Claudiu wrote: Domnule Mihai, cam multe nu intelegi cand e vorba despre pescuitul marin si "codurile" lui.
Ce-o fi asa greu sa iti dai seama ca : Marea a scos scoica alba la mal(vant, furtuna=valuri mari) si aceasta, scoica alba este buna pentru guvid la primavara. E mancarea lui preferata la inceputul primaverii. Greu?
Cine este interesat, intelege, cine pune intrebari doar din plictiseala, NU.

Tocmai asta este problema, ca mi-e greu sa inteleg. Atata timp cat ajung f.f.f. rar la pescuit la mare (si atunci nu prind decat guvide si drac-caine? de mare), nu am cum sa-mi dau seama despre ce e vorba. Asta nu inseamna ca nu pot sau nu am voie sa fiu interesat.
Am mult prea multe de facut decat sa pun intrebari de plictiseala, dar mi se pare decent sa postam astfel incat sa inteleaga toti macar informatia de baza pe care vrem sa o transmitem. Ca altfel putem incepe sa scriem in limbaj Morse, cine intelege bine, cine se plictiseste pune intrebari.
In alta ordine de idei, n-am facut decat sa scriu un comentariu (glumet, la misto - cum vreti voi) in stilul impus de voi in acest topic. Cu ceva in urma tocmai asta remarcam, ca topicul vostru mai are ceva sare si piper... si tocmai voi v-ati suparat ca vi s-a raspuns la fel !? Putin misto e bun dar numai dintr-o directie?