Pescuitul in Marea Neagra
Moderators: PETREMAN, costin stefanescu
Re: Pescuitul in Marea Neagra
.
Last edited by Valentin Petrovici on 30 Sep 2011, 12:37, edited 1 time in total.
Aha, vise frumoase, Vali ! Amintiri, amintiri...Valentin Petrovici wrote:Claudiule ai dreptate. A revenit stavridele care a fost ani buni invizibil , zarganul, barbunul, hanusul că și el să rărise, calcanul, lufarul . Este îmbucurător. Eu preconizam asta de anul trecut dacă îmi reamintesc eu bine. Poate revin vremurile alea bune. Cînd în dreptul la plaja de la Eforie sud călcam pe cambulă . Cînd digul mare tot de la eforie sud era plin de pălămidă, stavride și zargan. Cînd mă întorceam din larg cu barca în care era peste 20 de lufari babani la 2-3 pescari........Claudiu wrote:In comparatie cu anii abia trecuti, se prinde peste destul de divers in mare si cred ca pe viitor va fi si mai bine.
-
Tare as fi venit de maine seara in Constanta si sa stau pana luni dupamiaza, insa cel care ar fi trebuit sa ma insoteasca nu mai poate merge. Poate gasesc insotitor saptamana viitoare.
De sambata asta pana luni incerc sa ma "consolez" undeva la Dunare daca pot forma un grup.
De sambata asta pana luni incerc sa ma "consolez" undeva la Dunare daca pot forma un grup.
0745578278
- petricadascalu
buei oameni buni...mai lasati amintirile si traiti clipa ca in viitoru apropiat o sa cumparam pestele asta,nu o sa mai putem pescuii pe nicaieri
de ex: azi somaj...doar 3 amarati...in lipsa de activitate ne-am tras in poze

de ex: azi somaj...doar 3 amarati...in lipsa de activitate ne-am tras in poze

dati pestilor ce le apartine...libertatea !
-
Mare noroc ati avut cu aia trei "amarati" de chefali, ca de dimineata am fost la Ion Ratiu pe dig si toata pescarimea soma la greu. Am dat si pe larg si in golf...nimic, nada, niente.
Apa s-a racit brusc si probabil nu-i place.
Apa s-a racit brusc si probabil nu-i place.

Grupul de pe Facebook: https://www.facebook.com/groups/733988943379136/
@petricadascalu: vedeta aia o ai de la inceputul sezonului, o pozezi la fiecare iesire?
Za dacs cam from za tracs!
Colegu`, omu` prinde cam la fiecare partida si cate o "vedeta" d'asta a zilei, de exemplu, ieri a prins-o p'asta:mikcutu wrote:@petricadascalu: vedeta aia o ai de la inceputul sezonului, o pozezi la fiecare iesire?

Nici poveste s-o puna pe aceeasi, mai ales ca aia de care "te-ai luat", e aterina, iar celelalte sunt pui de chefal (ilarii).
am vazut...dar de asemenea am vazut-o si pe asta:

..in spirit de gluma mi-am permis sa remarc "vedeta" ca fiind cea mai mica captura a zilei...

..in spirit de gluma mi-am permis sa remarc "vedeta" ca fiind cea mai mica captura a zilei...

Za dacs cam from za tracs!
Pacat ca Petrica nu prinde mai multe aterine.
Daca ar avea macar un kilogram, ar face cel mai bun bors de peste. Pe langa borsul de aterina, ala din cap de morun/nisetru este minciuna.
Daca ar avea macar un kilogram, ar face cel mai bun bors de peste. Pe langa borsul de aterina, ala din cap de morun/nisetru este minciuna.
Cezar, iarta-ma, dar pentru frumusetea jocului:
borsul de aterina ca borsul de aterina, dar daca ar prinde Petrica 10 kile de peste mic, s-ar putea face un bors de capete de aterina care ar lasa departe si pe cel de aterine intregi si pe ala de capete de sturioni...
)))
Acu' nu dati navala pe plaje cu traulerele sa nimiciti plevusca din Marea Neagra, am postat numai pentru vioiciunea jocului de cuvinte.
borsul de aterina ca borsul de aterina, dar daca ar prinde Petrica 10 kile de peste mic, s-ar putea face un bors de capete de aterina care ar lasa departe si pe cel de aterine intregi si pe ala de capete de sturioni...

