Pescuitul in Marea Neagra

Pescuit fără taxe, doar cu permisul de pescuit

Moderators: PETREMAN, costin stefanescu

ioanrv

Re: Pescuitul in Marea Neagra

Post by ioanrv »

Lorelai wrote:
ioanrv wrote:...si-n plus nici nu te nimerise cu apelativul ala gratuit, stia insa ca esti iute la manie, poate a vrut doar sa faca un duel cu o spada maiastra...
Bine te-ai intors.
Stii sau iti vand pontul ca tu esti suava fecioara pentru care lupta " maiastra spada " ?
Propun si eu sa ne oprim aici.
Alte detalii. daca nu apar schimbari, poate pe Snagov.
Sau la vreo cafenea .
Sau oriunde.
Om batran si fara minte... :lol:

Nu vrem pont, nu vrem detalii
Doar sa stim unde-s coralii !

Pe Snagov bineinteles...sau la cafenea...sau oriunde. :lol:
Claudiu

Post by Claudiu »

@
"Stii sau iti vand pontul ca tu esti suava fecioara pentru care lupta " maiastra spada " ?"

Ioane, e vb despre topicul ala de pe pescuitul, de care ti-am povestit. :) "Categoria cea mai cea"
Citeste-l, sa te lamuresti. ;)

Altceva... ma gandesc ce a vrut sa spuna nenea Valibu, ca e prima oara cand intra pe acest topic si pare ca a pasit cu dreptul in stangul.
Nu i-am inteles interventia, poate ne explica despre ce-i vorba.
ioanrv

Post by ioanrv »

Pai cred ca troaca e topicul iar porcii, cu scuzele de rigoare dar asa reiese, moderatorii... :lol: :lol: :lol:
Claudiu

Post by Claudiu »

ioanrv wrote:Pai cred ca troaca e topicul iar porcii, cu scuzele de rigoare dar asa reiese, moderatorii... :lol: :lol: :lol:
Sa ma kk. de ras daca nu la asta m-a dus gandul, da` am zis ca nuooo se poa` asa ceva. :lol:
ioanrv

Post by ioanrv »

Ce poti sa-i faci, Valibu e numai cu gandul la sorici :? :lol: :lol: :lol:
Claudiu

Post by Claudiu »

Bai, si esti constient ca sunt dupa 12 ore de work, si tot imi arde de ras cand vad asemenea... nici nu stiu cum naiba sa le numesc... babalaisme? :? Dreaq sa le ia! :lol: Suntem un popor de numa`! :lol:
ioanrv

Post by ioanrv »

Hai du-te si culca-te ca oricine ar fi porcii, am senzatia ca noi o sa fim sacrificati in zori.... :roll: :lol:
Claudiu

Post by Claudiu »

ioanrv wrote:Hai du-te si culca-te ca oricine ar fi porcii, am senzatia ca noi o sa fim sacrificati in zori.... :roll: :lol:
Uite asa faci tu mereu, strici omului pofta de ras... Cine a comandat un adevar crud la tava? :? :lol:
ioanrv

Post by ioanrv »

Claudiu wrote:
ioanrv wrote:Hai du-te si culca-te ca oricine ar fi porcii, am senzatia ca noi o sa fim sacrificati in zori.... :roll: :lol:
Uite asa faci tu mereu, strici omului pofta de ras... Cine a comandat un adevar crud la tava? :? :lol:
Radem, radem dar nu uitam de regulament...Cezar sta tot timpul concentrat cu fanionul la offside...Altfel, eu am comandat niste creveti cu sos si o bere Buchanero :!: :P
Claudiu

Post by Claudiu »

Pe bune si fara misto, acum,
Stii de ce imi place forumul asta mai mult decat altele? Nu stii.
Iti spun eu. :)
Pentru ca nu scrie doc., .doc, banber, breban, neamtu', belgianu', dreaq sa-l cheptene, necuratu', sau cum mama ma-sii i-o mai zice. :twisted: :twisted: :twisted:
ioanrv

Post by ioanrv »

Claudiu wrote:Pe bune si fara misto, acum,
Pentru ca nu scrie doc., .doc, banber, breban, neamtu', belgianu', dreaq sa-l cheptene, necuratu', sau cum mama ma-sii i-o mai zice. :twisted: :twisted: :twisted:
Hai ca te-ai dilit cu maselaru ' :idea: Ala oricum nu scrie, doar pateaza in HTML. ;) :lol:
Claudiu

Post by Claudiu »

ioanrv wrote:
Claudiu wrote:Pe bune si fara misto, acum,
Hai ca te-ai dilit cu maselaru ' :idea: Ala oricum nu scrie, doar pateaza in HTML. ;) :lol:
Cine, bre, fostul moderator de pe pescuitul? :o Asa face, the woodman ala? :lol:
Io cred ca s-a dilit de la atata lab.., aaa, singuratate, am vrut sa zic. :roll: Mi-e si mila, da-l dreaq. :lol:
Claudiu

