrei detalii,te trimit la loc cu lux de manunte,dar pe forumuri eu nu mai dau detalii,decat in mare asa....)am inteles ce vrei sa spui,dar daca cineva vrea detalii...exista mp,tel...mai l.....
@ armand
300-700 g carasu bre
....paraciosa mica!valic wrote:ghinozo wrote:Mihai Vinturache wrote:Bre Ghinozo, da explicit ai mai fost!!! Mi-a fost totul foarte clar si acum abia astept sa merg si eu in locul ala. Il nimeresc din prima!
Daca vreti va spun "IO" unde a fost fratele nostru Ghinozo .................... la Gostinu frate............da se lasa greu, ca de .......... e smecher .........