Acu' nu dati navala pe plaje cu traulerele sa nimiciti plevusca din Marea Neagra, am postat numai pentru vioiciunea jocului de cuvinte.

...iar daca are rabdare sa le scoata ochisorii cu acul, ne-am delecta cu caviar (mai bun decat Belluga)G_H wrote:Cezar, iarta-ma, dar pentru frumusetea jocului:
borsul de aterina ca borsul de aterina, dar daca ar prinde Petrica 10 kile de peste mic, s-ar putea face un bors de capete de aterina care ar lasa departe si pe cel de aterine intregi si pe ala de capete de sturioni...)))

Oricum, la modul serios, cred ca ar trebui infiintat Clubul Pescarilor la Marea Neagra.
Pana acum, dupa pararea mea, desi are un usor caracter de "nisa", este topicul de pescuit cel mai "prezent". Simt nevoia sa-i felicit pe toti aceia care-l anima, si, in mod deosebit, celor doi pescari de Marea Neagra "practicanti": Claudiu si Petrica.
Pana acum, dupa pararea mea, desi are un usor caracter de "nisa", este topicul de pescuit cel mai "prezent". Simt nevoia sa-i felicit pe toti aceia care-l anima, si, in mod deosebit, celor doi pescari de Marea Neagra "practicanti": Claudiu si Petrica.
EXCELENT, HeHeHeHecezar wrote:...iar daca are rabdare sa le scoata ochisorii cu acul, ne-am delecta cu caviar (mai bun decat Belluga)G_H wrote:Cezar, iarta-ma, dar pentru frumusetea jocului:
borsul de aterina ca borsul de aterina, dar daca ar prinde Petrica 10 kile de peste mic, s-ar putea face un bors de capete de aterina care ar lasa departe si pe cel de aterine intregi si pe ala de capete de sturioni...)))

- petricadascalu
mikcutu wrote:@petricadascalu: vedeta aia o ai de la inceputul sezonului, o pozezi la fiecare iesire?

vorba lu' domn' cezar...unde nu am noroc sa prind o gramada de aterine pt. a face un bors...nu aveti idee ce delicios e

va dati seama ca nu se merita...la cata munca e cu ramele, lanseuri de zeci de metri, mulinari in recuperari de dai turometru peste cap

Multumim !G_H wrote:Oricum, la modul serios, cred ca ar trebui infiintat Clubul Pescarilor la Marea Neagra.
P.S. caracterul de nisa este pur si simplu intamplator, fara a avea vreun interes personal, cel putin in ceea ce ma priveste.
- ckristinel
Sa speram ca sambata si duminica vom prinde peste..... ca imi este o pofta de saramura de chefal..auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 

- petricadascalu
la ce vreme sa pus sigur mancam saramura de chefal...de la metro
si eu azi m-am trezit la 4:30 , bag sculele in masina , iau cele trebuincioase si cand ma duc la frigider sa iau ramele...sa mor de inima...toate au murit , bine ca nu aveam asa multe
...oricum nu ma oftic ca bate un vant de zici ca nu e adevarat...asta e , avem rabdare
maine cred ca incerc la un caras pe canal...fire intinse !!!

si eu azi m-am trezit la 4:30 , bag sculele in masina , iau cele trebuincioase si cand ma duc la frigider sa iau ramele...sa mor de inima...toate au murit , bine ca nu aveam asa multe

maine cred ca incerc la un caras pe canal...fire intinse !!!
De dimineata pe la 8.00 am prins un chefal la 300-400g. pe digul de la Ion Ratiu, pe larg si m-am potolit, ca era hula de fund si scoteam iarba in prostie... Am plecat in Portul Tomis si am dat si pe partea cu plaja Modern si in bazin: canci ! Apa e gheata.
Ieri cica s-a luat barbun intr-o veselie in portul Tomis, la fixa, si mai pica si cate un stavridas.
Ieri cica s-a luat barbun intr-o veselie in portul Tomis, la fixa, si mai pica si cate un stavridas.
-
Daca s-a racit apa brusc, precum ai spus, cauta chefalul in Mangalia... stii unde
Peste mai putin de 2 saptamani intru in CO si... mai discutam.

Peste mai putin de 2 saptamani intru in CO si... mai discutam.
0745578278