Post by Claudiu »

Gata, somnic... :P
ioanrv

Post by ioanrv »

Claudiu wrote:Gata, somnic... :P
Yes. :arrow:
Claudiu

Post by Claudiu »

ioanrv wrote:
Yes. :arrow:
Doar atata poti, ceva inteligent nu-ti iese? :lol: :lol: :lol:

Yes, me too. ;) :arrow:
Claudiu

Post by Claudiu »

valibu wrote:Iancule, Costine....????????
A ramas troaca fara porc?
Pan' la urma, iti cam dau dreptate, Valibu.
Aseara eram obosit si nu mi-am dat seama ce vrei sa spui, insa acum, dimineata pe racoare, e altceva.

Iancule, Costine..., mai mult Iancule !!! :lol:
Ati sters si bine ati facut, dar mai trebuia, ca nu vreau sa creada bietu` andrei1205 ca am vreo problema cu el si el nu stia...
andrei1205

Post by andrei1205 »

Claudiu wrote:
valibu wrote:Iancule, Costine....????????
A ramas troaca fara porc?
Pan' la urma, iti cam dau dreptate, Valibu.
Aseara eram obosit si nu mi-am dat seama ce vrei sa spui, insa acum, dimineata pe racoare, e altceva.

Iancule, Costine..., mai mult Iancule !!! :lol:
Ati sters si bine ati facut, dar mai trebuia, ca nu vreau sa creada bietu` andrei1205 ca am vreo problema cu el si el nu stia...
no problemo claudiu .... nus asha sensibil si chiear mam amuzat dandumi seama ca ieream picat ca musca'n lapte si ca nare a face cu mine nika din ce s-a perorat in ultimele zileh colosha
deci d'aia nici nam guitzat nimic de frica sa numi vina si mie ignatul in vizita ;)
Mihai Vinturache
Moderator

Post by Mihai Vinturache »

Claudiu wrote: Domnule Mihai, cam multe nu intelegi cand e vorba despre pescuitul marin si "codurile" lui. :lol:
Ce-o fi asa greu sa iti dai seama ca : Marea a scos scoica alba la mal(vant, furtuna=valuri mari) si aceasta, scoica alba este buna pentru guvid la primavara. E mancarea lui preferata la inceputul primaverii. Greu? :shock:
Cine este interesat, intelege, cine pune intrebari doar din plictiseala, NU. :twisted:
Tocmai asta este problema, ca mi-e greu sa inteleg. Atata timp cat ajung f.f.f. rar la pescuit la mare (si atunci nu prind decat guvide si drac-caine? de mare), nu am cum sa-mi dau seama despre ce e vorba. Asta nu inseamna ca nu pot sau nu am voie sa fiu interesat.
Am mult prea multe de facut decat sa pun intrebari de plictiseala, dar mi se pare decent sa postam astfel incat sa inteleaga toti macar informatia de baza pe care vrem sa o transmitem. Ca altfel putem incepe sa scriem in limbaj Morse, cine intelege bine, cine se plictiseste pune intrebari.
In alta ordine de idei, n-am facut decat sa scriu un comentariu (glumet, la misto - cum vreti voi) in stilul impus de voi in acest topic. Cu ceva in urma tocmai asta remarcam, ca topicul vostru mai are ceva sare si piper... si tocmai voi v-ati suparat ca vi s-a raspuns la fel !? Putin misto e bun dar numai dintr-o directie?
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
Claudiu

Post by Claudiu »

Domnu' Vanturache si eu tot un fel de misto, de gluma am facut cu dta.
Nici vorba sa ma supar si nici sa te supar. Am crezut ca ma cunosti cat de cat si nu vor fi probleme.
Hai sa nu ne mai ofuscam, ca acusica vin sarbatorile si e pacat sa ne prinda bosumflati. :lol:
andrei1205

Post by andrei1205 »

Claudiu wrote:Domnu' Vanturache si eu tot un fel de misto, de gluma am facut cu dta.
Nici vorba sa ma supar si nici sa te supar. Am crezut ca ma cunosti cat de cat si nu vor fi probleme.
Hai sa nu ne mai ofuscam, ca acusica vin sarbatorile si e pacat sa ne prinda bosumflati. :lol:
evrika :)
si atunci imi raspunde cineva si la asazisul meu p(r)ost din 14 dec?
pe scurt, intrebam (oarecum) on-topic care sunt criteriile dupe care ne prefacem in fatza nefastei ca ne pricepem cnd alegem chefalu la supermarket
cva gen cum fcem cu bostanii cnd ii ciocanim si zicem ca nui nevoe de cept si sunt fff siguri ca sunt dulci si copti
Post Reply

Return to “Locuri de pescuit sălbatice”