bai frate ( oare) ...m-ai lasat fara replica.
tu incurci borcanele rau de tot. "setea de a te da mare" sau bucuria de iti impartasi trairile placute cu ceilalti FRATI de suferinta ?
sa iti impartsesti din cunostinte, trairi , sa spui si celor din jur, sa informezi si sa lasi informatia sa circule, crezi ce este sete de a te da mare?
ti-e frica ca alionte va disparea? ca o sa vina hoardele de distrugatori si iti ia tie locul ? nu-ti inteleg temerile.
stai linistit ca acolo nu se duc cei care vor SA SE DEA MARI CU CAPTURILE, acolo te duci pentru altceva.... iar cei care stiu pentru ce " trebuie " sa ajungi acolo nu-i intereseaza capturile. unde ai vazut la mine ca m-am dat mare?
eu sunt un tip deschis, un tip( si ma refer la un tip ca si caracter ) caruia ii place sa socializeze , caruia ii place sa isi impartaseasca cunostintele,sa schimbe informatii, nu mi-e frica ca invata cineva, ceva de la mine, sau ca afla de la mine, si vorbesc la modul general, nu neaparat depre pescuit.
da ma bucur sa gasesc oameni care au aceleasi pasiuni cu mine, oameni cu care sa pot schimba impresii, oameni cu care intradevar sa discut nu sa vorbesc vorbe.
citind si pe alte forumuri, mi-am dat seama ca cei care intr-adevar cunoscatori nu le este frica de asi deschide sufletul.
din forumurile de pescuit pot sa imi aduc aminte cu placere de postarile D-nei Oana despre bucatele alese ale delte sau de experientele traite de Ion Pescaru, sau de cele relatate de Lipoveanul, Dorin, ........si mai sunt multi oameni carora nu le este frica, care nu au temeri ca din cauza celorlalti nu or sa mai aiba ei loc pe pamantul asta.
ghinozo wrote:dar tine ptr tine frate daca ai descoperit cxeva frumos......
tu asa faci? ti pentru tine, iar pentru restul ai numai ....hai sa spunem BAFTA?
am avut rabdarea sa iti spicuiesc cele 280 si ceva de postari, sincer nu am avut prea multe lucruri sa invat din experienta ta de pescar, nu spun ca nu exista, poate exista, declarativ, din partea ta, poate esti cel mai mare pescar, dar nu iti impartasesti din cunostinte. asta se numeste egoism? sau informatiile sunt cu circuit inchis? daca tu nu vrei sa iti impartasesti din cunostintele tale, trairile tale este treaba ta. nu-mi spune tu ce si cum sa scriu pe un forum atata timp cat respect regulamentul.